reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Phoenix witaj my to sie chyba nie znamy ;-) Ja też sie dopisuje tak na luty nawet i styczen bo w lato to mogłabym jechac juz d Pl z maluszkiem :tak:To poród poszedł ci szybko

reklama
No dziewczyny, Phoenix i MamoSowko, jak chcecie dzieciaczki z lutego, to w maju przyszlego roku wypadaloby zaciazyc;-) Mnie sie marzy dziecie czerwcowe lub lipcowe w tym razem. W zasadzie z powodow organizacyjnych bylby to najlepszy czas na przybycie maluszka. Zaczniemy wiec sie starac od wrzesnia przyszlego roku.

Fleur - no na razie sie nie znamy, ale powoli jestemy na etapie "poznawania się" ;-) No to w ramach przedstawienia się powiem, że mam 26 lat, mam cudownego Męża i nie mniej cudownego Synusia, jestem młodym (nie wiekowo, ale stażem ;-)) lekarzem - a chwilowo pojęcie "czas wolny" nie wystepuje w moim słowniku - choć Mąż uważa, że główna rzecz jaką teraz się zajmuję to kupowanie różnych rzeczy dla Synka, co nie ejst prawdą ponieważ ... osatnio miałam już np. tyle zabawek, że gdzies połowe przedałam na allegro ponieważ nie mieściły się nam w domu :-D
aga29 - no własnie wiem, że maj byłby tym idealnym momentem, ale tu pojawia się dylemat - czy zaczynac starac się wcześniej "bo i tak nie uda się za pierwszym razem", czy isć na żywioł i "dlaczego niby ma się nie udać za pierwszym razem" :cool2: W sumie Synuś udał nam sie od razu, więc zobaczymy jaki wariant wybierzemy, choć staranie sie wczeniej może zaskutkować Maluzkiem z 2011 roku, a tego wolałabym uniknąć [z powodów które już wcześniej napiałam] :-)
... a teraz kurcze przydałaby się jakaś dieta, ale jak tu się za to zabrać? ;-)

Fleur, ja jestem padnieta po pracy i w zasadzie to moglabym siedziec na kanapie i tak na siedziaco spac:-D
Phoenix, mysle, zeby isc na zywiol. U nas obydwaj chlopcy sa rezultatem zlotego strzalu, wiec dlaczego mialoby sie nie udac nastepnym razem. My napewno nie bedziemy sie starac wczesniej. Co bedzie to sie okaze:-)

reklama
Do góry