reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Kasia- pogratuluj siostrze!!!:-)
To chyba fajne uczucie być ciocią? ja tego akurat nie wiem, bo mam młodszą siostrę i to ona liczy, że wkrótce zostanie ciocią:tak: ( a tak przy okazji to rodzice chcą zostac dziadkami, babacia prababcią, ciotki- sama nie wiem kim...???- grunt, że wszyscy w mojej rodzinie dopominają się i dziecko- też tak macie? I słowo "dopomnają" nie jest bynajmniej przesadzone...):no:
Lelek- daj znać, kiedy doładniespodziewsz sie @? Tak z ciekawości (i dla porównania ze mną ) chcę zobaczyć czy cykle ci się już unormowały. Ja jak na razie ciągle czekam... Nawet nic specjalnie nie zapowiada nadejścia @ (a ty miałaś jakieś objawy przed pierwszą normalną @?)
A swoją drogą to sporo jets tu germanistek jak na 1 wątek, nie sądzicie?;-)
Od wczoraj czuję sę jakoś tak niewyraźnie, chyba znowu coś mnie bierze- eh, wydaje mi się coraz bardziej, że odkąd pracuję w tej szkole to częściej coś łapię (jak nie od dzieci to od innych nauczycielek- szkoda, że nie ciążowe fluidki;-)), też tak macie? Poważnie się zastanawiam nad zrezygnowaniem z tej pracy (bo i płacę mam naprawdę marną), a skupieniem się już tylko na nauczaniu prywatnym.

[B pisze:
Lelek[/B]- daj znać, kiedy doładniespodziewsz sie @? Tak z ciekawości (i dla porównania ze mną ) chcę zobaczyć czy cykle ci się już unormowały. Ja jak na razie ciągle czekam... Nawet nic specjalnie nie zapowiada nadejścia @ (a ty miałaś jakieś objawy przed pierwszą normalną @?)
A swoją drogą to sporo jets tu germanistek jak na 1 wątek, nie sądzicie?;-)
Od wczoraj czuję sę jakoś tak niewyraźnie, chyba znowu coś mnie bierze- eh, wydaje mi się coraz bardziej, że odkąd pracuję w tej szkole to częściej coś łapię (jak nie od dzieci to od innych nauczycielek- szkoda, że nie ciążowe fluidki;-)), też tak macie? Poważnie się zastanawiam nad zrezygnowaniem z tej pracy (bo i płacę mam naprawdę marną), a skupieniem się już tylko na nauczaniu prywatnym.
Isana ja zazwyczaj nie mam objawow ze nadchodzi @ ale jak tylko dostane- napisze.

Moze faktycznie lepiej byloby Ci uczyc tylko prywatnie?

Ja dzis mam dola bo po poludniu zawiozlam meza na baze bo jechal w trase i tak sie poklocilismy ze szok:-( a najgorsze jest to ze ja sie pierwsza nie odezwe jak on zawini, a jak on sie odzywa to ja nie odpisuje:-(po prostu za czesto i za bardzo sie klocimy:-(

Isana jeśli z tego nauczania pieniądze będą jako takie, to ja bym to wybrała. Mniej steru i w ogóle. U Nas nikt się nie upomina bo już mamy córeczkę, ale na Święta większość życzeń to żebyśmy braciszka szybko zrobili :-D

Lelek kurcze, nie dobrze....
A na długo wyjechał?
Dlatego się boję jak to będzie jak M do Norwegii wyjedzie.
Dzisiaj mi powiedział że na początku tygodnia w delegację na tydzień jedzie, to będzie taki mały trening przed dłuższym rozstaniem.

Kasia daj znać jak będziesz po wizycie?
Kciuki zaciśnięte&&&

Lelek przykro mi...czasami tak jest niestety,może oboje przemyślicie sprawę i jak wróci będzie ok.Tulam:(

U mnie spokojnie,przygotowuję się psychicznie do staranek które już nie długo...
Na luty mam wizytę w Coventry ale przed wczoraj dostałam zaproszenie na badanie ginekologiczne bo 5marca kończę 25 lat i zastanawiam się czy odwołać wizytę w Coventry a pójść do szpitala,zaoszczędziłabym tym sposobem 130 funtów + dojazd do Coventry.

Pozdrawiam was!

kobietka, no tak jeszcze nie mialysmy przyjemnosci :-) witaj :-)
a u mnie wlasnie owulka trwa :baffled: moje jajniki ciezko pracuja, co nie jest zbyt mile :-)
dziewczyny powiedzcie mi, jak to jest z testami owulacyjnymi. Kiedys kupowalam na allegro ciazowe i kupilam sobie kilka owulacyjnych zeby sprobowac :-) jesli na tescie wyjda 2 kreseczki to znaczy ze owulka jest, tak?? mi wczoraj wyszly 2. Tak sie zastanawiam bo w zeszlym miesiacu moja ginka na USG zobaczyla kilka pecherzykow na jajnikach co swiadczy, ze zdazaly sie cykle bezowulacyjne. Teraz chyba wrocilo wszytsko do normy skoro sa te 2 kreseczki? :-) moze to dzieki bromkowi

reklama
Hej Agnieszko!!

U mnie nic ciekawego. Czekamy na wynik tego cylku. Na razie @ spóźnia się 1-2 dni. Na teście 1 krecha dlatego podejrzewam, że cykl mi się wydłużył. No ale czekamy. A co tam u Ciebie?

Do góry