reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Witam wieczorkiem
Aga 29 bocian napewno nie odleci .
Kasiula witaj Białystok to moje okolice :)
Agnieszka to dzis sie w krawcowa bawiłas i jak wyszlo ?? ja tez zamierzam kupic maszyne do szycie czasami jezdzimy na niedzielne carboot ale ostatnio jedna babka sprzatneła mi sprzed nosa nowiutka maszyne za smieszne pieniadze
Misia zaproszenia bardzo ładne duze wesele robicie czy tylko rodzina ? we wczesniejszych postach widziałam Twoja suknie sliczna

Witam wieczorkiem
Aga 29 bocian napewno nie odleci .
Kasiula witaj Białystok to moje okolice :)
Agnieszka to dzis sie w krawcowa bawiłas i jak wyszlo ?? ja tez zamierzam kupic maszyne do szycie czasami jezdzimy na niedzielne carboot ale ostatnio jedna babka sprzatneła mi sprzed nosa nowiutka maszyne za smieszne pieniadze
Misia zaproszenia bardzo ładne duze wesele robicie czy tylko rodzina ? we wczesniejszych postach widziałam Twoja suknie sliczna

Tylko rodzina :-) Max 55 osób.
Ja mam jakiegoś doła od paru dni... Za dużo problemów... ale takie czasy niestety :-(

Dzien doberek;-)pozdrawiam Was wszystkie z samego rana :tak:
Misia my swoj mieslimy jeszcze mniejszy od Waszego bo byo cos okolo 30 osób al byo bardzo fajnie :-). Nazbieralo Ci sie teraz troche spraw tzn praktycznie wszystko na raz i stad twoj dol ale bedzie dobrze trzymaj sie :tak:

Dziewczynki Ja tylko na chwile bo mało czas mam...chcę wam poinformować że założyłam wątek zamknięty i powysyłałam zaproszenia.
A stworzyłam ten wątek po to aby móc tam pisać o sprawach ważnych o którym nie chcemy pisać na forum głównym bo wiadomo tu każdy internauta może czytać wszystko i nas śledzić a czasami nie mamy ochoty aby ktoś obcy czytał o naszych sprawach na bb więc tam możecie pisać o wszystkim,grupa jest na zaproszenia i nikt obcy nie ma tam wstępu.Pozdrawiam was,zajrzę do was później:)

reklama
Dziewczynki Ja tylko na chwile bo mało czas mam...chcę wam poinformować że założyłam wątek zamknięty i powysyłałam zaproszenia.
A stworzyłam ten wątek po to aby móc tam pisać o sprawach ważnych o którym nie chcemy pisać na forum głównym bo wiadomo tu każdy internauta może czytać wszystko i nas śledzić a czasami nie mamy ochoty aby ktoś obcy czytał o naszych sprawach na bb więc tam możecie pisać o wszystkim,grupa jest na zaproszenia i nikt obcy nie ma tam wstępu.Pozdrawiam was,zajrzę do was później:)
Aga fajan sprawa z tym zamknietym bo po co ktos ma nas sledzic
Wstawiłam tam swoja Fotke ale nie wiem czy dobrze bo cos mi sie tam pomieszało :) wiec jak ktos tam bedzie niech mi powie czy mnie widac ;)
Ja wybieram sie na zakupy moj M ma dzis wolne wiec mnie zabiera nie chce mi sie bo teraz to jest juz pewnie forma szczytowa zakupowiczów dzis pofarbowałam sobie włosy jak zwykle experyment no ale jest ok
Agnieszka czy u Ciebie tez jest ciezko znalesc dobra fryzjerke ?

Do góry