reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Witam porannie. Co tam u was? Ja ostatnio ciagle mysle o dzidzi. Myślimy czy nie przyspieszyc staranek. Ja chcialabym być marcowka / kwietniowka 2012. Ale mnie sie chce juz... W ten weekend mam szkole i ciezkie zaliczenie. Mozecie trzymać kciuki.

Ostatnio po tych maksymalnie ciepłych dniach ciągle marznę jak się zrobiło chłodniej. Normalnie ubieram się na cebulke...

KrólowaFal jak myślisz o zajściu w ciążę szybciej niż macie planowane to radziłabym na początek nie czekać z odstawieniem tabletek tylko teraz już bym je odstawiła ,odczekała jakiś czas nie koniecznie 3 miesiące możesz dłużej i zacząć staranka:)

Pozdrawiam i życzę wam miłego dnia:)
U mnie jest super!!!

Witam wszystkie nowe staraczki już niedługo zrobi się tu na całkiem tłoczno ale cóż czas leci.... :-)

agnieszka.kk ja bym bardzo chciała już odstawić tabsy ale ja je brałam głownie z powodu moich zwariowanych okresów. Normalnie 3 dni wyrwane z życiorysu nie rzadko na pogotowiu. Dlatego będę chciała odstawić jak najpóźniej. Poza tym mój mąż w grudniu będzie miał przetarg który przesadzi czy jego firma będzie miała prace i pewne zarobki na 4 lata czy trzeba będzie kombinować. Dlatego czekamy.

Kobiety idziecie jak burza nie mogę nadążyć za wami ale staram się jak mogę :) my podobnie z jednej strony już byśmy chcieli mieć przy sobie dzidzie ale z drugiej strony chciałabym znaleźć inną prace i mieć dłuższą umowę ale daje sobie czas do marca przyszłego roku na znalezienie pracy a jak nie to i tak maleństwo będzie jakoś sobie damy radę
pozdrawiam was wszystkie :-)

p.s. KrolowaFal widzę że ślubowałyśmy w tym samym dniu i mamy podobny czas do rozpoczęcia staranek o dzidzie

Ostatnia edycja:
Paulina faktycznie :-) A wy kiedy planujecie rozpocząć starania?

Ale mam dzisiaj zwariowany dzień! Już po 11 a ja nie wiem kiedy to zleciało. Musze coś zjeść bo burczy mi w brzuchu.

Co do dzidzi to ja od dawna o niej marze. Starania planowo zaczynamy ok 1 czerwca (wszystko zależy jak wtedy będę miała okres). Przez to ze mam małych siostrzeńców to polowe wyprawki mam już wybrane (cześć z rzeczy po siostrzeńcach a cześć wiem co kupić). Opinie o wózkach tez mam (siostra miała 3 rodzaje) i tylko dzidzi mi do tego wszystkiego brakuje.

Pocieszające jest ze plamienia mi się uspokoiły i poziom hormonów tez. Biedny ten mój mężuś ze mną. No ale już będzie tylko lepiej.

reklama
Do góry