reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
ooo to fajnie a teraz będzie ich co raz więcej :tak: i podobno zęby wychodzą parami więc rozglądajcie się za kolejnym :tak:

No teraz to na 100% będziemy lookać za następnymi:-D:-D:-D

laseczki, które mają dzieci- ile Wam zajęło fasolkowanie ?? w sensie ile cykli ?? :) moja sis zaciążyła w trzecim, pytam tak z czystej ciekawości ;-)

Julieet Nam dwa razy udało się za pierwszym razem, bo my w ciąży byliśmy dwa razy, ale mamy tylko jednego Maluszka:tak::tak::tak:

A u mnie coś zaczyna się już dziać,wczoraj działaliśmy bez zabezpieczenia :)

Agnieszka trzymam kciuki:-D:-D:-D

Napisałam się , napisałam się i mi posta wcięło :wściekła/y:
Więc tak króciutko. Witam się wieczornie :)

Dzisiaj taka piękna pogoda, więc cały dzień na świeżym powietrzu z Igorkiem byliśmy. Super, uwielbiam takie dni :tak:
Agnieszka- zazdroszczę Twojej koleżance i jej córeczkom profesjonalnej sesji. Świetna pamiątka na całe lata :-) Napewno będziecie się super bawić podczas robienia zdjęć :tak:

Julieet- chciałabym żeby różnica wieku między moimi dziećmi wyniosła ok. 2 lat. I jeżeli udałoby mi się to, to byłabym przeszczęśliwa. Poza tym mam już 27 lat (podobno kobietom wieku się nie wypomina :-D) i myślę że już najwyższa pora na kolejne dzieciątko. I tak jak mówisz rach ciach i wyjdę z pieluch :-D:-D Między mną a moją siostrą też są 2 lata różnicy i zawsze miałyśmy bdb kontakt. Najpierw wspólne lata podstawówki,, potem to samo liceum, wspólne dyskoteki i podrywanie facetów :-D:-D:-D
U nas starania trwały 8 miesięcy, ale to były bardzo miłe staranka :-D:-D;-)

Mamo Sówko :) rzeczywiście nasi chłopcy w tym samym wieku :-) Gratki za znalezienie pierwszego zębolka :blink: Ja szukam, szukam i narazie nic.:no: Chociaż ślinimy się już strasznie :-D Tak po krótco o Igusiu : waży ok. 8kg. We wtorek mamy szczepienie więc będę dokładnie wiedzieć ile mój kolocuszek waży. NArazie jesteśmy tylko i wyłącznie cyckowi. Planuję rozszerzanie diety jak Mały skończy 5 miesięcy. We wrześniu wracam do pracy więc Igor musi poznać inne pokarmy niż tylko mamine mleczko :-D:-D:-D

Agatka- ja, jak męża nie ma cały dzień też jestem stęskniona, a co dopiero 5 dni!!! Zacałowałabym :-D:-D:-D

Mykam do mężusia bo sam na kanapie leży, a ja na bb siedzę :-D

Julieet- Poza tym mam już 27 lat (podobno kobietom wieku się nie wypomina :-D) i myślę że już najwyższa pora na kolejne dzieciątko
o kurde, to jesteśmy w tym samym wieku, a ja jeszcze ani jednego dziecka nie mam, czuję się w tyle ;-)

to w takim razie mocno trzymam kciuki za powodzenie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mamo Sówko :) rzeczywiście nasi chłopcy w tym samym wieku :-) Gratki za znalezienie pierwszego zębolka :blink: Ja szukam, szukam i narazie nic.:no: Chociaż ślinimy się już strasznie :-D Tak po krótco o Igusiu : waży ok. 8kg. We wtorek mamy szczepienie więc będę dokładnie wiedzieć ile mój kolocuszek waży. NArazie jesteśmy tylko i wyłącznie cyckowi. Planuję rozszerzanie diety jak Mały skończy 5 miesięcy. We wrześniu wracam do pracy więc Igor musi poznać inne pokarmy niż tylko mamine mleczko :-D:-D:-D

Wika my też chcemy mieć 2 lata różnicy między dzieciaczkami, więc może zaś będziemy w tym samym czasie w ciąży hehe:happy2::happy2::happy2: Bartuś ślini się już od 3 miesiąca:szok::szok::szok: ja wracam do pracy w połowie sierpnia, ale Bartuś praktycznie od początku jest na butelce, więc nie będzie z tym problemu:tak::tak::tak: Bartuś też waży około 7,5-8kg -> my na szczepienie idziemy w następny poniedziałek, a teraz w środę idziemy zrobić morfologię:tak::tak::tak: Bartusiowi spróbowałam dać kaszkę, ale jej nie trawił i chyba już jej wcale nie będę dawać:no::no::no: za to marcheweczka smakuje mu strasznie i jutro dam też jabłuszko:tak::tak::tak: a dokładnie skonsultuję podawanie nowego jedzonka z lekarką jak będziemy na szczepieniu:-):-):-)

Buziaczki dziewczyny i dobranoc:-D:-D:-D

Hej, hej, Dziewczynki! Witam się z Wami serdecznie i pytam grzecznie, czy można się przyłączyć?... :laugh2: Wczoraj w końcu zapadła decyzja i z moim G. zaczynamy się starać o naszego pierwszego Dzidziusia w sierpniu 2011 :tak: :laugh2:

reklama
o kurde, to jesteśmy w tym samym wieku, a ja jeszcze ani jednego dziecka nie mam, czuję się w tyle ;-)
Julieet ja mam 31 lat i jeszcze nie mam dziecka pozno mi sie instynkt macierzynski odezwał ale jestem dobrej mysli .

Mi się udało za pierwszym razem...bo mój synek jest z tam zwanej "wpadki"

to super ,ze juz zaczeliscie jak wszytsko bedzie ok to jeszcze sie załapiesz na 2011 .

Hej, hej, Dziewczynki! Witam się z Wami serdecznie i pytam grzecznie, czy można się przyłączyć?... :laugh2: Wczoraj w końcu zapadła decyzja i z moim G. zaczynamy się starać o naszego pierwszego Dzidziusia w sierpniu 2011 :tak: :laugh2:
witam sasiadke :) z wysp .
Mama Sówka gratuluje ząbka.
Agata tez bym sobie zjadła truskaweczek z działki a nie takie z supermarketu :( fajnie ,ze masz juz swojego przy sobie .
Dobrej nocy dziewczyny i miłego poniedziałku ;-)

Do góry