reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

motylek1135 - mi ginekolog "zabronił" zachodzić w ciążę przez rok po porodzie, ale z drugiej strony mielismy ostatnio pacjentke która miała dzieci z jednego roku (!) - ze stycznia i grudnia i była całkiem całkiem zadowolona i nie miała w związku z tym żadnych komplikacji zdrowotnych ;-D Więc życzę, żeby udało Ci sie mieć maluszki jeden po drugim :-D A tak swoja droga to zazdroszczę Ci ciaży :-) Strasznie miło wspominam ten czas - nie zeby teraz było źle (bo odkad pojawił się Synuś tak na prawdę czujemy że zyjemy), ale całą ciążę wspominam z wielkim sentymentem :-)

Agatkaak - Powodzenia! :)

reklama
Dziękuje phoenix:)
Mam nadzieję, że będę tu często zaglądać.
Jak długo przez planowaną ciążą powinnam zacząć się przygotowywać?

Dziś Wam nie napisze nic o sobie, bo uciekam już spać. Do jutra:-)

PHOENIX niedługo inni tobie będą zazdrościć ciąży.:-D A zobaczymy jak to będzie. Ja rodzę w lutym, także w grudniu już chyba mi nie zabronią:confused:.

Hej dziewczynki. Mnie to już pewnie nie pamiętacie... Dalej mam ze sobą problemy i dalej nie idę do lekarza. Poczekam na @ i co będzie po niej.

Nawiązując do tematów: Motylek gratulacje ciąży. Co do zabronienia przez lekarza jeśli urodzisz przez cc to lekarz Ci powie ze trzeba odczekać 2 lata z zajściem w ciąże bo wszystko musi sie ładnie pozrastać itd. Ja mam koleżankę która ma synusia ze stycznia a córcie z grudnia i jest zadowolona (rodziła sn). Ja od 2 tygodni po raz kolejny zostałam ciocia i widok Kruszynki tak mnie ścisnął za serce ze zachciało mi się mojego... No ale planów nie możemy zmienić.

Co do tatuażu to ja bardzo chciałam. Miałam nawet pomysł na niego. Ale się bałam ze mi się znudzi a usunąć go ciężka sprawa. Dlatego zrobiłam sobie kolczyk w pępku. Jestem z niego bardzo zadowolona (już ponad 5 lat). Nawet męża wyrwałam na niego :) A jak mi się znudzi to wyjmę i po sprawie.

reklama
Motylek życzę Ci porodu naturalnego. ;)

Co tam poza tym u was dziewczynki? Ja jestem dzisiaj taka zmęczona jakbym 12 godz przewalała kamienie w kamieniołomach...

Do góry