reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

ta na lake wychodze po te na cienkim trzonku:-D:-D:-D

grzyby uwielbiam szczegolnie szmaciaka i kanie te smazone a opienki w occie:-)mniam
a w ogole to jestem czlonkiem zrzeszenia grzybiarzy i roslin uzytkowych, chcialam zdac w tym roku egzamin na grzyboznawce, ale cos mi wyglada, ze raczej to mi nie wyjdzie teraz:rolleyes2:

a swoja droga, bos niezadowolona dzis z kosmetyczki jestes, nie lepiej samemu? przeciez ona nie zrobi tego duzo lepiej niz Ty sama

reklama
Kama- nie no, jak jest tak jak mówisz, to ok. Po co wychylać się przed szereg???

Mnie tez było trudno powiedzieć "mamo" do teściowej. Używam tego słowa w stosunku do niej baardzo rzadko, staram sie raczej tak bezosobowo:sorry2::sorry2::sorry2:

Livastrid słodziaszny ten kojec :-) A Myszka będzie Ci chciała w nim siedzieć?? U mnie kojec stoi nieużywany. Igora wsadziałam w niego tylko ze trzy razy, nudziło mu się już po 3 minutach. :szok::szok::angry::angry::angry: Moje dziecko musi być ciągle w ruchu, a kojec znacznie ograniczał jego ruchy. Chyba wystawię go na allegro:-p:-p

Lelek śliczny masz tyłeczek:-D:-D

livastrid mi rece sie trzesa i nie wyskubie sobie dokladnie:-D

no, no, grzybiarka.. ale moze sie sprezysz i zdasz ten egzamin

wika dzieki za komplement:-D

wika, czasem musze ja w czyms uziemnic na chwile i mysle, ze raczej do tego bedzie sluzyc, nie wiem czy bedzie chciala w nim dluzej siedziec, zobaczymy

Lelcia
lapy sie trzesa no nie...zbyt emocjonalnie do tego podchodzisz:-p to nie ptak:-p:-p:sorry2::laugh2: e, raczej sie nie spreze, trudny jest w ubieglym roku na 14 osob zdalo 8:dry:

Lelek nie ma za co.:-D Polecam się na przyszłość:-D:-D
Livastrid dobrze by było, jak by Ci Myszka polubiła kojec. Można wiele rzeczy na spokojnie zrobić kiedy dziecko siedzi w jednym miejscu, a nie tak jak ja biegać po całym domu za gagatkiem:angry::angry::angry:

Juz trzeci raz zmieniam avatar i cały czas mi coś nie pasi:no:

druga :-)
ehhh Wy, zjadlyscie chociaz za mnie paczka wczoraj??? :-D ja nie zjadlam wcale ale moja mama wieczorem dala nam wlasnej roboty i leza teraz na stole, bo ja nie przepadam, maz tez :-)
ja do tesciow bezoosobowo mowie, a lbo poprostu ,,tesciu'', ,,tesciowa'' , do tescia zdarzy sie czasem ,,tato'' ale ogolnie super ludzie z nich :-) tak czy tak dobrze, ze nie mieszkamy z nimi, bo pewnie juz nie byliby tacy super :-p

reklama
Do góry