Napisałam się , napisałam się i mi posta wcięło
Więc tak króciutko. Witam się wieczornie
Dzisiaj taka piękna pogoda, więc cały dzień na świeżym powietrzu z Igorkiem byliśmy. Super, uwielbiam takie dni
Agnieszka- zazdroszczę Twojej koleżance i jej córeczkom profesjonalnej sesji. Świetna pamiątka na całe lata :-) Napewno będziecie się super bawić podczas robienia zdjęć
Julieet- chciałabym żeby różnica wieku między moimi dziećmi wyniosła ok. 2 lat. I jeżeli udałoby mi się to, to byłabym przeszczęśliwa. Poza tym mam już 27 lat (podobno kobietom wieku się nie wypomina
) i myślę że już najwyższa pora na kolejne dzieciątko. I tak jak mówisz rach ciach i wyjdę z pieluch
Między mną a moją siostrą też są 2 lata różnicy i zawsze miałyśmy bdb kontakt. Najpierw wspólne lata podstawówki,, potem to samo liceum, wspólne dyskoteki i podrywanie facetów
U nas starania trwały 8 miesięcy, ale to były bardzo miłe staranka
;-)
Mamo Sówko rzeczywiście nasi chłopcy w tym samym wieku :-) Gratki za znalezienie pierwszego zębolka
Ja szukam, szukam i narazie nic.
Chociaż ślinimy się już strasznie
Tak po krótco o Igusiu : waży ok. 8kg. We wtorek mamy szczepienie więc będę dokładnie wiedzieć ile mój kolocuszek waży. NArazie jesteśmy tylko i wyłącznie cyckowi. Planuję rozszerzanie diety jak Mały skończy 5 miesięcy. We wrześniu wracam do pracy więc Igor musi poznać inne pokarmy niż tylko mamine mleczko
Agatka- ja, jak męża nie ma cały dzień też jestem stęskniona, a co dopiero 5 dni!!! Zacałowałabym
Mykam do mężusia bo sam na kanapie leży, a ja na bb siedzę