reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Lelek i foch:szok::szok::szok: Chyba coś źle przeczytałam:-D:-D
Kama to nieźle!!! Z teściówką na "Pani"!! A co Twój M.na to?

A co...?Nie wolno mi?

Ech z tym mowieniem do tesciowej... Dla mnie forma na Ty jest nie do zaakceptowania, na PANI mezowi byloby przykro wiec jest mamo! Ale bardzo trudno mi to przyszlo i do dzis jak to mowie to czuje scisk w gardle, no bo jak to? Mamusie mialam tylko jedna, kochana...I zadna tesciowa jej nie zastapi, no ale trudno

livastrid... szczerze? nie wiem jak wyglada i smakuje ciasto z przedawkowanyk proszkiem.. czesto sypie na oko i zazwyczaj wiecej niz w przepisie ale zawsze jest ok;-)

obrzydliwie smakuje Lelek, obrzydliwie!!!ja mam zawsze problem z tutejszym proszkiem jest inny jakis i trzeba go wiecej sypac niz polski, a mala odwrocila moja uwage i zapomnialam ile i czy dalam, wiec sypnelam z sercem:-p:-p:-pfuj

kupilam kojec dla mojego malpiszona, nareszcie znalazlam z myszka:-D odbieram w niedziele:-D:-D:-D

Zobacz załącznik 333278

ale mi zle po tym proszku ide zjesc grzybki, wracam zaraz:baffled:

reklama
Wika u Niego w rodzinie jest tak że to teściowa proponuję "mów mi mamo" ja dalej nie usłyszałam, ale dobrze jest jak jest.
Ja sądzę jak Lelek mam jest tylko jedna ;-)

Livastrid fajny ten kojec.

Do góry