reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Witajcie,

wczoraj cały dzień spędziłam na lepieniu pierogów w międzyczasie zajmowania się dziećmi.. zamówienia od całej rodziny więc 200 sztuk zrobiłam;-)
Wika vanish do du.... M wypierze mi ten dywan sam
Iza i jak noga?

reklama
Sowinka jak tam u Was? ;-)

Witajcie:-)

Ja się nadal kulam i nic się nie dzieje...trochę się martwię, że jak dalej nic nie będzie się działo to w Wigilię będę musiała iść do szpitala, ale cóż najważniejsze jest to, żeby Paulinka zdrowa się urodziła, czy to ma być dziś, jutro czy w święta:tak:

Szwagierka pojechała z Bartem do lekarza, bo strasznie kaszle, a nic mu nie pomaga:szok:

Buziaczki i miłego dzionka:-)

Martolinka, tak myślałam, z tym vanishem! 200 szt:szok::szok: Szacun! Antek zdrowy?

Sowinka, dobre myślenie! Najważniejsze, zeby z Malutką było wsio oki! Zdrówka dla Bartka!

Iza, udałabym się do rehabilitanta! Mnie bolała cała noga, łydka, stopa! Kilka zabiegów i po kłopocie!

Lazurek miłego weekendu u cioci!

M. wczoraj przywiózł ćwiartkę świni od teściów! Cały wieczór bawiłam się w rzeźnika! Dobrze, ze rano uprzątnęłam zamrażalnik to miałam gdzie upychać:-D

Witajcie

Wika podziwiam Cię że byłaś w stanie tego świniaka obrobić... matko nie dotknęłabym się tego...
Sowinka jakby się mała uwinęła to na święta byłabyś w domu... wierzę Ci , ze jest cieżko

Jak minał Wam weekend. U nas w sobote sprzatanie , wczoraj mieliśmy gości i zleciało. Czekam już na te święta :)

Martolinka, mieso już było poporcjowane, ale w wielkich kawałkach i tylko porobiłam sobie porcje na obiady:tak: Jakbym dostała takiego nieobrobionego, to też bym nie tknęła:-D:-D

Sowinka, && za szybką akcję!

Syneczki jak Marcelka?

Bunny, jesteś??

Wika jestem jestem Piotrka mam w domu to i czasu mniej

Sowinka jak się czujesz?

Lazurek brzuszek Rośnie?

Martolinka tak myślałam ze ten vanish jest do niczego.

Calogera ????

Syneczki jak tam nasza najmłodsza dziecina???

Chrzciny musiałam przełożyć na styczeń. Mój tata ma operacje w czwartek i tak jakoś nikt nie myśli o świętach czy chrzcinach bo za bardzo się przejmujemy. Piotrkowi w piątek chłopaszek młody 18 lat wiechał w samochód rozwalił cały tył. Znów jesteśmy bez samochodu bo naprawiać nie możemy dopóki rzeczoznawca z ubezpieczalni się nie pojawi.

reklama
Martolinka, nie:no::-D:-D Tylko na raz dostałam 5kg łopatki, 2kg schabu, 2kg żeberek, 1kg polędwicy, 3kg karczku, wątróbkę, golonke i to musiałam poporcjować!
A Maluchy ok :) Igor nadaje cały dzień, Wojtek odkrył jak to fajnie jest sobie popiszczec... cały dzień marzę tylko o chwili aż wieczorem oboję pójdą spac:-D

Bunny, to masz troszkę lżej jak P. w domu :) współczuję stłuczki:-( zdrowia dla Twojego Taty :)

Do góry