reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Hej babeczki
Na wstepie gratuluje zdanych egzaminów i obrony mgr . Witam tez nowe dziewczynyJa ostatnio nie mam weny na bb :-(ale fajnie ,ze jest nas tu wiecej i tez sie nie moge doczekac mojego boćka z dostawą . Pozdrawiam was wszystkie i miłego wieczoru pa

reklama
Cześć dziewczyny :-)
Czy można do Was dołączyć? ;-) Troszkę już naskrobałyście, więc nie dam rady Was nadrobić, ale postaram się wkręcić w życie forumowe ;-)

Witajcie dziewczyny
Ja u Was weekend ??? czytałam ,ze u nie których wycieczki rowerowe i rejsy po jeziorach mazurskich ( to moje strony ) super u mnie taka pogoada ,ze tylko cały dzien w basenie sie moczyc i zeby ktos chłodne drineczki podawał ach marzenie
Julieet zazdroszcze psiaka , mamy psa ale w pl i bardzo tesknie za nim ach jak bym go wytarmosiła za uszy ;-)
Wikula
rozgosc sie u nas :tak: i witam na 2012 sliczny synek .
Agnieszka zagladałam na bloga zdjiecia super powinnas sie zajac profesjonlanie fotografią chyba ,ze juz to robisz ? cos tam czytałąm na 2011 ze zaczynacie;-) ja napisałam na zamk .
Pozdrawiam Was wszystkie i czestuje ciastem bananowym .

Fleur dziękuję za gościnę :) Ciasto bananowe pyszotka ;-) ja dzisiaj wcinam z truskawkami. :happy2: Na szczęście u Igorka nie wystąpiła żadna negatywna reakcja na truskawki, więc wcianam je do woli.
Agnieszka.kk- rzeczywiście, Twoje zdjęcia są super. Szkoda, że ja nie mam takiego talentu do fotografii!!!

a myśmy z mężem właśnie z działki wrócili, trochę się obydwoje spiekliśmy, ale doobrze, w końcu trochę słońca za oknem i czuć lato, mam nadzieję że zostanie tak przez jakiś czas :)
nażarłam się truskawek i porzeczek jak głupia, chyba już do wieczora nic nie zjem ;p

dziewczyny, te co macie już dzieci, podziwiam Was, że tak szybko decydujecie się na drugie, w sumie to chyba lepiej, póki się jeszcze z pieluch całkiem nie wygrzebiecie ;) ja chciałabym żeby różnica między naszymi dziećmi była ok 4 lata, aaaaaaaaale to jeszcze tak daleko, nawet pierwsze nie jest jeszcze w drodze więc o tym nie myślę ;)

miłego popołudnia dla Was!

Agnieszka.kk Zdjęcia fajne;) Mój tata też kocha robić zdjęcia, więc często oglądam, on się specjalizuje w lotnictwie.

Julieet - ja też byłam wczoraj na działce i tak samo najadłam się porzeczek i truskawek i marchewek:)

Dziś wrócił mój D ze Szwajcarii, ale padnięty był więc śpi:p
Co tam u was dziewczyny, co dziś robicie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Fleur,Wika8 Agatka bardzo wam dziękuję za miłe słowa:)
Bardzo lubię robić zdjęcia,jestem amatorką i nie szkoliłam się jakoś specjalnie w dziedzinie fotografii,czytam za to dużo książek,oglądam filmiki i takie tam inne aby powiększyć swoją wiedzę.

I muszę się wam pochwalić że nie długo będę robiła małą sesje dla koleżanki i jej córeczek:)
Mam już wielką wizję i nawet trochę kasy wpadnie hehe
3majcie kciuki,później wam pokarze moje prace:))

Agnieszka.kk - to znaczy ze masz po prostu talent!:)
Sesja fajna sprawa, moja przyjaciółka studiuje fotografie i często urządzamy sobie sesje, amatorskie w pokoju robimy mini studio. Wynajęłyśmy raz takie prawdziwe studio,naprawdę fajna sprawa:) Polecam, a Ty będziesz robiła sesję w plenerze?

reklama
Do góry