reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

nie płacą, bo mają dziurę w budżecie, płacą tylko krewnym, reszcie administracji do wysokości zaciągniętych przez nich prywatnych kredytów, a wykładowcom wcale. Liczyli na to że dostaną kolejny kredyt we wrześniu, ale banki nie mają do nich zaufania i nie udzielą im już kredytu

współczuję bardzo :dry:

reklama
hejj :)

Calogera, współczuje Ci bardzo calej tej sytuacji... a Ty pracujesz na prywatnej uczelni, że nie macie wypłat?? Bo przeciez na państwowej uczelni to raczej problemow z pieniędzmi być nie powinno...

Lazurek, jak zakupki?? kupiłaś sobie coś fajnego?? Ja dzisaij zapowiedziała M. ze w przyszłym tyg ma tak sobie zorganizować pracę, zebym mogła sobie wyskoczyć na zakupy sama, a on ma zostać z dzieciakami;-) mam nadzieję ze sie uda:tak:

Agnieszka i jak licytacja??

Syneczki
jak sie czujesz??

Bunny, Martolinka, Qcz
????? hop hop!!!!!!!!!

Sowinka, a jak u Ciebie??

Wika jestem jestem cicho siedzę bo małego dołka mam. Malpa wredna odejść nie chce chociaż nawet kijem próbował pognać.
Do tego dzis mnie strasznie bola piersi. Mama przyniosła mi kapustę właśnie chłodzi sie w lodówce.
A tak ogólnie to nuda nic sie nie dzieje oprócz tego ze Patryk dostał od nas laptopa za to ze jest tak super starszym bratem i muszę cały dzień tańczyć z nim bo ten bez przerwy włącza muzykę.
A jak Ty sie czujesz? Boli jeszcze? Oby zakupy sie udały bez dzieci

Qcz byłaś u lekarza? Co u Ciebie? M pomaga? Jak z praca?
Nadal czekamy na zdjęcie Kuby!

Calogera no wreszcie jestes?
Co tam u brzuszka słychać? Jak zdrowko Twoje i synka?

Syneczki tak Cie pochłoneła nauka ze juz czasu na meldowanie nie masz?

Trina to juz chyba dawno z wakacji wróciła i juz pewnie w Warszawie siedzi. Nawet na torta nie zaprosiła a urodziny miała 14. Kobieto gdzie Ty sie zapodziałaś?

Lazurku kochanie super ze sie staracie! Ze masz tak fajnego mężczyzne u boku. Trzymam kciuki i za Was i za małego rozkosznego zdrowego berbecia w Twoim brzuszku. Jak juz wróciłaś to brakuje u Twojego boku jeszcze Liv Lelek i Rozczochranej hmm to były czasy mam nadzieję ze wrócą

Gosia gdzie Ty jestes? Jak sie czujesz?

Idę walczyć z kapusta

Hejka:-)

Calogera współczuję Ci, że jesteś w takiej sytuacji i jeszcze w ciąży musisz się denerwować:eek:

Katrina dzieciaki masz słodziaki:-D

Bunny walcz z tymi piersiami, żeby nie bolały i trzymaj się:tak:

Sowinka, a jak u Ciebie??

U nas wszystko w porządku:tak: co prawda Wacek w poniedziałek wyjeżdża do Austrii nie wiadomo na ile, ale teraz był 2 tygodnie w domu, więc nie można mieć wszystkiego:sorry: na szczęście auto załatwione (co nie było do końca zasługą mojego męża) i nie będę tutaj uziemiona, bo tego najbardziej się bałam, bo bez auta to nigdzie nie da się ruszyć:szok: czuję się już o wiele lepiej, więc nie jest tak źle:tak: pierwszą wizytę u dentysty przeżyłam w środę, nie było tragicznie i tylko jeszcze jakieś 3 wizyty mnie czekają:tak:

Dziewczyny ostatnio w Housie kupiłam torebkę i chyba mi ją źle rozmagnesowali, bo co do jakiegoś sklepu wchodzę to bramki piszczą:wściekła/y: nie może to być nic z torebki, bo wszystko miałam w poprzedniej i jakoś nie piszczało:eek: oczywiście nigdzie na wierzchu nic nie ma, no ale chyba by nigdzie pod podszewkę nie wszyli:crazy: no i muszę jechać do Housa chyba, żeby mi coś z tym zrobili, bo przecież nie będę się w każdym sklepie tłumaczyć:no:

Co tam u Was dziewczyny słychać??

