reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Hej :)

Jak tam?? kac gigancik jest??
Ja wczoraj zmyłam sie z imprezki, bo wrócił M. i trzeba było się chłopem zająć :)))

Uciekam na turniej siatkówki

Miłego dnia:)

reklama
Hello

Kaca niet ale mnie trochę suszy :-D:-D

Klina klinem! :-D

Sory że też zwiałam, ale padłam.

Dzisiaj mnie czeka pucowanie domu i robienie ciasta, mam takiego lenia w D że nic mi się nie chcę. A muszę się zabrać za robotę bo przecież jutro impreza.

Jak sobie pomyślę że jutro mam w domu ósemkę rozdartych bachorów, to już mnie łeb boli.

Wczoraj mnie nie było, bo wyprawialiśmy córce urodzinki! Pięknie dmuchała świeczki:):)

Co do listy to może ją umieścić osoba, której jest pierwszy post w naszym wątku - musi go zmoderować albo zamieścić tą listę może moderator. Tak mi koleżanka odp.

Ja niestety koszulki nie założyłam mam @ ... heheh ;)

Witam, witam wszystkie panie!;-)
Agnieszka.kk- ja cię pamiętam z nieśmiałych początków tego wątku, widzę, że się przeprowadziłaś- jak tam, wszystko już urządzone? My z moim M też kupiliśmy mieszkanie, co prawda niewielkie bo 2 pokoje ale najważniejsze, że własne i już nam teściowa nie będzie siedziała na głowie. Teraz kupujemy co potrzeba, meble...itp., zamierzamy się wprowadzić koniec stycznia/początek lutego- już nie mogę się doczekać!:-):-):-)
Czy któraś jeszcze planuje staranka w pierwszych miesiącach tego roku? Czy tylko ja???

Co do listy to może ją umieścić osoba, której jest pierwszy post w naszym wątku - musi go zmoderować albo zamieścić tą listę może moderator. Tak mi koleżanka odp.

Tej kobitki, co założyła nasz watek, jak tu jestem (jakieś pół roku), nie pamiętam. A kto jest naszym moderatorem, też nie wiem!!!

A czytałyście może pamiętnik ciążowy na bb? Ja jestem w trakcie, polecam, bardzo optymistycznie nastraja...:-) wiem, że to trochę za wcześnie takie rzeczy czytać, ale przez to jeszcze bardziej się upewniam, że chcę już dzidziusia i to jak najszybciej!:tak:
Mówiłyście swoim ginom o planowanych sytaraniach? Jeśli tak, to czy zalecili wam jakieś badania, coś poradzili? Bo mój gin powiedział, że żadnych badań teraz robić nie muszę, bo i tak na początku ciąży bym robiła dokładnie te same, więc po co tracić teraz kasę- a wiem, że niektórzy kierują dziewczyny na różne badania jeszcze przed ciążą? Czy to nie dziwne? Mam mu zaufać? Jest dobrym ginem. (chociaż mi nie wspomniał nawet o kwasie foliowym!???). Co o tym sądzicie? Ja i tak zamierzam zrobić podstawowebadania krwi i moczu (takie ogólne), żeby sprawdzić czy wszystko o.k.

Ja to pod koniec lutego przed samymi starankami pojde do gina.... wczesniej nie bede robila zadnych badan. Moze powinnam TSH ale to juz gin mi powie. Tylko ze ja prywatnie to i badania beda platne:-(

To rozumiem, Lelek, że ty planujesz starana na początek marca? To chyba będziemy m.w. w tym samym czasie.... fajnie:-), a phoenix kiedy chcesz zacząć? To już całkiem niedugo, ale ten czas leci... Mama nadzieję, że na efekty naszych staranek nie będziemy musiały długo czekać. A teraz to czekam na @- pierwszą naturalną po odstawieniu tabletek.
Miłego dzionka!:-)
Wiecie może, które z tego wątku już zaciążyły? Bo mi się kojarzy tylko Misia (pisała jeszcze w sierpniu, że planuje niedługo, poślubie, a się okazało, że udało jej się w pierwszym cyklu-? To daje nam nadzieję, że na naszym wątku będą same szybkie i szczęśliwe zafasolkowania!:-)

reklama
Do góry