reklama
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Hej dziewczynki...wpadłam się przywitać i powiedzieć że żyję...jutro powrót do pracy niestety
Pozdrawiam was!!
Pozdrawiam was!!
Wika z tą płcią jest tak że jak przed planowaną ciążą je się dużo produktów mięsnych, warzyw w tym najwięcej pomidorów to jest większa szansa na chłopca, a jak słodycze, owoce i produkty białkowe to jest większa szansa na dziewczynkę, albo coś w tym podobie to było;-). Ale myślę że w internecie coś bliżej na ten temat na pewno znajdziesz. Ja również bliżej się zapoznam z tematem przed starankami:-) Pozdrawiam was cieplutko pomimo pogody za oknem.
agnieszka.kk
Paula to u mnie się nie sprawdziło bo Ja jadłam dużo lodów,owoców,słodyczy,jogurtów itd.i urodziłam chłopca.Wydaje mi się że to nie jest kwestia tego co się je ale kwestia genów.
F
Fleur
Gość
Czesc babeczki
Codziennie zagladam na nasz wątek i mam zamiar odpisac ale jakos tak czasu brakuje .U mnie sprawy kreca sie koło naszego nowego domu i nie moge sie doczekac przeprowadzki chociaz jak pomysle o pakowaniu całego naszego dobytku to słabo mi sie robi i pewnie bez wynajecia duzego samochodu sie nie obejdzie a pamietam ,ze jak tu przyjechałam z jedna nie za duza torba podrózna a teraz Własnie w tym tyg mielismy zaczac nasz urlop ale musimy poczekac az sie pozałatwia sprawy z domem bo to jest wazniejsze a wtedy to pewnie nie bedzie nigdzie nam sie chciało ruszac i opuszczac naszego domku .
Agnieszka my tez na poczatku myslelismy o flacie ale tutaj te bloki nie posiadaja balkonów i ciezko jest mieszkac w takim domu mieszkalismy juz kiedys tak i ciezko było . Ty juz chyba po urlopie? i po wizycie tesciowej pewnie odetchnełas
Królowa fal Ahoj żeglarko i pomyslnych wiatrów
Mama sówka fajnie ,ze wyjazd sie udał
Wika pozdrawiam i przeslij tego chłodka troche dla mnie please ;-)
Witam tez nowe staraczki i pozdrawiam
Codziennie zagladam na nasz wątek i mam zamiar odpisac ale jakos tak czasu brakuje .U mnie sprawy kreca sie koło naszego nowego domu i nie moge sie doczekac przeprowadzki chociaz jak pomysle o pakowaniu całego naszego dobytku to słabo mi sie robi i pewnie bez wynajecia duzego samochodu sie nie obejdzie a pamietam ,ze jak tu przyjechałam z jedna nie za duza torba podrózna a teraz Własnie w tym tyg mielismy zaczac nasz urlop ale musimy poczekac az sie pozałatwia sprawy z domem bo to jest wazniejsze a wtedy to pewnie nie bedzie nigdzie nam sie chciało ruszac i opuszczac naszego domku .
Agnieszka my tez na poczatku myslelismy o flacie ale tutaj te bloki nie posiadaja balkonów i ciezko jest mieszkac w takim domu mieszkalismy juz kiedys tak i ciezko było . Ty juz chyba po urlopie? i po wizycie tesciowej pewnie odetchnełas
Królowa fal Ahoj żeglarko i pomyslnych wiatrów
Mama sówka fajnie ,ze wyjazd sie udał
Wika pozdrawiam i przeslij tego chłodka troche dla mnie please ;-)
Witam tez nowe staraczki i pozdrawiam
agnieszka.kk
Fleur witam
My na razie rozmyślamy i dyskutujemy.Bardziej poważnie będziemy myśleć po nowym roku
Jutro wracam do racy niestety a po wizycie gości odetchnęłam fakt
A co u Ciebie słychać?
My na razie rozmyślamy i dyskutujemy.Bardziej poważnie będziemy myśleć po nowym roku
A co u Ciebie słychać?
F
Fleur
Gość
U mnie ok praca dom itp tak jak pisałam sprawy i mysli kreca wokoł nowego domu . Współczuje powrotu do pracy ale najgorszy pierwszy dzien a pozniej juz z górki . Do Pl nie wybieracie teraz ?Fleur witam
A co u Ciebie słychać?
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Paula- u mnie też się to nie sprawdziło... bo ja maniaczka jogurtów jestem, pochłaniam je w mega ilościach , co do słodyczy to jak zaczęliśmy sie starać o dzidziusia to ograniczyłam do minimum, a owoców jadam dużo i urodziłam synka Więc nie wiem jak to jest. Ale bliżej staranek wrócę do tego tematu i poszperam trochę w necie, co bo zwiększyć szansę na córeczkę;-)
Agnieszka- trzymaj się jakoś jutro w tej pracy. Ciężko tak po urlopie przestawić się na inny tryb działania. Ja z przerażeniem myślę o powrocie do pracy we wrześniu:-(NIE CHCĘ WRACAĆ!!!!!! No ale realia życia w Polsce każdy wie jakie są i z jednej pensji mojego M. będzie ciążko nam wyżyć
Fleur- nie oddam, nie oddam, bo jak oddam to dopiero będzie zimnica!!!!!! Nie no, żarcik. Możemy się zamienić. Ja lubię ciepełko;-)U mnie właśnie przechodzi chyba jakas pompa deszczowa!!! Leje jak z cebra
A co do pakowania, to jakoś się uporasz
Trzymajcie się Babeczki;-)Miłej nocki :-)
Agnieszka- trzymaj się jakoś jutro w tej pracy. Ciężko tak po urlopie przestawić się na inny tryb działania. Ja z przerażeniem myślę o powrocie do pracy we wrześniu:-(NIE CHCĘ WRACAĆ!!!!!! No ale realia życia w Polsce każdy wie jakie są i z jednej pensji mojego M. będzie ciążko nam wyżyć
Fleur- nie oddam, nie oddam, bo jak oddam to dopiero będzie zimnica!!!!!! Nie no, żarcik. Możemy się zamienić. Ja lubię ciepełko;-)U mnie właśnie przechodzi chyba jakas pompa deszczowa!!! Leje jak z cebra
A co do pakowania, to jakoś się uporasz
Trzymajcie się Babeczki;-)Miłej nocki :-)
agnieszka.kk
Dla mnie ciężkie będą te 3 dni a potem weekend i znów praca...ale takie życieU mnie ok praca dom itp tak jak pisałam sprawy i mysli kreca wokoł nowego domu . Współczuje powrotu do pracy ale najgorszy pierwszy dzien a pozniej juz z górki . Do Pl nie wybieracie teraz ?
Do Pl wybieramy się dopiero na kolejne wakacje,od razu wesele w lipcu u brata zaliczymy także jeszcze dużoooo czasu
Wika dzięki.Oj ciężko ciężko jest wracać ale co zrobić.Nie mamy innego wyjściaBędzie dobrze,musi być
Idę się położyć,może pooglądam TV i przytulę się do M
Dobranoc i kolorowych życzę
reklama
F
Fleur
Gość
Podziel się: