reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Wika my na basen pierwszy raz poszliśmy jak Przemko miał koło roku:tak:
on kocha basen, wogóle jeziora, wodę, pewnie jak większość dzieci;-)

No właśnie, Igor też lubi wodę i myślę, że dobrze czułby się na basenie. Muszę się bardziej zmobilizować... i mnie też by się przydała odrobina aktywności sportowej :)

reklama
Livastrid zależy co kto rozumie przez "nie jest tak źle":zawstydzona/y::-p:-)
ja stadion do biegania mam praktycznie za oknem więc jak zimno odejdzie wymówki nie będzie;-)
a do lipca chcę pozbyć się 7-10 kg:tak:
ale najpierw trzeba się zmobilizować:-p

Livastrid zależy co kto rozumie przez "nie jest tak źle":zawstydzona/y::-p:-)
ja stadion do biegania mam praktycznie za oknem więc jak zimno odejdzie wymówki nie będzie;-)
a do lipca chcę pozbyć się 7-10 kg:tak:
ale najpierw trzeba się zmobilizować:-p

wiesz ktos moze wazyc 50/60/70 kg i byc nieszczesliwym lub szczesliwym :-D wzgledne to troche;-) domniemam, ze 80 kg nie wazysz wiec nie jest az tak zle:blink: no ale jak tyle chcesz zrzucic to podziwiam. Ambitna jestes.

Czytam sobie o Waszych przygotowaniach do starań i się załamuje..... Jak wiele jest rzeczy, których nie wiem.... I już na wstępie dopadły mnie wątpliwości czy podjęliśmy słuszną decyzję...
W każdym razie zrobiłam pierwszy i chyba najwazniejszy krok - odstawiłam plastry antykoncepcyjne :)

Gdy my staralismy sie o synka tez niewiele wiedziałam , ale najwazniejsze w ciazy badac sie , dobrze odzywiac , dbac o siebie . Teraz juz wiesz, ze mozna wczesniej przygotowac sie do ciązy;-)

.

Od dawna chodzisz z synkiem na basen?? Ja też się wybieram, ale jakoś tak mi nie po drodze. Zawsze coś wyskakuje.... Też jesteś n-lką?? Czego uczysz??

:)))
My chodzimy na basen odkąd Antek skończył 5 mscy. Zapisaliśmy się na kurs i już niemal rok w nim uczestniczymy. Woda ma bardzo dobry wplyw na wiele sfer życia maluszka : tych psychicznych i fizycznych. Teraz mamy przerwę , bo są ferie , ale pojechaliśmy tak rekreacyjnie:tak:Antek robił furorę w zeszłym roku , gdy jako 8 miesięczne dziecko raczkował do Bałtyku , nie bał się chłodnej wody i do tego nurkował:tak:w jeziorze też miał taką frajdę

jestem na V roku polonistyki , ale nauczycielem jeszcze nie jestem. Tym tytułem będę mogła szczycić się po obronie :)

witaj Arcala, nie jestes jedyna ktora dopadaja watpliwosci, niektorych rzeczy nauczysz sie podczas ciazy, niektore przyjda same jak juz malenstwo bedzie, a niektorych bedziesz sie uczyla z biegiem czasu. Uszy do gory:-)

Ja chcialam isc z Miloszkiem na basen ale pediatra mi zabronila ze wzgledu na jego alergie. Sama osobiscie nienawidze basenu jak i chlorowanej wody

Wikuś mi też by się przydało nawet więcej niż trochę aktywności:zawstydzona/y::-p
ale ja na wiosnę czekam żeby iść pobiegać;-)

Mnie to będzie trudno zmusić do sportu, jetsem mega niesportowa..... Ale trochę ruchu naprawde by sie przydało

jestem na V roku polonistyki , ale nauczycielem jeszcze nie jestem. Tym tytułem będę mogła szczycić się po obronie :)

Kiedy masz obronę?

reklama
Do góry