reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Witajcie
Devi - śliczna jesień u Ciebie:tak: ja też mam jesieny bukiet własnego autorstwa ,ale aparat mi strajkuje jak cykne to wstawie , nauczyłam sie troche klicić na stażu w kwiaciarni ,ale jedynie bukiety sztuczne i stroiki Świąteczne mi sie udają bo do kwiatów to ja talentu nie miałam zawsze mi uciekały na boki i dziewczyny musiały ratować mnie z opresji.

Anna- to przebojowy powrót ma Twój M ciągle coś sie dzieje .

Wika - pierwsze kroki to fajna sprawa:tak:

Ja pamiętam o zegarkach mnie niestety długi weekend nie dotyczy bo ide jutro do pracy dopiero poniedziałek wolny:dry::-(.

reklama
Wika8 dokladnie jak piszesz zajmowalam sie wczesniej urwisem:) ale kacperek to chrzesniak jest kochaniutki! kocham go jak moje dziecko wiec dla mnie to nie praca a przyjemnosc za ktora jeszcze peniadze dfostaje.

Ostatnia edycja:
cześć Dziewczynki:)

Agnieszka fajnie, że udalo Wam się zarezerwować wakacje:tak:

Aniu faktycznie Twój mąż ma przebojowy powrót, życzę Wam miłych przytulanek:tak:

Dziewczyny jakoś mi przeszedł dół urodzinowy, stwierdziłam, że jeszcze nie jest tak źle:-D:-D
Dzisiaj przełamałam sie i byłam u tesciów z rodzinką, najpierw bylismy na zakupach i jak wychodzilismy od teściów to spotkaliśmy starych znajomych, z którymi jakoś kontakt się zerwał pogadlismy z ok godzinki i juz idziemy do nich jutro z wizytą na jakieś %%%, więc ogolnie dzionek miło zleciał:-)

no jasne Aga, że będę uważać na %%%, bo na początku będzie z nami dziecko nasze i ich dwójka chyba, potem Mila pójdzie do babci na 1 piętro spać, bo oni mieszkają na 10 pietrze w tym samym bloku co moja teściowa, więc śpimy u tesciowej-teściu wyjeżdża do matki swojej i tam razem z nią pojedzie na grób swego ojca, więc Mila będzie spać z babcią, a my na dawnym miejscu M hihi

reklama
Do góry