reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Trzymam za Was kciuki dziewczyny.

Ja odstawilam tabsy w listopadzie i jak na razie widze ze libido powoli wzrasta:-) bo tak to dol okropny byl. Jeszcze tylko zeby ta suchosc pochwy minela bo sie wykoncze z zelami. U mnie pod katem ginekologicznym narazie wszystko ok, po porodzie mialam mala nadzerke ale juz znikla, cytologia ok, zadnych torbieli( o dziwo- bo odkad zaczelam chodzic do gina czyli od 17lat to wciaz torbiel) wiec jakby co to jestem w miare przyszykowana na staranka

mamam stacha 72ng/ml przy normie o,4ng/ml - 23ng/ml :-( czyli sporo. Biore ten Bromergon i czuje sie po nim swietnie jak na razie :confused: a tyle czytalam o skutkach ubocznych. Mnie roznosi energia. Dziewczyny my byc moze starania zaczniemy od kwietnia/maja juz a nie od konca 2011 ;-) jeszzce sie okaze :-)

HEj :))

Agnieszka a do tej Hiszpani to jakoś już niedługo leciecie, co nie???
Patrycja chwal się co za biznes otwierasz??
Maron- widzisz, bo u nas to tak jest, ze większość dziewcząt jakoś tak przekłada staranka na wcześniej, więc i pewnie Wy zaczniecie od kwietnia

Byłam u ginki i nadżerka nadal jest, ale mam się nią nie przejmować i zachodzić w ciąże :))))) Z tym, że przed starankami muszę odstawić Igora od cyca, a co będzie bardzo trudne..... DLA MNIE, bo ja kocham karmić!!!!

Dziewczyny powiedzcie mi jaką dawkę FOLIKU bierze się przed starankami??? Bo ja biorę nadal witaminy dla karmiących i tam jest kwas foliowy- ale w dawce 800ug, a coś mi się wydaje, że dla starających się jest 400!!!

Ostatnia edycja:
Heh no zobaczymy, wszytsko bedzie zalezalo od wynikow ;-)
Kurcze wyzej zacytowalam Lelka a zwrocilam sie do mamy stacha upsss :-)
Ja biore folik 0,4 mg. Na wszelki wypadek ;-) kurcze ale to jakis inny przelicznik chyba

ten sam, tak myślałam, ze taka jest dawka. Dzięki :) Muszę odstawić te witaminy i kupić sam folik

Karmię, karmię ale czas skończyć.... organizm musi się zregenerować, przygotować do następnej ciąży..

Byłam u ginki i nadżerka nadal jest, ale mam się nią nie przejmować i zachodzić w ciąże :))))) Z tym, że przed starankami muszę odstawić Igora od cyca, a co będzie bardzo trudne..... DLA MNIE, bo ja kocham karmić!!!! Dziewczyny powiedzcie mi jaką dawkę FOLIKU bierze się przed starankami??? Bo ja biorę nadal witaminy dla karmiących i tam jest kwas foliowy- ale w dawce 800ug, a coś mi się wydaje, że dla starających się jest 400!!!
Ja tez uwielbiam karmić! Dlatego dalej mojego Stasia karmię - co prawda tylko raz dziennie (w nocy), ale jednak :-) A witaminy i kwas foliowy czerpię z Feminatalu :-)

Ja tez uwielbiam karmić! Dlatego dalej mojego Stasia karmię - co prawda tylko raz dziennie (w nocy), ale jednak :-) A witaminy i kwas foliowy czerpię z Feminatalu :-)

Ja Igora też karmię tylko na noc i w nocy jak się przebudzi..
Ginka mówi, ze karmienie i ciąża to zbyt duże obciążenie dla organizmu... i dlatego powinnam przed starankami odstawić Małego od cyca :((

reklama
Do góry