reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Witam:)))
Dafii ale masz fajną córeczkę, ale ma włoski już długie:)))
Byłam dzisiaj u kosmetyczki-brwi i pazurki zrobione, więc humorek troche lepszy, ale cos mnie gardło boli, niestety

Moje pytanie zostalo pozostawione bez odp, macie jakis wątek zamknięty?? i kto nim zarządza

Milenka tez miała halloween, tak ja pani wymalowala, że na pierwszy rzut wyglądała jakby limo miała hihi

a co do alkoholi to tez lubię słodkie

reklama
witajcie dziewczęta:-)
obliczyłam - zostało max 36 godzin:-D:-D:-D:-D
Kobietka ja jak pije piwko to też tylko owocowe, ale na dziś mam resztę (tzn. pół butelki)szampana ze wczoraj:rofl2:
tak więc z miłą chęcią dołączę do Waszej koktajlowej imprezki:-D:-D

Ja dziś będę mało towarzyska na imprezie bo padam z nóg....tydzień był tak męczacy,że dziś już nie daje rady ale jutro sobie to odespie.

We Wro piękna, ciepla Złota Jesień więc postawnowial się podzielić z Wami tą przyjemną aurą i przesylam Wam troszkę jesiennego nastroju ode mnie z domku:-D

Witam Was Kobietki :)))

Wkońcu sobota :))) A ja mam nawał spraw na głowie, do tego jeszcze Igor zaczął stawiać pierwsze kroki więc pracy przy nim co nie miara :)

Devi- cudne widoki i cudna jesień :) U mnie jakoś tak szaro, ponuro jest :( Chyba muszę pomyślęć nad jakoś dekoracją jesienną w domu i może coś spapuguję z Ciebie :))
Daffi- no to masz wesoło teraz przy dwójce dzieciaczków :)) A czy Ty jakos wcześniej też nie zajmowałaś się jakims urwisem???
Mikusia- też bym się wybrała do kosmetyczki, ale czasu u mnie niet!!!!!!!!! I chodzę ostatnio jak taka "sierotka marysia"!!! Nie obrażając oczywiście Marysiek :)) JAk się Milenka bawiłą na imprezie halloweenowej???

Dobra ja lecę, bo M. wlaśnie przywiózł swojską kiełbasę od wuja :)) Trzeba spróbować czy dobra :)))
Anna- czyli M. dzisiaj dotrze?? I tak jak Devi pisała "Nie spać, tylko dzieci robić :)))"

Dzień dobry w sobotni poranek:-)
ja właśnie włączyłam drugą i ostatnią na dziś pralkę, wczoraj z Przemciem ogarnęliśy domek, ciasto kończy się piec, jeszcze tylko małe zakupki i możemy się byczyć:-D
Wika a właśnie przed chwilą dzwonił, miał dobrzeć jutro z rana, ale za chwilę wyjeżdżają i będzie dziś w nocy-do roboty się weźmiemy ale póki co raczej "bezowoconej":-p:-):-)chociaż musimy uważać bo dni płodne mam:sorry2:

Witajcieeeee:))))))
Dziewczyny ale się wyspałammm,jak nigdy:)

witam się w sobotni poranek z filiżanką ciepłej kawusi :-D
czarna-filizanka-z-kawa.gif

Ja tez się witam sobotnie...też nadrobiłam spanie,potem przyjemny poranek a jak sobie pomysle, że dziś w nocy przestawiamy zegarki i jutro mamy godzine gratis to jeszcze bardziej sie ciesze i poniedziełek jeszcze wolny :) JEST PIĘKNIE

We Wro dziś cieplutko i mega słonecznie więc pijemy kawke i jadziemy na jakąś wycieczke :D

reklama
Devi dzięki za przypomnienie o zegarkach, kompletnie bym zapomniała:-D
u nas też piękne słoneczko, my pijemy imieninową kawcię Przemka.
A chłopaki z Austrii tak prędko nie dotrą bo bus im zastrajkował buuuuuu
już wyjechał po nich drugi z Polski przed południem, ale trochę to potrwa:no:

byłyśmy dziś z mamą na cmentarzu umyć pomnik i taka jakaś nostalgia mnie ogarnęła...

Do góry