reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

AGNIESZKO no racja.

A ja posprzatalam caly domek i zaraz zmykam robic sernik. Straszna mnie ochota na sernik naszla. :tak: Moj Artek zaraz jedzie do pracy na nocke, potem od razu do nowego domku wykanczac tam rozne rzeczy. ;-) A ja nie moge, bo "nie moge sie przemeczac":wściekła/y:

reklama
Hej dziewczyny
A mnie przesladuja ;-) kobiety w ciazy gdzie sie nie ruszę kobieta z brzuszkiem :tak: A zagladanie do wozkow to mam razem z moimi M mamy to samo choc moj M dużo wczesniej dojrzał do ojcostwa bo ja zawsze zwlekałam i mowiłam ze jeszcze jestem nie gotowa :no: ale przełom nastąpił po 30 troche pozno ale wole byc swiadoma macierzynstwa , a nie miec dziecko bo tak trzeba:szok:
Jak u Was dziewczyny macie jakies plany na weekend?????
Motylek widze , ze niedługo masz przeprowadzke kupisliscie domek ??
Mama sówki jak tam dzis toj Bartuś?
Królowa fal powodzenia na egzaminie i jak nauka cos cie pobudziło oprocz kawy ? mi tez ciezko jest sie zmobilizowac do nauki ja to tłumacze sobie ,ze juz z wiekiem wszystko przychodzi trudniej :tak:
Agnieszka jak tam w pracy pewnie ciezko było wrocic do pracy po urlopie ?
Paulina tak jak piszesz zostało nam tylko sie uzbroic w cierpliwosc i byc dobrej mysli :tak:
Misia co u Ciebie ???
Pozdrawiam reszte dziewczyn

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czesc,
Agnieszka, mam takie same wrazenia jak i Ty odnosnie powrotu do pracy. Za dlugi urlop rowniez sie nudzi:-D
A ja dzisiaj mialam nawet malo stresujacy dzien w pracy, szefunio pozwolil bysmy wszyscy ogladali mecz Niemcow i zamowili pizze do tego:-). Takie dni pracy moge miec codziennie:-D

Czesc,
Agnieszka, mam takie same wrazenia jak i Ty odnosnie powrotu do pracy. Za dlugi urlop rowniez sie nudzi:-D
A ja dzisiaj mialam nawet malo stresujacy dzien w pracy, szefunio pozwolil bysmy wszyscy ogladali mecz Niemcow i zamowili pizze do tego:-). Takie dni pracy moge miec codziennie:-D
Aga to tylko Ci życzyc aby Niemcy grali codziennie ;-)

Witam. Ja w przerwie w nauce. Strasznie ciezko mi idzie ale jakos przezyje. Fleur dzieki za dobre slowa. Ja tez mam nadzieje ze dobrze mi pojdzie. Z tego przedmiotu bede sie cieszyc z samego zaliczenia. No ale zobaczymy. Trzymajcie sie dziewczynki!!!

Witam. Ja w przerwie w nauce. Strasznie ciezko mi idzie ale jakos przezyje. Fleur dzieki za dobre slowa. Ja tez mam nadzieje ze dobrze mi pojdzie. Z tego przedmiotu bede sie cieszyc z samego zaliczenia. No ale zobaczymy. Trzymajcie sie dziewczynki!!!
Zobaczysz bedzie dobrze kiedy masz egzamin jutro ? czasami dobrze jest zrobic przerwe i troche odzipnąć od nauki

KrolowaFal - trzymam kciuki za zaliczenie (pamiętam, że im wyzszy rok studiów tym bardziej zalezy na zaliczeniu, a mniej na ocenie - przynajmniej u mnie tak było, chyba że akurat przedmiot trafiał w zainteresowania ;-)) - musi byc dobrze :-)
motylek1135 - no z tym "nie mogę się przemęczać" to masz fajnie :-D Korzystaj ile wlezie! Pamiętam jak targowałam się z Mężem, że mogę dłużej kosić trawę niż 5 minut (strasznie lubię kosiarki spalinowe ;-)) - i nawet czasem pozwalał kosić 10 minut ;-D Jak bylimy na spacerze to tez tak, żebym sie nie przemęczyła. A potem przychodzi koniec ciąży i stara sie właśnie przemęczyć, żeby urodzić szybciej - o iluz różnych sposobach na przyspiezenie porodu słyszałam! ;-)
Mama Sówka:) - Synuś charakterny i wie czego chce :-D Kto by chciał sam spać jak widzi, że Rodzice śpią obok? ;-) Ale i tak podziwiam za wytrwałość z tym odkładaniem 10 razy do łóżeczka - ja zazwyczaj pasuje po 2 razach :sorry: Na szczęście nie zdarza się to często..

Cześć dziewczyny u mnie też dzień w pracy. Teraz kilka dni urlopu bo 23.06 obrona magisterki.
KrólowaFal i Fleur powodzenia na egazminie świetnie was rozumiem.
motylek1135 dbaj o siebie kochana nikt tak o Ciebie nie zadba jak TY sama
Te całe mistrzostwa to dobra okazja żeby się troche polenić Panowie wybaczą nam wszystko byleby mogli oglądać mecz :-)

FLEUR tak:tak:

PHOENIX ja akurat trawy kosic nie moge, bo jestem uczulona na skoszona trawe. Ale troche bym tak w szawkach poukladala, ale oczywiscie "nie, bo nie moge sie przemeczac". Kazdy mnie traktuje jak niewiadomo jak chora. Z jednej strony dobrze, bo moge sie byczyc ile wlezie.:-D

EWUL no racja;-)

reklama
Motylek to fajnie sie Wam w tym roku złożyło kupno domu i dzidzia super .
Ewula ja juz egzamin mam za soba jakis miesiac temu odebrałam certyfikat wiec jest:cool2: planuje od wrzesnia zaczac znow ale nie wiem czy mi sie uda . Dobrze ,ze masz urlop i powodzenia na obronie
Phoenix to fajne miałas z ta kosiarka ;-) no i te wyliczenia czasowe ale przynajmniej widac ,ze mąż troskliwy .
Ja znikam dobrej nocy dziewczyny

Do góry