reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

rzeczywiście, masz tą iskierkę :)
ja niestety nie umiem robić zdjęć, ale moja sis potrafi, też czasami sobie za młodu urządzałyśmy sesje w domu ;) uważam, że zdjęcia, to najlepsza pamiątka, żadne tam kamery, foty po latach nabierają nowego znaczenia :)

kurde, ale mnie dekolt piecze, a wcale się długo nie opalałam, wrrrr

jak mi się jutro nie chce iść do pracy :(

reklama
Witajcie:happy2::happy2::happy2:

Mama Sówka:) kupujemy golden retrievera, będziemy go szkolić na psiego terapeutę :) już nie mogę się doczekać, suka rodzi pod koniec lipca, szczeniak do nas trafi pod koniec września, albo na początku pażdziernika :happy2:
szkolenie trochę potrwa, ale przynajmniej troszkę wykorzystam swój zawód (jestem fizjoterapeutką)dziewczyny, jak tutaj się cytuje wiadomść?? jakoś nie mogę tego ogarnąć ;p

Julieet to super:-):-):-) my może za parę lat kupimy jakiegoś psiaka, ale mi też oprócz goldena podoba się beagle, bo są takie kochaniutkie -> Beagle.jpg:happy2::happy2::happy2: a jeśli chodzi o cytowanie wiadomości to musisz kliknąć cudzysłów z plusem na dole po prawej stronie posta i zrobi Ci się "ptaszek":-D:-D:-D

Dziewczyny zapraszam na Fotoblog agnieszkakk.flog.pl tam zobaczycie zdjęcie z dzisiejszej wycieczki:)

Agnieszka super fotki:-):-):-)

Cześć dziewczyny :-)
Czy można do Was dołączyć? ;-) Troszkę już naskrobałyście, więc nie dam rady Was nadrobić, ale postaram się wkręcić w życie forumowe ;-)
ja dzisiaj wcinam z truskawkami. :happy2:

Wika witaj serdecznie:-D:-D:-D widzę, że mamy synusiów, którzy się urodzili w tym samym dniu -> superaśnie:happy2::happy2::happy2: może, żeby nie zaśmiecać forum to jeśli chcesz napisz jak tam Twój Igorek się rozwija, ile waży, czy podjada coś nowego:-):-):-) hehe ja dziś też zajadałam się ciachem z truskawkami, a na kolację mężuś przywiezie mi pizzę, bo mam ochotę jak nie wiem co:tak::tak::tak:

dziewczyny, te co macie już dzieci, podziwiam Was, że tak szybko decydujecie się na drugie, w sumie to chyba lepiej, póki się jeszcze z pieluch całkiem nie wygrzebiecie ;) ja chciałabym żeby różnica między naszymi dziećmi była ok 4 lata, aaaaaaaaale to jeszcze tak daleko, nawet pierwsze nie jest jeszcze w drodze więc o tym nie myślę ;)

Julieet w sumie to my byśmy chcieli następne dzieciątko jak najszybciej, bo wydaje mi się, że jak się jeszcze nie odzwyczaimy od pieluch i malutkiego dziecka to super, potem będą razem się wychowywać i w ogóle:tak::tak::tak: p.s. chcemy mieć trójeczkę dzieci:-):-):-)

Dziś wrócił mój D ze Szwajcarii, ale padnięty był więc śpi:p

Agatka super, że już masz D przy sobie -> nawet, jeśli teraz śpi:-p:-p:-p

Agnieszka.kk - Najważniejsze, że masz już jakąś wizję, pewnie się trochę zmieni podczas sesji, to w takim razie trzymam kciuki i życzę udanej sesji. Mam nadzieję, że nam pokażesz jak wyszło:)

Mama Sówka- Nawet nie wiesz jak się stęskniłam za nim, chociaż to tylko 5 dni.Nawet jak spał to się do niego przytuliłam:)
Gratuluje ząbka:):)

Mama Sówka- Nawet nie wiesz jak się stęskniłam za nim, chociaż to tylko 5 dni.Nawet jak spał to się do niego przytuliłam:)
Gratuluje ząbka:):)

Agatko wiem co to znaczy -> Mężuś czasem wyjeżdżał na dłuższe delegacje (raz nawet na 3 miesiące do Turcji), ale teraz jak urodził się Bartuś to wyjeżdża rzadko, nie na długo i niedaleko:-D:-D:-D np. w sobotę wyjeżdża na tydzień do Łodzi:-:)-:)-( już za Nim tęsknię:sorry2::sorry2::sorry2:

Mężuś wyczuł, a ja zobaczyłam:happy2::happy2::happy2:
ooo to fajnie a teraz będzie ich co raz więcej :tak: i podobno zęby wychodzą parami więc rozglądajcie się za kolejnym :tak:
Agnieszka.kk - Najważniejsze, że masz już jakąś wizję, pewnie się trochę zmieni podczas sesji, to w takim razie trzymam kciuki i życzę udanej sesji. Mam nadzieję, że nam pokażesz jak wyszło:)
Jeżeli dojdzie do sesji to pokarze wam moje prace a tym czasem można oglądać moje fotki na Fotoblog agnieszkakk.flog.pl :-)

reklama
Do góry