reklama
Witaj maron, dolaczaj. Od kiedy sie masz zamiar starac?
Od dawna planowalismy, ze staranka rozpoczniemy dopiero w polowie 2012 roku ;-) Jednak po dluzszych rozmowach doszlismy do wniosku, ze w 2012 chcemy juz bejbika :-) Starania, jak wszystko dobrze pojdzie, rozpoczniemy koncem 2011. Nie moge sie doczekac :-) Czy jest tu ktos kto dopiero wtedy zacznie staranka?? Trzymam kciuki za kobitki, ktore chca zostac mamuskami juz w 2011 ;-) i juz sie staraja :-)
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Cześć
Witam po niedzieli u teściowej....
Ahh zaczynam ostatni tydzień pracy.. a właściwie tylko wtorek i środą pracuję i wolne aż do 4.01!!!!!!!!!!!!
Maron witaj ) Będziecie się starać o pierwszą dzidzię??? My zaczynamy na wiosnę, co według suwaczka Ani to już za 3 miesiące!!!
Ania- fajowy suwaczek ) Będzie nam umilał czas do Wiosny, tak ja suwaczek Agnieszki przybliżał nas do Świąt
Lelek hej Widzę, że Miłoszek skończył roczek!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NIEGO, STO LAT, STO LAT, NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM )))
Maborka- hej
Witam po niedzieli u teściowej....
Ahh zaczynam ostatni tydzień pracy.. a właściwie tylko wtorek i środą pracuję i wolne aż do 4.01!!!!!!!!!!!!
Maron witaj ) Będziecie się starać o pierwszą dzidzię??? My zaczynamy na wiosnę, co według suwaczka Ani to już za 3 miesiące!!!
Ania- fajowy suwaczek ) Będzie nam umilał czas do Wiosny, tak ja suwaczek Agnieszki przybliżał nas do Świąt
Lelek hej Widzę, że Miłoszek skończył roczek!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NIEGO, STO LAT, STO LAT, NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM )))
Maborka- hej
Ostatnia edycja:
Anna25- Dobrze w takim razie częstuję herbatką z soczkiem malinowym
maron- Witaj My pewnie gdzieś tak jak Ty zaczniemy
wika8- A no właśnie oczekiwania do każdego miłego wydarzenia w roku przybliża nam inna hmmm.... to może ja zacznę odliczać czas do wakacji ?
maron- Witaj My pewnie gdzieś tak jak Ty zaczniemy
wika8- A no właśnie oczekiwania do każdego miłego wydarzenia w roku przybliża nam inna hmmm.... to może ja zacznę odliczać czas do wakacji ?
Mama Stacha
&Franka&Janka
Cześć dziewczyny,
można tu z wami od czasu do czasu poklikać?
Mnie też się marzy zostać mamusią w 2012 :-)
można tu z wami od czasu do czasu poklikać?
Mnie też się marzy zostać mamusią w 2012 :-)
Hej dziewczyny. Pamięta mnie jeszcze któraś? Jak tam przygotowania? Powiem wam z autopsji, że lepiej zacząć staranka wcześniej niż się planuje bo planować można sobie ile się chce a zycie to życie. My czekamy na efekt 4 cyklu. A co tam u was? Widzę, że was przybywa. To dobrze. Niech się dzieci rodzą!!
Dzieki za przyjecie ;-)
Agatka, Lelek super :-)
wika, tak bedziemy starac sie o pierwsze dziecko :-) Mam nadzieje, ze pojdzie wszystko z planem. W piatek bylam u ginekologa, zeby zobaczyc na ten rok przed staraniami, co tam u mnie slychac i niestety okazalo sie, ze mam podejrzenie policystycznych jajnikow i teraz tak czytam i czytam i mam mieszane uczucia. Nawet zastanawialismy sie czy by nie przspieszyc staran, bo wiadomo, moze sie okazac, ze bedzie mi trudno zaciazyc :-( Wszystko okaze sie w styczniu/lutym kiedy bede miala wyniki wszystkich badan, jak na razie jestem walecznie nastawiona :-)
Agatka, Lelek super :-)
wika, tak bedziemy starac sie o pierwsze dziecko :-) Mam nadzieje, ze pojdzie wszystko z planem. W piatek bylam u ginekologa, zeby zobaczyc na ten rok przed staraniami, co tam u mnie slychac i niestety okazalo sie, ze mam podejrzenie policystycznych jajnikow i teraz tak czytam i czytam i mam mieszane uczucia. Nawet zastanawialismy sie czy by nie przspieszyc staran, bo wiadomo, moze sie okazac, ze bedzie mi trudno zaciazyc :-( Wszystko okaze sie w styczniu/lutym kiedy bede miala wyniki wszystkich badan, jak na razie jestem walecznie nastawiona :-)
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Hej :-) Napisałam się przed chwilą i mi posta wcięło Tak więc teraz tak na szybko
Agatka- zroób, zrób ten suwaczek wakacyjny Szybciej leci czas jak się coś odmierza
Mama Stacha pewnie, że można poklikać i to nawet częściej niż od czasu do czasu
KrolowaFal- pamiętamy, pamiętamy ) Widzę, że za 4 dni testujesz! W takim razie trzymam &&&& za II krechy!!!!
Maron- Dobrze, że jesteś pozytywnie nastawiona. W staraniu się o dzidziolka psychika jest bardzo ważna
No nic, ja lecę, bo mam ambitny plan pozałatwić dzisiaj multum spraw, które się ciągną za mną od kilku dni...
Miłego dnia
Agatka- zroób, zrób ten suwaczek wakacyjny Szybciej leci czas jak się coś odmierza
Mama Stacha pewnie, że można poklikać i to nawet częściej niż od czasu do czasu
KrolowaFal- pamiętamy, pamiętamy ) Widzę, że za 4 dni testujesz! W takim razie trzymam &&&& za II krechy!!!!
Maron- Dobrze, że jesteś pozytywnie nastawiona. W staraniu się o dzidziolka psychika jest bardzo ważna
No nic, ja lecę, bo mam ambitny plan pozałatwić dzisiaj multum spraw, które się ciągną za mną od kilku dni...
Miłego dnia
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: