reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Hello
nasze imprezki poszły juz w nie pamiec ;-) w sumie Adwent jest wiec grzeczne jestesmy ale tak wieczornie mozemy zorganizowac sobie np herbatkowy wieczorek bb co wy na to ? :-D ja czestuje do herbatki biszkoptowym jabłecznikiem :cool2:

reklama
wika8- Napisałam artykuły nawet szybko mi poszły weny dopisała:) A jeśli chodzi o pracę to mam już plany pracy, bibliografię i niebawem biorę się za pisanie pierwszego rozdziału ;)
fleur- Hehe no właśnie... zamienimy imprezki, na plotkarskie herbatkowe wieczory:) Hmmm biszkoptowy jabłecznik brzmi pysznie!:) Ja jestem za i polewam herbatkę cynamonową, ktoś chętny?:)

Hej sobotnio :)

Ja po wstępnych porządkach przedświątecznych już jestem, zakupy spożywcze porobione, jutro się lenię :)))))

Zostało coś dla mnie tego biszkoptowego jabłecznika?? Czy żeście wszystko zjadły? :)))

Anna25- Melduję się:) Mam chwilkę na pogaduchy:) Mam dziś wolne więc posprzątam w domku i mam kilka artykułów do napisania na uczelnie, aale na razie zrobiłam sobie herbatkę cynamonową :)
jak ja nie cierpię cynamonu:-p:-D
jak tam artykuły, napisane:confused:
Dziewczynki co u was? dawno mnie tu nie było bo przyśpieszyliśmy starania, ale pamiętam o was i trzymam kciuki za wasze przygotowania. To kiedy zaczynacie staranka? bo sie nam wszystkim pozmieniało:-D
u nas przygotowania ruszają za równe 11 miesięcy - wg planu bo różnie może być:zawstydzona/y::-Drany jak to strasznie długo:sorry2:

Hej :)

W końcu weekend :)) Piątek- będzie się działo- jak to mówi mój M. :-D:-D A tu nie ma nikogo!!!:szok::szok: Dawno tu u nas nie było żadnej imprezki!!! Chyba się starzejemy!!!!!:szok::szok:
te co najbardziej imprezowały zaciążyły więc pozostaje nam dołączyć do herbatki i ciacha:cool2::-D:-D:-D

Patrycja widzę że podobny suwaczek mamy:cool2:

Agatko a dzięki dzięki szkoda tylko że ma te 3 miesiące, wolałabym żeby były na nim tylko te dwa dni:sorry2::-D
to poproszę herbatkę z sokiem malinkowym:tak:
ja wogóle nie trawię egzotycznych przypraw- cynamonu, curry i jeszcze kilku innych:sorry2:

Witajcie :) Suwaczek z odliczaniem do wiosny uradował mnie również :D
Myśmy ustalili sobie, że posprawdzamy zdrówko i zaczniemy jak się uda od sierpnia.
Ale jak tu wstawić suwaczek - mówi mi, że nie ma już u mnie miejsca?

reklama
Do góry