reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Fleur dzięki :-)
Wiadomość dotarła i numer już sobie zapisałam.Jutro jak będziesz aktywna na bb to puszczę Ci sygnał żebyś wiedziała że to Ja i zapiszesz sobie mój numer w razie"w" :)
Dobranoc i spokojnej nocy życzę wam:)
Ja nadal czekam na męża:-/

reklama
Hello,
u nas pogoda mieszana, raz slonce raz deszcz. Nie za bardzo mi to odpowiada, bo chcialam wywiesic pranie na taras a tu zonk. Wlaczylam wiec suszarke, trudno. Fajnie ze juz jest weekend, choc dla mnie kazdy dzien jest weekendem, poniewaz jestem jeszcze pare dni na wychowawczym. Od wtorku wracam do pracy.
Agnieszka, w marcu na Majorce bedzie pewnie chlodno, ale dobrze bedzie zwiedzac:tak:
Fleur, wiek swoja droga a samopoczucie swoja. Ja sie tam czuje caly czas na 25:-D. Co do plci, to wlasciwie bez znaczenia, chcemy zdrowego bobaska a reszta mniej wazna:tak: Choc maz po cichu marzy o corci;-)

Cześć dziewczyny! Miło widzieć, że coś tu się powoli rozkręca...:-):-):-)
Wczoraj nic nie pisałam, bo szukałam po Internecie mieszkania- kilka ciekawych ofert sobie wypisałam, pokażę mojemu mężusiowi i będziemy sukcesywnie chodzić i oglądać.
Już nie mogę się doczekać, aż będziemy już na swoim... będę wtedy taka happy...:happy2:
Jeśli chodzi o moją pracę, to niestety z jednej szkoły otrzymałam już odp.- negatywną:-:)-:)-(, mam nadzieję, że z dwóch pozostałych coś wyjdzie- trzymajcie kciuki!!!

Agnieszka- fajne plany z tą Majorką! Też bym chciała kiedyś tam polecieć...:-) kto wie, może już w 3- z dzidziusiem???;-)

Aga29- to mnie trochę pocieszyłaś, dzięki, kochana!!! Skoro ty urodziłaś m.w. w wieku 30 i 33 lat, to jestem teraz pełna nadziei, że i nam się szybko uda zafasolkować i urodzić zdrowe baby (wbrew temu, co niektórzy w mojej rodzinie mówią, że dziecko po 30-tce to już baaardzo późno i że może być chore... a tego bym nie chciała, staram się ich nie słuchać...:no:) A 3 lata różnicy, jak macie, to bardzo fajnie...:-)

Fleur- witam cię i tutaj! Co tam u mnie dokładnie, to napisałam ci na privie;-)
A tobie życzę powodzonka w realizacji celów: tych o dziecku i tych o domku!!!:-):-)

Misia- co tam u ciebie? Chyba jesteś mocno zajęta? Jak egzaminy? Zaproszenia na ślub wysłane?

U nas dzisiaj pogoda się popsuła,a myślałam, że sobie w weekend posiedzę na ogrodzie i się poopalam, a tu lipa...:-( Mój P. teraz namiętnie ogląda mecze, więc nie muszę się nim cały czas zajmować, mogę więcej pogadać tu z wami.:-p
Ok, idę dalej szperać na necie w poszukiwaniu naszego mieszkanka....

U mnie popoludnie raczej pod znakiem porzadkow. Dzieciaki bawily sie w ogrodzie a my sprzatalismy i pielilismy ogrodek. Ciekawe, czy ubylo mi troche sadelko po tych wyczynach:-D.
Isana, zycze Ci, bys szybko znalazla fajne lokum. Trzymam kciuki, by sie udalo:tak:. Ja jestem tez fanka pilki noznej i z checia razem z mezem wieczorem zasiadamy przed tv i ogladamy. Dzisiaj tez bedziemy kibicowac.

Witam Was dziewczyny
U mnie weekend mija samotnie bo moj M w pracy, bedzie dopiero po 22 :( Ja cały dzien zbieram sie za sprzatanie i zebrac sie nie moge len wlazł ;)
Isana my tez sie nie mozemy doczekac zeby juz byc na swoim tak jak pisałam po urlopie zaczynamy szukac domu mamy juz upatrzone oferty tzn wiemy jaki dom chcemy kupic . Co do Twojej pracy to trzymam kciuki , masz jeszcze dwie oferty wiec napewno cos z tego bedzie .
Agnieszka jak tam grilowanie ???
Aga29 jesli chodzi o moj wiek to czasami jak ktos mnie sie pyta ile mam lat to pierwsze przychodzi mi na mysl 25 a pozniej kobieto masz juz 31:szok: U mnie jesli chodzi o piłke nożna to całe szczescie moj M nie lubi jej tzn czasami oglada ale nie jest zapalonym kibicem wiec mam spokoj ,dzis widziałam angielskiego kibica w barwach angielskich do tego szedł ze swoim psem i pies tez miał takie fajne wdzianko w barwach klubowych hehehehhe
Aga wysyłam mojego bociana do Ciebie z dziewczynka

hej dziewczyny :) wlasnie was znalazłam :)
mam 6.5 miesiecznego synka Pawelka :) z Listopada 2009 :) i bardzo chcialabym aby kolejna kruszynka przyszła własnie w 2012 najlepiej maj-czerwiec haha :) ale se ustaliłam ;) no ale fajnie by było.... jednak nei wiem czy pozwoli mi praca i sytułacja finansowa... w sumie chciałabym juz ale wiem ze teraz było by ciezko zreszta po cc trzeba odczekac :)

Czesc DZiewczyny widze, ze watek sie rozkreca :-)
U mnie goraco i pod wzgledem temperatury i egzaminow, pracy... Szkoda gadac. Chcialoby sie wyjechac, ale przed nami tyle decydujacych rzeczy , ze przekladamy wakacje najwczesniej na luty ;-) Planujemy na narty do Włoch jechac i ile nie zafasolkuje do tego czasu, ale jesli tak to i tak pojedziemy i ja bede odpoczywac a Moj Wariat bedzie jezdzil :-p

Zaproszenia bedziemy mieli we wtorek takie ladne zrobilismy z wlasnym projektem w srodku :-) i wtedy zaczynami rozdawanie i wysylanie :-) W czwartek juz przymiarka sukni, ale i dwa egzaminy jeszcze w tym tygodniu przede mna. Ale na 1000% wrzesniowa poprawka bedzie nie unikniona, chociaz i tak w domu to sie nie bedde nudzic :-p

Pozdrawiam Was Dziewczyny!!

Kasiula witaj i rozgość się:))
Fleur jednak dziś grilla nie mieliśmy,mąż zabrał się porządki w aucie a Ja zajęłam się obszywaniem foranek do Alana pokoju potem gotowanie i tak jakoś zleciało ale pewnie nie jeden grill jeszcze przed nami:))
Misia jak dostaniecie zaproszenia to wklej foto pliss:))

Życzę miłego wieczorku!!

Ostatnia edycja:
reklama
Fleur, fajowy ten bociek, tylko niech mi nie ucieknie do 2012:-D
Kasiiula, witaj! Widze, ze Twoj synus z tego samego roku jak moj mlodszy, tyle ze moj jest dokladnie pol roku starszy:tak: Zycze Ci, zeby plany sie spelnily, jak zalozone:-). My tez tak dokladnie planujemy i chcielibysmy urodzic na przelomie czerwca i lipca.
Misia, dobrze bedzie, a jak poprawka sie trafi, to trudno. Pamietaj, ze co Cie nie zabije to Cie wzmocni;-)

Do góry