reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Lazurku - ja najpierw chciałam jedno i bardzo długi czas miałam jedno, ale potem dopadł mnie znów instynkt macierzyński, ale juz nie chciałam, żeby moja druga córka znowu była jak jedynaczka i postaraliśmy się o jeszcze jedno. I tym sposobem mam trójeczkę i raczej mi wystarczy.

reklama
hej :)

Martolinka, jakoś daję radę! CIężko mi jest. M. wychodzi rano przed 6.00 a wraca ostatnio grubo po 22.00 Jeszcze dwa tyg!!!! Ale Ci śmignął suwaczek!!! Pięknie! I zazdroszczę, bo ja się opuściłam... zaczęłam podjadać słodycze i na ćwiczenia nie mam ostatnio czasu...

Bunny, pomagają przy Igorku.. tzn Iguś lubi tam przebywać. Moj tata o kulach, więc sie Wojtkiem nie zajmie, mama ma problemy z kręgosłupem, WOjtka nie nosi, jedynie chwilkę na siedząco. Jak Twoje chłopaki?? Ty przecież też jesteś sama, bo Piotrka nie ma??

Sowinka,
nie martw sie na zapas, będzie dobrze!!! Ciesz sie ostatnimi chwilami z brzuszkiem i spędzaj duzo czasu z Bartusiem!

Calogera, piękny masz brzuszek!

Iza, cudowne wieści o Oleńce!

Lazurek
gratki udanej wizyty!

Agnieszka!!!??????????????

My może za jakieś 3-4 lata zdecydujemy sie na jeszcze jedno bobo, no ale to czas pokaże... zbytnio warunkow mieszkaniowych nie mamy na jeszcze jednego Maluszka... brakuje nam jednego pokoju.........

Hey! Jestem nieziemsko zmeczona :-( Wstalam o 7:00, bo musialam isc do gina po jeszcze jedno zwolnienie i potem do job center. Wojtek od rana wkurzyl mnie niesamowicie, wiec pojechalam tam taksowka, sobie mysle: "Nie bede cie prosic, poradze sobie sama!". I tak zrobilam. Potem chyba mial wyrzuty sumienia, bo jak czekalam w ponownej kolejce to sie zjawil :dry::dry: Dostalam stos papierow, ktore musze oddac wypelnione do 8 stycznia, ale chce to zrobic przed swietami. Mam nadzieje, ze pojdzie to w miare gladko.

katrina my bysmy chcieli dwojke w odstepstwie 2-4 lat, ale jak bedzie naprawde to nie wiem, bo chcemy kupic tu za jakis czas domek, a nie dorabiac kogos oplacajac czynsz.

wika jeszcze 2 tyg. Dasz rade, dzielna jestes :tak:

kwiatuszek zycze Wam, zebyscie odniesli jak najlepsze efekty :tak::-)

Gdzie reszta babinek???

witajcie

Lazurek - ja mam między Alinka a Kubusiem 4 latka. Bardzo mi ta różnica odpowiada, bo Alinka nie jest już malutka i sama juz przy sobie wszystko zrobi, a jak ja poproszę to jeszcze pomoże.

Sowinka, co się dzieje??

A nic takiego..tylko jakaś zmęczona jestem..może to już niedługo..

A pierniczki super, my też już mamy upieczone, tylko dekorowanie nam zostało:-)

P.S. Właśnie Wacek dał mi znać, że dziś w nocy będzie w domu (miał być dopiero we wtorek) i cieszę się, bo coś czuję, że to ostatnie chwile Paulinki w brzuszku. Jeszcze w pon wizyta, zobaczymy co gin powie :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
halo halo
wink2.gif
wink2.gif

zostały 2 tygodnie do świąt więc wzięłam się za porządki świateczne. DZiś już umyłam okna i wyprałam firany , jutro dzieci pokój z każdym zakamarkiem
Robiliśmy wczoraj pierniki
wink2.gif
wink2.gif
zdążayłam zrobić tylko jedną porcję. Jutro druga , bo całą rodzinę obdzielamy i na wigilię do przedszkola

Wika śliczne!!!
co u Was?

Do góry