reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

czesc dziewczyny,
u nas rowniez piekny dzien, a ja do 15stej siedzialam w pracy. No coz, takie zycie.
KrolowaFal, wszystko sie ulozy, zobaczysz, zanim sie obejrzysz bedziesz w ciazy. Ten czas tak szybko leci:-)Juz mamy polowe roku.
Pozdrawiam Was wszyskie!

reklama
Witajcie staraczki
U mnie tez pogoda super
wprawdzie nie leżałam na plaży , wrecz przeciwnie spedziłąm w pracy całe szczescie jutro juz weekend wiec troche sie odpocznie .
Agnieszka fajowy avatarek ,jak tam urlopie ???
Aga rzeczywiscie czas leci nie ubłagalnie juz połowa czerwca sie nie obejrzymy a bedziemy testowac :tak:
Ewula czy zdecydowlascie gdzie jedziecie ?
Krolowa fal Paulina i reszta staraczek pozdrawiam !
Isana
co u Ciebie gdzie sie podziewasz ????

http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10

Witam porannie. Mnie dzisiaj od rana boli głowa. Nie chce mi się nic. A jutro mam wielkie zaliczenie i muszę się uczyć. Masakra jakaś... Macie jakiś sposób na pobudzenie poza kawą?

Witam:happy::happy::happy:

Mama Sówka:) - też "zapisuję sie" na luty 2012 - teraz tylko trzeba trzymać kciuki i może sie uda :-D

phoenix no to super:-D:-D:-D

MAMA SOWKA witaj:tak: Fajnego masz tego synka:-)

Motylek dziękuję:-D:-D:-D

No dziewczyny, Phoenix i MamoSowko, jak chcecie dzieciaczki z lutego, to w maju przyszlego roku wypadaloby zaciazyc;-)

Aga no rzeczywiście -> rodziłam w tym roku w lutym, a ostatnią @ miałam w maju 2009r.:tak::tak::tak:

A jutro mam wielkie zaliczenie i muszę się uczyć.

KrólowaFal trzymam kciuki za zaliczenie:-D:-D:-D

Ja po wczorajszym dniu i nocce jestem padnięta -> najpierw Bartuś mnie mega obrzygał rano, że i ja i On do przebrania, potem byliśmy w Gliwicach i było nawet spoko, a wieczorem -> do kąpania super, po kąpaniu mleczko i zaś Bartuś i mnie i siebie obrzygał, więc Go przebrałam i poszedł spać:tak::tak::tak: o 22:00 przebudził się z wielkim płaczem, że nie dało się Go uspokoić, biorę Go na ręce i zaś wielki rzyg:szok::szok::szok: jak Go przebierałam to strasznie płakał i się prężył, ale potem jak Go położyłam na naszym łóżku od razu zasnął:eek::eek::eek: próbowałam Go chyba z 10 razy przenosić do łóżeczka, ale za każdym razem był mega płacz, więc dziś spał z nami w łóżku:sorry::sorry::sorry: ehhh nie wiem od czego to, ale dziś nie dam mu kaszki i zobaczymy czy to od niej:sorry::sorry::sorry:

Buziaczki i miłego dnia życzę:-D:-D:-D

Agnieszka fajowy avatarek ,jak tam urlopie ???

Dziękuję a Ja od wczoraj do pracy wróciłam...w końcu...do moich koleżanek cudownych bo w domu pier....dostawałam już po woli...bo ile można w chałupie siedzieć także mój urlop dobiegł końca z czego bardzo się cieszę:))

Motylku witaj:)U mnie ok:))

Wszystkie bardzo gorąco pozdrawiam...miłego dnia życzę:)

KrolowaFal planujemy tak w przyszłym roku w maju ale coraz częściej z mężem rozmawiamy o tym żeby zaraz po nowym roku rozpocząć starania normalnie ostatnio tak mnie wzięło na dzidzie że oglądam się za każdym wózkiem w sklepach zachwycam się ubrankami :zawstydzona/y:

reklama
KrolowaFal planujemy tak w przyszłym roku w maju ale coraz częściej z mężem rozmawiamy o tym żeby zaraz po nowym roku rozpocząć starania normalnie ostatnio tak mnie wzięło na dzidzie że oglądam się za każdym wózkiem w sklepach zachwycam się ubrankami :zawstydzona/y:

zupełnie jakbym siebie widziała. ja już wózki z daleka rozpoznaje. No ale trzeba cierpliwie czekac. czasu nie przyspieszysz. Ja jeszcze zanim w ciąże zajdę mam 3 duże imprezy na których chce się dobrze bawić. :-)

Do góry