reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Witam Was dziewczynki :-)

Ale dzisiaj u mnie zimno. 16 stopni na dworze i ciągle pada:szok:
KrolowaFal- fajnie że się odezwałaś. Miłego wypoczynku ;-)

reklama
Wika z tą płcią jest tak że jak przed planowaną ciążą je się dużo produktów mięsnych, warzyw w tym najwięcej pomidorów to jest większa szansa na chłopca, a jak słodycze, owoce i produkty białkowe to jest większa szansa na dziewczynkę, albo coś w tym podobie to było;-). Ale myślę że w internecie coś bliżej na ten temat na pewno znajdziesz. Ja również bliżej się zapoznam z tematem przed starankami:-) Pozdrawiam was cieplutko pomimo pogody za oknem.

Czesc babeczki
Codziennie zagladam na nasz wątek i mam zamiar odpisac ale jakos tak czasu brakuje .U mnie sprawy kreca sie koło naszego nowego domu i nie moge sie doczekac przeprowadzki chociaz jak pomysle o pakowaniu całego naszego dobytku to słabo mi sie robi i pewnie bez wynajecia duzego samochodu sie nie obejdzie a pamietam ,ze jak tu przyjechałam z jedna nie za duza torba podrózna :tak:a teraz :szok: Własnie w tym tyg mielismy zaczac nasz urlop ale musimy poczekac az sie pozałatwia sprawy z domem bo to jest wazniejsze a wtedy to pewnie nie bedzie nigdzie nam sie chciało ruszac i opuszczac naszego domku :blink:.
Agnieszka
my tez na poczatku myslelismy o flacie ale tutaj te bloki nie posiadaja balkonów i ciezko jest mieszkac w takim domu mieszkalismy juz kiedys tak i ciezko było . Ty juz chyba po urlopie? i po wizycie tesciowej pewnie odetchnełas :tak:
Królowa fal Ahoj żeglarko i pomyslnych wiatrów ;)
Mama sówka fajnie ,ze wyjazd sie udał :tak:
Wika pozdrawiam i przeslij tego chłodka troche dla mnie please ;-)
Witam tez nowe staraczki i pozdrawiam

Fleur witam:)
My na razie rozmyślamy i dyskutujemy.Bardziej poważnie będziemy myśleć po nowym roku:)
Jutro wracam do racy niestety :( a po wizycie gości odetchnęłam fakt:)
A co u Ciebie słychać?
U mnie ok praca dom itp tak jak pisałam sprawy i mysli kreca wokoł nowego domu . Współczuje powrotu do pracy ale najgorszy pierwszy dzien a pozniej juz z górki . Do Pl nie wybieracie teraz ?

Paula- u mnie też się to nie sprawdziło...:no: bo ja maniaczka jogurtów jestem, pochłaniam je w mega ilościach :szok:, co do słodyczy to jak zaczęliśmy sie starać o dzidziusia to ograniczyłam do minimum, a owoców jadam dużo i urodziłam synka :-D Więc nie wiem jak to jest. Ale bliżej staranek wrócę do tego tematu i poszperam trochę w necie, co bo zwiększyć szansę na córeczkę;-)
Agnieszka- trzymaj się jakoś jutro w tej pracy. Ciężko tak po urlopie przestawić się na inny tryb działania. Ja z przerażeniem myślę o powrocie do pracy we wrześniu:-(NIE CHCĘ WRACAĆ!!!!!! No ale realia życia w Polsce każdy wie jakie są i z jednej pensji mojego M. będzie ciążko nam wyżyć:no:
Fleur- nie oddam, nie oddam, bo jak oddam to dopiero będzie zimnica!!!!!!:-D:-D Nie no, żarcik. :-D:-DMożemy się zamienić. Ja lubię ciepełko;-)U mnie właśnie przechodzi chyba jakas pompa deszczowa!!! Leje jak z cebra:wściekła/y:
A co do pakowania, to jakoś się uporasz:tak:
Trzymajcie się Babeczki;-)Miłej nocki :-)

U mnie ok praca dom itp tak jak pisałam sprawy i mysli kreca wokoł nowego domu . Współczuje powrotu do pracy ale najgorszy pierwszy dzien a pozniej juz z górki . Do Pl nie wybieracie teraz ?
Dla mnie ciężkie będą te 3 dni a potem weekend i znów praca...ale takie życie:)
Do Pl wybieramy się dopiero na kolejne wakacje,od razu wesele w lipcu u brata zaliczymy także jeszcze dużoooo czasu:(

Wika dzięki.Oj ciężko ciężko jest wracać ale co zrobić.Nie mamy innego wyjścia:)Będzie dobrze,musi być:)

Idę się położyć,może pooglądam TV i przytulę się do M :)
Dobranoc i kolorowych życzę:)

reklama
Wika to Tobie jeszcze tylko miesiąc wolnosci został i powrót do pracy , chociaż lubisz to co robisz ? a z pogoda to ja wolałabym troche chłodku bo lato w tym roku bardzo ciepłe jak nigdy .
Aga powodzenia jutro wysyłam Ci dobrą wrózke na jutro ;-)
Dobrej nocy i słodkich snów i do jutra pa

Do góry