Czy sie ucze? Hmmm to co robiwe to i moze przypomina nauke ale w gruncie rzeczy nie daje takich rezultatow. Siedze i patrze w nicosc z materialami na kolanach. Mam mega dola na przemian z wielka irytacja i zdenerwowaniem. Wszystko wyprowadza mnie z rownowagi po to bym za chwile zapadla w smutek i rycze nie wiadomo dlaczego.
Wsprawach porodujak zawsze beznadziejne informacje.rano wybudzily mnie skurcze co zaowocowalo pozostawieniem chlopcow w domu tzn Amadeusza poniewaz Oliwier i tak jest chory od wtorku. Tak sie kurczylam co 20-30 minut w koncu wezbraly na swojej dlugosci ale co z tego gdy byly slabe w sumie nadal sa. Nie ucichly zmniejszyly nawet swoje przerwy do 20-15 minut ale w dalszym ciagu sa slabe tzn za slabe by cos daly. Co mi po ich regularnosci w takim wyppadku?

Hej

Koszmarny miałam dziś piątek.W pracy taki kocioł że szkoda gadać
realmad2.gif

Jak pisałam wcześniej czekam na zakończenie aukcji.Chciałabym już zamówić narożnik
blink1tu.gif

Jutro tzn.dziś będziemy zabudowywać z mężem schowek na graty.Po południu jedziemy do znajomych,także sobotę mam już z bani
confused8gj.gif
W niedzielę mamy gości więc weekend zleci jak nic...tyle u mnie.

Agnieszka i jak licytacja??
Wika w poniedziałek jakoś z rana kończy nam się aukcja.Mamy kilku obserwujących,pewnie czekają aż do końca.No nic zobaczymy,mam nadzieję ze ktoś kupi :-(

czytam was, ale nic nie piszę, bo jestem trochę w średnim stanie (psychicznym). Bunny, o lekarzu zapomnij. Prywatny teraz w ogóle nie jest opcją, bo musieliśmy oddać pożyczone pieniądze. Także dalej w kolejeczce na służbę zdrowia. Co tam, może się przyzwyczaję w końcu do stałego rwania w kroczu. Why not. To nic, że mały chce na rękach, mnie boli, ale wiem, że go to uspokoi. A kto jest ważniejszy ja czy on? Ehh... nie wiem, płakać mi się chcę, a z drugiej strony jestem potwornie zrezygnowana.

Czesc babeczki :-)
wika kupilam sobie bluze ocieplana, kaptur ma z uszkami, kolorek kremowy w New Yorker wyhaczylam i musialam ja miec :-D Zrobilam tez prezent swojemu mezczyznie i kupilam mu koszulke oryginalna HSV, bo tak mu sie marzyla, ze juz mowie a niech tam ma :-D
Bunny a co sie stalo ze juz nie ma lelek, Liv i Rozczochranej??? Odeszly na dobre czy jak???? :confused:
calogera przeczytalam troszke o Tobie i tez bardzo Ci wspolczuje kochana, mam nadzieje, ze bedzie lepiej :tak:

Ja zaraz smigam do Kauflandu kupic sobie rowerek, bo mialam gorski taki, ale chce typowo damski z koszyczkiem. Mam nadzieje, ze kupie. A Wy co planujecie?

reklama
agnieszka rower kupilam, ale bez koszyczka, musze oddzielnie kupic i zamontowac. Ale rower ogolnie fajny. Dalam 171 euro. Byla przecena z 249 euro (tyle na pewno bym nie dala:) Wojtek zrobi fotke to wstawie :tak: Ja juz dawno planowalam torbe wieksza kupic, az tu dostalam wreszcie w prezencie, ale wybieralam ja z pol godziny :-)

Testu jeszcze nie mam. Jakos nie byla mi po drodze apteka, ale w tym tygodniu na pewno kupie, musze :tak: Dzis 19dc. Od wczoraj cos mnie dziwnie pobolewa w podbrzuszu, ale staram sie za wszelka cene nie nakrecac, chociaz slabo mi to wychodzi, bo Wojtus juz pelen nadziei jest i juz caluje brzuszek na dobranoc i mowi do niego :-D:-D:-D Mamy nadzieje, ze sie udalo :tak:
My niedawno zjedlismy sniadanko. Obiadek juz mam zrobiony, wiec luzik :tak: Potem pewnie na jakis spacerek pojdziemy.
Milej niedzieli zycze :tak::***

Do góry