reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Heh ale to nic waznego ;-) jeszcze sie nie staramy, chcialam tylko zobaczyc jak to dziala ;-) noo druga kreseczke mialam duzo jasniejsza, chyba dzis powtorze, zeby zobaczyc czy jest ciemniejsza :-)
Instrukcja obslugi gdzies przepadla, musialam ja wyrzucic :zawstydzona/y:

reklama
witam się po dłuższej przerwie:tak:
co się działo opisałam w skrócie wiadomo gdzie;-)
witam te z którymi nie miałam jeszcze przyjemności:-)
i udanego weekendu życzę:-D

Witam was dziewczynki!
Alarm odwołany- @ w końcu przyszła! Co za ulga- ale się cieszę!:-):-):-) Dzięki za wasze odp. i wsparcie. Co prawda po 32 dniach, ale dla mnie to i tak super! Wcześniej przed tabsami też miałam cykle 30-32 dniowe. Mam nadzieję, że za miesiąc przyjdzie @, a wtedy... do dzieła!

Aga- 130 funtów za badanie gin.? To strasznie dużo:szok: To faktycznie skorzystaj z tego zaproszenia

Lelek- przykro mi, że się pokłóciliście, ale to minie, zobaczysz- może napisz lub zadzwoń do niego pierwsza? Będzie ci lżej na duszy... A co do teściów- współczuję.

Maron- jak jest już druga kreska (choć blada) to jest to dobry znak, a kiedy chcecie się starać?

Anna- witam cię również!:-) Napisz coś więcej o sobie.

Isana z zaproszenia na badanie szyjki macicy skorzystam ale z tego co się dowiedziałam na tym to się kończy.
Jakiekolwiek inne badania raczej trzeba robić prywatnie.
A 130 funtów bo 50 badanie,50 usg i 30 cytologia niestety ale takie tu są ceny prywatnie oczywiście lecz z drugiej strony chcę być pewna że jest ok więc czego nie zrobi się dla fasoleczki:)

Aniu witaj i pozdrawiam cieplutko:)

Co do testów owulacyjnych nigdy nie używałam a co do teściów to sprawdza się przysłowie że z "rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciu"więc Ja ogólnie nie narzekam na teściów ale cieszę że jestem daleko i nikt nie wtrąca się w nasze życie prywatne.

Buziaki i dobranoc słonka:)
Uciekam spać bo jutro mam wizytę u fryzjera więc pewnie wrócę odmieniona jak ta lala :-D:-D

reklama
Isana dopiero pod koniec tego roku, najwczesniej w pazdzierniku jak cos ;-) ale duzo tez zalezy od mojego leczenia :-)
Milego dnia kobietki :-) Ja zabieram sie za kilka edycji i korekt, bo mnie redaktor goni :-p

Do góry