reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Isana fajnie ze teraz jest po Twojej mysli z tym @;-)

Wczoraj maz napisal 2 smy,ale ja mu odp ze chce odpoczac od niego i ze on czeka z tesknota na sms, dzis do mnie dzwonil i przepraszal... jak ja tego nie lubie, bo zeby chociaz sie poprawial! a tak w kolko to samo:-(

Ja usypiam malego, obiad juz prawie gotowy..

reklama
Witam sie :)

Troszkę mnie nie było, bo nieco zabiegana byłam. Idziemy dzisaij na imprezkę z okazji 60-tej rocznicy ślubu dziadków M. i musiałam troche pomóc teściwoej w kuchni.
Poczytałam co u Was, ale że mam pamięć dobrą ale krótką to już nie pamiętam, co miałąm odpisac ;((

WIdziaałam, że KrólowaFal zajrzała :k) Witaj, co tam u CIebie?? Jak idą staranka?? Dawno się nie odzywałaś!
Isana- no to teraz czaekać tylo na kolejna @@@ i do roboty!!! To Ty już bliziutko staranek jesteś!!
Martolinka- M. zmywa gary!!!!! O jak masz fajnie.... Mój, jak urządzaliśmy mieszkanie, i powiedziałąm mu, że zmywać będziemy na zmianę, to kupił mi zmywarkę :)
Lelek- faceci to jednak inny gatunek jest!! Ja z moim też często koty drę.... też tego nie lubię, no ale cóż..
Agnieszka- wróciłaś juz od tego fryzjaera??? Pokaż jakie cuda zrobił CI na głowie :)
Ja lecę się szykować i spadaamy na imprezkę :)

Lelek- przykro mi z powodu Twoich problemów ,życzę Wam żeby sie wszystko ładnie ułożyło:tak:.

Maron- ja nie wierze tym testom owu bo jak dziewczyny na innym wątku sobie robiły to tylko narzekały te kreski są albo słabsze albo ciemniejsze i chyba jak są najciemniejsze to wtedy jest owu ,ale to ciężko wyczuć lepiej sie wyluzować i poprostu mieć frajde z przyjemnośći:tak: nie ma nic gorszego niż robienie dzidziusia na zawołanie bo wtedy trudno o sukces, moja mamuśka tak miała przez rok , my z M też próbowaliśmy przed ślubem już no bo każdy gadał ,że kasy nie ma na wesele, a potem jak odpuściliśmy sobie i stosowaliśmy metodę przerywaną (no bo gdyby jednak to by źle nie było;-)) to od razu zaskoczyłam :tak:

Królowa Fal- trzymam kciuki za testowanie z dwoma kreseczkami

Moj maz jak jest w domu to wtedy on myje gary:-)
Kiedys jak mieszkalismy w Koninie na wynajetym to przez caly tydzien mu zbieralam naczynia a on przyjezdzal na weekend i szorowal. No chyba ze szykowalam romantyczna kolacje wtedy robilam wszedzie porzadki:-) nie myslcie ze leniuch jestem ale wtedy chcial mi wynagrodzic ze caly tydzien sama jestem:-)

Cos mnie plecy bola i brzuch pobolewa, do @ jeszcze kilka dni a zreszta na niego zazwyczaj nie mam objawow.

Lelek zobaczysz jak mąż przyjedzie to wszystko się ułoży i będzie si:)

Wika fotkę włosów wkleiłam na zamkn.:)
Udanej imprezy życzę!

kama witaj:)

Kobietka witaj,nie długo staranka i fajnie że się luzujesz bo Ja jakoś nie mogę się wyluzować,ciągle jakaś napięta chodzę ;-/

Jak M wróci to pomoże mi załączyć naszą listę staraczek i wszystko będzie pięknie widać:)

reklama
Do góry