reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Ja 21.01 idę do ginka z wynikami badań, zobaczymy co powie! Dalej progesteron w 20 dc mam 0,14 masakra!
Ja od zawsze miałam problemy z nieregularnymi @, teraz odstawiłam tabletki brałam 2 miesiące, po tym jak nie miałam @ od 3 miesięcy.
U mnie będzie na pewno walka, mam pco, niski progesteron, wydłużający się cykl do ehh ostatnio 3 miesięcy.. pozostałe wyniki w normie:)

Jak zaszłam w ciążę z córką, to dowiedziałam się dopiero w 7 tyg. bo takie długie cykle miałam..

A bierzecie jakieś witaminki?? kurczę a ja na kwas foliowy mam uczulenie .. muszę jakiś kompleks witamin kupić

Agnieszka jak wszystko ułoży się po naszej myśli to zaczynamy w kwietniu :tak:

Isana kciuki za @ oby jak najszybciej przyszła :-)

Dziewczęta dzisiaj już raczej nie wejdę, chyba że wieczorem. Dzisiaj robimy roczek Juli więc zapieprz będę miała.

Miłego Dnia :)

Kasia ja tez mam strasznie nieregularne @, jak stosuje antykoncepcje to wtedy jako tako, ale jak tylko odstawiam to od razu wszystko "wraca do normy" i nigdy nie wiadomo kiedy dostane. Zdarza sie ze nieraz i 2 razy w miesiacu mam a nieraz przez 2 miesiace cisza. Lekarz mi kiedys mowil ze po porodzie to sie ureguluje ale tak sie nie stalo. Wiec jak sie staralam o Miloszka przez 9 miesiecy to co miesiac robilam test, trzeba czy nie ja lecialam do apteki i juz:-D

Ja jeszcze nie biore foliku, ale kiedys bralam feminatal800 w ciazy tylko nie wiem czy mozna to brac jak sie nie jest?

Cos mi sie suwaczek nie chce dobrze zapisac i nie odlicza mi dni:-(

kobietki pomozcie... czytalam w instrukcjach jak sie wkleja suwaczki i ok ale ja chce usunac i nie moge, tzn te dobre sie usunely ale tan glupi jeden nie. Nawet go nie ma w zapisz sygnature, dopiero przy podgladzie wyskakuje

OOO jaka impreza tu w piatek byla :-):-) ja niestety w szkole siedzialam :wściekła/y: ehhh ale na nastepna przybede i wypijemy cos :cool2: Co z ta lista?? :-)
Dziewczyny, ktore maja nieregularne, rzadkie @ moze warto zbadac prolaktyne?? widziecie, ja poszlam do gina tak tylko kontrolnie w zeszlym miesiacu, a wyszlo co wyszlo ...i tez moje @ byly bardzo rzadkie i nieregularne.
Isana &&&&&&&&&&

Witam was dziewczynki w to leniwe niedzielne popołudnie:-)
Mój M właśnie przewozi naszą sofę do nowego mieszkania (nie jest to takie proste jakby się wydawało, trzeba było rozłożyć na kilka części i teraz biedaczekmusi z tym kursować na 3 razy:tak:, a ja mu niestety za barzdo w tym nie pomogę, bojestem drobna i nie dam rady dźwigać- swoją drogą, ciekawe jak sobie poradzę z własnym dzieckiem i z wózkiem- i to na 4 piętro bez windy!!:szok:)

Kasia- domyślam się, co czujesz mając takie kłopoty, ale trzymam kciuki, żebyś wszystko szybko wyleczyła i bez problemu zafasolkowała,jak już na to przyjdzie pora

Kama- wszystkiego najlepszego z okazji 1. urodzin twojej córci- oby rosła zdrowa i szczęśliwa!!!:-)

Lelek- to ty też planujesz staranka już niedługo? Fajnie, że jesdak nas kilka będzie...:tak::-)

reklama
Do góry