reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Hej Agnieszko!!

U mnie nic ciekawego. Czekamy na wynik tego cylku. Na razie @ spóźnia się 1-2 dni. Na teście 1 krecha dlatego podejrzewam, że cykl mi się wydłużył. No ale czekamy. A co tam u Ciebie?
Kobieto dobrze że się odezwałaś,pisz z nami częściej :tak:
To kiedy robisz drugi teścior?
Kciuki zaciśnięte i obyś zobaczyła swoje dwie kreseczki :tak:

U mnie wszystko ok :happy:
Więcej możesz przeczytać na zamk.bo tu nie o wszystkim piszę ;-)

reklama
KrolowaFal a moze akurat juz fasolka siedzi w Tobie? test mogl jeszcze nie wyjsc, to zalezy jaka czulosc mial.

Ja z mezem jeszcze niepogodzona, nie wiem kiedy wroci, moze za tydzien, moze za 2.
Nerwa mam wiekszego bo jego "mamuska" oznajmila ze za 2 godz beda z tesciem u mnie:wściekła/y: mowilam jej ze Łukasza nie bedzie na weekend ale nie!!! Dzieli nas ponad 200km a przyjezdzaja co 2 tygodnie! mam tego dosc, moj tato tez- bo w koncu to jego dom. Lukasz tez ale on tak tego nie odczuwa bo albo go nie ma albo idzie do garazu i problem z glowy. Jak odjezdza to zawsze mowi mi- wspolczuje jak rodzice przyjada. Juz wiele razy w podtekstach im mowilismy zeby sobie odpuscili ale nie rozumia! Jak mieszkalam w tym miescie gdzie oni, tylko 2 ulice dalej to potrafili 3 razy na dzien mnie nachodzic:wściekła/y:przed praca, po... masakra. Sorki- musialam sie wyzalic:-:)-(

po dniu w blogim naproxenowym stanie witam Was wszystkie

Lelek zal sie jak masz ochote. Jak mam byc szczera z tesciami stoczylam bitwe, nie widzialam ich z 8 lat. I nic mnie tak nie cieszy jak to, ze jestem od nich tak daleko. Bo do mnie raczej nie zawitaja.
A nie lepiej powiedziec wprost, ze dzis nie, bo masz cos innego na glowie, albo do zalatwienia albo cos tam innego i nie chcialabys tego odkladac z ich powodu?

A z mezem sie pogodzisz, wiesz czasem sa te lepsze chwile a czasem gorsze. Moze ktos go w robocie wkurzyl i przenioslo sie to niechcacy na Ciebie. Ludzie czasem nie wytrzymuja presji czy napiecia. Nastepnym razem zrob ciasto, oni sie przy tym uspokajaja:-pNiektore rzeczy trzeba brac na luz. Zycie jest za krotkie;-)

KrolowaFal a moze akurat juz fasolka siedzi w Tobie? test mogl jeszcze nie wyjsc, to zalezy jaka czulosc mial.

tez taka refleksja mi sie nasunela

kobietka, no tak jeszcze nie mialysmy przyjemnosci :-) witaj :-)
a u mnie wlasnie owulka trwa :baffled: moje jajniki ciezko pracuja, co nie jest zbyt mile :-)
dziewczyny powiedzcie mi, jak to jest z testami owulacyjnymi. Kiedys kupowalam na allegro ciazowe i kupilam sobie kilka owulacyjnych zeby sprobowac :-) jesli na tescie wyjda 2 kreseczki to znaczy ze owulka jest, tak?? mi wczoraj wyszly 2. Tak sie zastanawiam bo w zeszlym miesiacu moja ginka na USG zobaczyla kilka pecherzykow na jajnikach co swiadczy, ze zdazaly sie cykle bezowulacyjne. Teraz chyba wrocilo wszytsko do normy skoro sa te 2 kreseczki? :-) moze to dzieki bromkowi

hmm a kiedy juz jest owulka to drugiej kreski nie ma??

reklama
wiesz, co Maron chcialabym Ci pomoc, ale ja nigdy nie uzywalam takiego testu;
znalazlam cos takiego w necie-
"nie wystarczy by pojawiły się dwie kreski, ale ważna jest ich intensywność. kreska wskazująca owulację musi mieć taki sam kolor jak kreska kontrolna, ani jaśniejszy ani ciemniejszy. dlatego testy owulacyjne robi się przez kilka dni pod rząd i czeka na ten najlepszy"

nie masz tam moze zalaczonej instrukcji obslugi?

moze na ten temat wypowie sie ktoras, co robila sobie testy owu:rolleyes:
powodzenia w rozgryzaniu:laugh2:

Do góry