reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Dziewczyny widzę że pragniecie ciepełka w takim razie ślę piękne,gorące
sole007.gif
aby ładnie wam świeciło i mocno grzało:)
U mnie upały a na weekend mają być jeszcze większe i plan na sobotę już mamy,wypad do parku na cały dzień,odpocznę w końcu trochę:)

reklama
Fakt pogoda straszna. Ja wczoraj spałam w pracy:)
Mam nadzieje, że weekend będzie lepszy, mam ambitny plan wybrać się na wycieczkę rowerową:)

My w weekend jedziemy na rodzinną okazję, kupiłam sobie fajną sukienkę i chciałabym ją ubrać a jak będzie zimno to muszę coś innego. Chociaż w pogodzie 16dniowej obiecują wręcz upał.

agnieszka.kk- dziekuję za słoneczko, poprawił mi się humorek odrazu:)
W takim razie życze udanego wypadu do parku:)

KrolowaFal- Mam nadzieje, że jednak będzie ładnie i bedziesz mogła cieszyc się nową sukienką:)

Dziewczyny jak dobrze,że już prawie weekend:D!!

KrólowaFal mam pyt.gdzie ruszacie w rejs?

na wielkie jeziora mazurskie. bo ja taki sobie mały żeglarz jestem :-)

KrolowaFal- Mam nadzieje, że jednak będzie ładnie i bedziesz mogła cieszyc się nową sukienką:)

Dziewczyny jak dobrze,że już prawie weekend:D!!

Ja też mam nadzieje. A sukienka taka zwykła ale jak kupiłam to chce ubrać!!

Mama Sówka:) - myśmy łóżeczko kupowali na allegro - i to zwykłe do spania i turystyczne, które w sumie jest tez kojcem bo ma 95x95cm :-) I jestesmy wybitnie zadowoleni, więc polecam - zwłaszcza, że udało mi sie upolować ten kojec firmy GRACO, uzywany ale w fajnym stanie (wszytko nadaje się do prania, więc bezproblemowo) - kupiliśmy chyba za 180zł z wysyłką, a nowy taki kosztuje koło 200$ :szok: Jestem lekarzem - takim zwykłym najzwyklejszym i młodym stażem ;-) Teraz rozważam specjalizację z pediatrii, neurologii, laryngologii lub medycyny sądowej :-) Co do ciasta z truskawkami - pycha! Już zazdroszczę Twojemu Tatusiowi imieninowego podarku :-D

KrolowaFal - trzymam więc kciuki za superową pogodę, żeby sukienka się nie zmarnowała :-) No, niech będzie takie 26 stopni, słoneczko i wiaterek :-) Sprawdziłam na moim ukochanym ICM (METEO.PL) prognozę pogody i u nas ma być nieźle :-) Ja na żaglówkach byłam tylko raz, przez tydzień nad Soliną, za to jestem wielką fanką windsurfingu :-) Aż wezłam sobie na windguru i sprawdzłam jak tam teraz jest w Chorwacji z wiatrem ;-) Ale jeszcze sporo musze poczekac do urlopu..

Agatkaak - udanego wypadu rowerowego :-D A co do oczekiwań na maluszka to mi się czas dłuży, ale co się odwlecze to nie uciecze ;-)

Ewula00 gratuluję magistra :-) Mi zostały jeszcze 3 lata :sorry2:
Agatkaak oczekawiania na dzidzie... ehh... już nie możemy się doczekać-oboje :-)

W głębi duszy chcemy już od razu po ślubie zacząć staranka... i tak samo głęboko wierzymy, że się uda i dążymy do tego każdego dnia :happy2:

Druga część Zmierzchu jest super!!!!!! Polecam!!!!!!
A ja pracuję i nogi bolą strasznie... :-( no ale trzeba!!
Pozdrawiam Was Kochane :-)

reklama
Do góry