reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Witajcie
Devi - śliczna jesień u Ciebie:tak: ja też mam jesieny bukiet własnego autorstwa ,ale aparat mi strajkuje jak cykne to wstawie , nauczyłam sie troche klicić na stażu w kwiaciarni ,ale jedynie bukiety sztuczne i stroiki Świąteczne mi sie udają bo do kwiatów to ja talentu nie miałam zawsze mi uciekały na boki i dziewczyny musiały ratować mnie z opresji.

Anna- to przebojowy powrót ma Twój M ciągle coś sie dzieje .

Wika - pierwsze kroki to fajna sprawa:tak:

Ja pamiętam o zegarkach mnie niestety długi weekend nie dotyczy bo ide jutro do pracy dopiero poniedziałek wolny:dry::-(.

reklama
Wika8 dokladnie jak piszesz zajmowalam sie wczesniej urwisem:) ale kacperek to chrzesniak jest kochaniutki! kocham go jak moje dziecko wiec dla mnie to nie praca a przyjemnosc za ktora jeszcze peniadze dfostaje.

Ostatnia edycja:
cześć Dziewczynki:)

Agnieszka fajnie, że udalo Wam się zarezerwować wakacje:tak:

Aniu faktycznie Twój mąż ma przebojowy powrót, życzę Wam miłych przytulanek:tak:

Dziewczyny jakoś mi przeszedł dół urodzinowy, stwierdziłam, że jeszcze nie jest tak źle:-D:-D
Dzisiaj przełamałam sie i byłam u tesciów z rodzinką, najpierw bylismy na zakupach i jak wychodzilismy od teściów to spotkaliśmy starych znajomych, z którymi jakoś kontakt się zerwał pogadlismy z ok godzinki i juz idziemy do nich jutro z wizytą na jakieś %%%, więc ogolnie dzionek miło zleciał:-)

no jasne Aga, że będę uważać na %%%, bo na początku będzie z nami dziecko nasze i ich dwójka chyba, potem Mila pójdzie do babci na 1 piętro spać, bo oni mieszkają na 10 pietrze w tym samym bloku co moja teściowa, więc śpimy u tesciowej-teściu wyjeżdża do matki swojej i tam razem z nią pojedzie na grób swego ojca, więc Mila będzie spać z babcią, a my na dawnym miejscu M hihi

reklama
Do góry