reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

moge rozdac temperature, moze ktos jeszcze chce pokrywe sniezna mam tu ze 1.30? :-D

Anastazja po chorobie?

Lelek, pewnie, koniec z garami:-D ile mozna:-p:-p:-p

ja bym powiedziala tesciom, ze w ogrodku sa korzonki, jak chca jesc to niech ida wykopac, moge motyke pozyczyc, by lapkami nie musieli:-D

a w ogole kupka nieszczescia naprawiona i zrobiona:-)

reklama
Lelek, pewnie, koniec z garami:-D ile mozna:-p:-p:-p

ja bym powiedziala tesciom, ze w ogrodku sa korzonki, jak chca jesc to niech ida wykopac, moge motyke pozyczyc, by lapkami nie musieli:-D

a w ogole kupka nieszczescia naprawiona i zrobiona:-)

juz nie bede taka zolza, nie chce tesciowej bardziej w depresje wgonic:-D

co do teściów, to ja mam ok. Zachowujemy poprawne stosunki. Widzimy się dosyć często, bo mieszkają w tej samej wiosce co my.

Na weekend chyba mnie całkowicie i totalnie rozłoży ,ale póki jestem na chodzie to w biurze na swoich dwóch się trzymam, w domu na czterech i od razu pod kołdrę:-D

Ja chyba lubię swoich teściów dlatego że swoją rodzinę mam 6 tys. km stąd, z mamą się widziałam na ślubie.

Powiem tak- na dzien dzisiejszy juz tak bardzo mnie nie draznia. Zawsze na pokaz mielismy super relacje z tym ze byl okres kiedy ich nienawidzilam za upierdliwosc, nachodzenie mnie 3 razy dziennie, za przylazenie kiedy wiedzieli ze mam kolezanki, za nachalnosc i nadgorliwosc. Mimo ze probowalismy z m(bo jego to tez wsciekalo mimo ze mniej tego doswiadczyl) pare razy im dac do zrozumienia ze nienawidzimy takiego zachowania, ze potrzebujemy prywatnosci itd ale nigdy nie zrozumieli:wściekła/y:

A tak to sa dobrzy ludzie, mnie kochaja chyba bardziej niz m:-) i to czego nie mogli na Łukaszu wywrzec bo nigdy go nie bylo- wywieraja na mnie:-(

Dzisiaj jak siedzialam u kosmetyczki, na scianie wisial plakat z fitnes klubu. Poszperalam w necie bo np mieli fajna oferte STEP ale co z tego jak zajecia w takie dni i godziny ze nijak mi nie pasuja:wściekła/y: Nie dosc ze tylko 2 dni do wyboru a w soboty nieczynne. Bardzo dziwne

Ostatnia edycja:
jaki tu spokój... nananana, nic się nie dzieje.......... nananannana.... wszyscy się nudzą.......... nanananana.....

Ja też pączków dzisiaj nie jadłam, ale dopchałam się faworkami i blokiem :-D
W sumie leżą jeszcze dwa i się do mnie uśmiechają chyba pójdę z Nimi pogadać :-D

Ja do swojej teściowej będę miała halo do końca jej życia. Spotykamy się od święta, jesteśmy mile dla siebie ale obydwie to naciągamy. Już pomijając fakt że mówię do Niej na "pani" :dry:

U Nas też dzisiaj pieknie +6 i śliczne słoneczko tylko ten śnieg wszystko psuje.

reklama
Do góry