reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Może dlatego ,ze Londek? jak dla mnie to tez za drogo
Dobranoc wszystkim i do jutra papapappa

Pewnie tak.
W Londynie to wszystko 2 razy droższe jest wynajem,atrakcje,w sklepie i ogólnie ale mimo wszystko mamy zamiar nie długo Londyn zwiedzić...w końcu...już nie mogę się doczekać:)))
Dobranoc Fleur:))

reklama
Hej!:-)
Ja tylko na chwilę, bo już za długo siedzę na kompie:-p
Aga- sorki, jeśli coś pokręciłam, ale wydaje mi się, że coś pisałaś o swoich włosach:sorry2:

Ewula- miło, że piszesz..:-), co do tabletek, to jest to sprawa indywidualna, jak z tą płodnością po kilkuletnim braniu, ale bądź dobrej myśli, na pewno ci się wkrótce wszystko ureguluje...:tak:

Fleur- dziękuję, kochana za kciuki! Dam znać co z pracą, jak tylko będę coś wiedziała. Tobie też życzę powodzenia w staraniu się o tę pracę, oby jak najszybciej się udało, to będziesz spokojniejsza i będziesz mogła zaplanować już konkretniej staranka...:-):-)

W sumie to "TzG" nie za bardzo mogłam obejrzeć, bo mój P. oglądał mecz, ale widziałam wyniki- wygrała Julia, ok, też ładnie tańczyła, szkoda mi tylko trochę Glinki, bo ona jest zdecydowanie bardziej profesjonalna (jak dla mnie), a wydaje mi się, że chcieli wypromować Julię, bo jest z TVN :confused:

Późno już, zaraz zmykam, poczytam sobie jeszcze trochę w łóżku książkę po angielsku, muszę przyznać, że nawet całkiem nieźle mi idzie...;-)

Dobrej nocki, dziewczyny! Karaluchy... i te sprawy!!!:-D:-D:-D

Isana Ja pisałam o pasemkach bo z Fleur rozmawialiśmy o fryzjerach...pewnie coś Ci się pokręciło
:-D
A co do czytania po angielsku to nienawidzę bleee :no:
Fajnie że Tobie się to udaje :tak::-)
Ja jakieś tam małe pisemko czy ulotkę to przeczytam ale książkę nigdy w życiu :-D

Dobranoc !

Aga- widzisz, a ja jestem z wykształcenia germanistką i nauczycielką niemieckiego, to wolę czytać po angielsku- w prost uwielbiam ten język!:-D Żałuję tylko, że dość późno wzięłam się za jego naukę. A czytam sobie dla przyjemności, takie w miarę lekkie powieści obyczajowe, dla kobiet, różne... nie za trudne, większość (o dziwo!) rozumiem w ogóle nie sięgam po słownik!:happy2:
Ps. Ja też sobie robię pasemka, ale u fryzjera...:-p

Dobrej nocki, dziewczynki! Do juterka! Kolorowych snów i pchełków na noc!!!!!!!!:-D:-D

Fleur, Isana, ewula00 dziękuje Wam Dziewczyny! To na pewno wina natłoku spraw, mam nadzieje, że to nie długo minie.

A u mnie weekend super, odpoczęłam troszkę :-) Byliśmy z Moim Kochanym u Babci na wsi, pochodziliśmy po lesie. Tylko szybko uciekliśmy bo mrówki wielkie i czerwone gryzły!!! Straszne !!! :-D
Dzisiaj za to byliśmy pod Warszawą w Ranczu Pod Bocianem i też pochodziliśmy, po oddychaliśmy świeżym powietrzem :-)
Przekładam sobie na wrzesień dwa egzaminy jednak... Całe wakacje w domku także spokojnie się przygotuje :-) A w środę ostatni egzamin :-)

Jak nam się uda to jedziemy w czwartek na działką na na 4 dni na rowery to też chociaż troszkę odpoczniemy :-) ale nie wiadomo czy się uda :-(

A tak szczerze dziewczyny to planuję zrobić sobie tatuaż :-D Hmmm...

Witam was kobietki
Misia to sobie odpoczeliscie przez weekend i naładowaliscie baterie .Ja tez kiedys myslałam o tatuazu tzn myslelismy razem z moim M nawet znalezlimy salon ale jakos tak chyba przeszło , teraz to juz bym chyba nie zrobiła za stara jestem ;)
Agnieszka ja podobnie jak i ty miałam opory jesli chodzi o czytanie po angielsku ale przez czytanie najlepiej jest sie nauczyc angielskiego pamietam ,ze zaczynałam od powiesci dla dzieci :tak:
Isana jak u Ciebie czy dostałą jakas wiadosmosc w sprawie pracy ???? ja ciagle czekam ok lece brac sie obiadek bede pozniej papapapa

reklama
Do góry