Kamiśka :)
Fanka BB :)
Ja dopiero "zaskoczyłam" po koniec 6 cylku, nawet będąc w już w 3 dniowej ciąży @ dostałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam, witam wszystkie panie!;-)
Agnieszka.kk- ja cię pamiętam z nieśmiałych początków tego wątku, widzę, że się przeprowadziłaś- jak tam, wszystko już urządzone? My z moim M też kupiliśmy mieszkanie, co prawda niewielkie bo 2 pokoje ale najważniejsze, że własne i już nam teściowa nie będzie siedziała na głowie. Teraz kupujemy co potrzeba, meble...itp., zamierzamy się wprowadzić koniec stycznia/początek lutego- już nie mogę się doczekać!:-):-):-)
Czy któraś jeszcze planuje staranka w pierwszych miesiącach tego roku? Czy tylko ja???