reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Hej dziewczynki!:-)
Aga- dzięki za zaproszenie na zamknięty, już się zapisałam:-):-)- fajna sprawa, tylko będziemy pisać głównie tutaj, a tam tylko jakieś bardziej prywatne, osobiste sprawy, dane o nas, zdjęcia...itp? Dobrze zrozumiałam? A na jaki kolor pofarbowałaś włosy?

Misia- bardzo ładne zaproszenia, widać, że się staracie dopieścić wszystko w najdrobniejszym szczególe...;-), rozumiem cię, dlaczego tak się teraz stresujesz... czym bliżej do ślubu tym więcej spraw do załatwienia, dopięcia... też tak miałam, eh..
i na dodatek masz jeszcze te egzaminy... Ale nie przejmuj się, wszystko będzie dobrze, zdasz na pewno- trzymam kciuki! A my też mieliśmy małe wesele, tylko najbliższa rodzina i przyjaciele- niewiele ponad 40 osób- i wszystkim się bardzo podobało:-)

Fleur- widzę, że jesteś już na zamkniętym;-) już nie wiem gdzie ci najlepiej odpisywać: tutaj, na priwie czy na zamkniętym?:tak::tak::tak: Czy już wiadomo, co u ciebie z pracą? A jak zdecydujecie się na jakiś domek to załącz zdjęcia na zamkniętym, bo pewnie dziewczyny też będą chciały zobaczyć...

Kasiula- witaj serdecznie na BB! Fajnego masz synusia! Taki maleńki jeszcze...:-)

Jutro poniedziałek, to mam nadzieję, że coś już będzie u mnie wiadomo, co z tą pracą, muszę do nich zadzwonić. No i też dzwonię popytać czy te mieszkanka, które nam się podobają są w ogóle jeszcze aktualne.
U nas niestety pogoda się pogorszyła, jest dużo chłodniej, słońca brak...:-(

Dzisiaj finał Tańca z Gwiazdami- ciekawe kto wygra??? Ja kibicuję Kasi Glince, a wy?

Witam dziewczyny widzę, że temat się calkiem rozkręcił. Ja własnie wróciłam z zakupów w Wawie. Poszalałyśmy z siostrą. Też planujemy z mężem wakacje pod koniec sierpnia wyjedziemy do UK zwiedzimy Szkocję i mam nadzieję Londyn. To moja pierwsza tak daleka podróż. Licze, że napiszecie mi co warto zobaczyć? ;-) Byłam u gina. dostałam progesteron żeby wyregulować cykl. Jednak 6 lat tabletek nie pozostało bez wpływu na moje zdrowie.:-(
Misia trzymaj się przed ślubem zawsze wszystko wydaje się nie do opanowania ale to taki piękny czas ;)
Witam wszystkie nowe osoby w wątku i pozdrawiam

Witam wieczorkiem
Ewula służę radą jesli chodzi o Londyn :)

Agnieszka ja to nie mam szczescia jesli chodzi o fryzjerów same partaczki nie obrazajac nikogo nie dosyc ,ze drogo to nigdy nie byłam zadowolona :-( Wiec od jakiegos czasu moj M mnie farbuje i jest ok
Isana no u mnie z praca na razie nic nie wiadomo okaze sie wszystko pewnie po miesiacu oby jutro u Ciebie wszytsko poszło ok i zebys dostałą tel z wiadomoscia mamy dla pani prace trzymam kciuki
Aga , MIsia jak u Was weekend tzn juz prawie po ?
A jesli chodzi o taniec z gwiazdami to stawiam chyba na Julie K :)

Fleur z farbowaniem to nie masz większego problemu a Ja ciągle blond pasemka robię więc w ręce moje M się nie oddam i chodzę do fryzjera:)
A ile u was kosztuje wizyta u fryzjera?
Ja nawet z farbowaniem miałam opory ;) ale w koncu zauafałam i ,ze tak powiem trening czyni mistrza z mojego M hehehhe A w salonie kosztuje cos okolo 100 a takie fryzjerki co do domu przyjezdzaja biora w granicach 45-50 .

Ja nawet z farbowaniem miałam opory ;) ale w koncu zauafałam i ,ze tak powiem trening czyni mistrza z mojego M hehehhe A w salonie kosztuje cos okolo 100 a takie fryzjerki co do domu przyjezdzaja biora w granicach 45-50 .
:szok::szok::szok: poważnie 100 w salonie o rany to strasznie drogo :szok:
Ja w salonie za moje długie włosy płaciłam 40 f teraz to pewnie 45 będę płacić bo mam dłuższe ale 100 to przesada :eek:

reklama
Do góry