reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
łoooo to będzie się dzialo :) A kiedy masz dni płodne :rolleyes2:

i ta słodka dziurka.....padłam:biggrin2:
nie będę go pocieszać...sprawdziłam dni płodne:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
a z dzisiejszych zakupów wyszły nici choć nie do końca kurtkę mam upatrzoną, kozaczki płaskie też-muszę się jeszcze upewnić czy gdzie indziej ładniejszych nie ma i kupię:-)

Witam sie jestem uprana i ugotowana i mam free time :-)

Anna- to udanych zakupów życzę.
Dafii- ja swojego chrześniaka to bym zjadła ,ale diabołek z niego niezły mimo to może mi po głowie skakać ,a ja i tak go uwielbiam ,a musze sie nacieszyć bo ma już 4 lata i za kilka lat będzie obciach z ciotką sie ściskać ,ale tarmoszenie go po głowie to mi chyba na zawsze zostanie taki nawyk, a Twój w jakim jest wieku?
Agnieszka.k no to koniecznie zajrzyj jutro na dłużej:tak:,ja mam na jutro tylko prasowanie w planach to pewnie też zajrzę.

moj ma prawie 17 meisiecy:) zaraz wstawie 2 fotki z jego dzisiejszym super pomyslem jakby tu cioci zrobic sprztanie:D

ODKURZANKO BYLO CAŁĄ TRÓJECZKĄ:p

JULKA PRZYŁĄCZYŁA SIĘ DO AKCJI "ZBIERANIE CHRUPKÓW"

Ostatnia edycja:
Witajcieeee jestemmmmmm:))
W końcu mam wolne.
My już po śniadaniu,dom ogarnięty,drugie pranie już się robi.
Zaprowadziłam Alanka do przedszkola,jest prze szczęśliwy bo mają dziś halloween i taki zachwycony ze strojem w ręku szedł dumny.
Na :ninja2: wstawię fotkę :tak:

Daffi o rany :szok: ale niezły bałagan zrobili Ci dzieciaki :-D

ymmm rozumeim, że dziś bez alkocholu?? Ja ma ochote na kakao :D lub kotajl truskawkowy na śmietanie ( wirtualny nie powinnien tak utuczyć :))

aaa wieczorkiem zaczynam przygotowywac cytrynóweczke.... za 2 tygodnie powoli będzie można ją pić :D

ymmm rozumeim, że dziś bez alkocholu?? Ja ma ochote na kakao :D lub kotajl truskawkowy na śmietanie ( wirtualny nie powinnien tak utuczyć :))

aaa wieczorkiem zaczynam przygotowywac cytrynóweczke.... za 2 tygodnie powoli będzie można ją pić :D

cytrynóweczkę powiadasz...to podeślij jedną flaszkę do mnie plisss :-D
a koktajl truskawkowy mniammmm jest pyszny :tak:

reklama
Agnieszka-Ja pije piwko ja pije już teraz z soczkiem:-D

Daffi- jaki słodziak z tego maluszka cudny:-) , a pomysły ma jak dzieciaki mojego brata i siostry wyobraź sobie 4 urwisków każdy z paczką chipsów i robią panierke z tego :szok: :-D:-D.

Anna- oj to bidulko musisz sie zaczekać za drugą połówką ,ale w naszym towarzystwie czas szybko zleci:tak:Słodka dziurka...??????? :-D:-D:-D:-Dja też wole słodkie trunki :tak:

Do góry