reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Jestem :-)
wika po pierwsze to masz przeslicznego synka :tak: Po drugie dziekuje za kciuki i po trzecie to wyobraz sobie, ze tez nie jestem przygotowana ani na jesien ani na zime :dry:
martolinka wiesz, co by tu napisac... hmmm... :-) Jestem przekonana, ze to wlasnie ON jest najlepszym kandydatem na ojca mojego dziecka :tak: Jest bardzo troskliwy, opiekunczy, wie jak zajmowac sie dziecmi i juz na sama mysl ze bylabym w ciazy jest nieziemsko szczesliwy :tak: Ja zreszta tez, bo wiem, ze przy nim bedzie nam najlepiej :tak:
Sowinka jeszcze nie mialam okazji pogratulowac Ci pieknego suwaczka i fasolinki :-) Dziekuje za kciuki, bardzo sie przydadza :tak:
Syneczki rowniez dziekuje za kciuki. Szczerze to ostatnia @ mialam 5.09, wiec nawet ze 4 dni wczesniej jakbym zatestowala to tez powinno wyjsc cos, ale POSTARAM SIE doczekac do 6-tego :-) A Ty na pewno szybciej urodzisz :tak:
agnieszka.kk zdrowiej szybciutko :tak:
calogera widze tez masz cudny suwaczek, ogromne gratki kochana :-) Boisz sie porodu????
katrina jak tam Twoj maluszek? :-)

Ja juz w pidzamce szykuje sie spaciu, bo o 03:30 trzeba wstac do pracy. Mialam dzis napisac wczesniej, ale moj mezczyzna zaprosil mnie na jedzonko i nawet prezencik dostalam (czyt.torebka:) I tak 3 godzinki zlecialy na miescie :-) Jutro postaram sie znow cos naskrobac :tak: Poki co slodkich snow dla Was i Waszych maluszkow ;-)

reklama
lazurowe wybrzeże - maluszek super!!!! niedługo skończy 4 m-ce, jak byliśmy na bilansie 3 miesięczniaka, to okazało się, że to mały byczek - ważył 7550g i miał 65cm.
Jest super - jak nic go nie boli (miał kolki) i nie jest głodny to słodki, pogodny z niego chłopczyk.
Wklejam Wam fotki mojego Kubusia i Alinki w mundurku szkolnym (z dn. 1 września).

Katrina-Swietne i na zdieciu widac ze Kubus jest bardzo pogodny :tak:i napewno grzeczny ,a Alinka to juz mala pannica mi syn tez poszedl teraz do szkoly :);-) pozdrawiam
Sowinka- Ale ten czas leci 26 tydzien trzymaj sie, tylko ja taka nie udaczna :-( i wszystko od nowa zaczynam

Ostatnia edycja:
Witajcie

Kinga28 gratuluje ciąży :-) jak Twoje samopoczucie?
Katrina śliczne dzieciaczki :tak:Twoja córka ma czerwono-siły mundurek a mój Alan biega w zielono-siwym :tak:
Lazurowe cześć kochaniutka i gratuluję decyzji.Udanych i owocnych staranek życzę :tak::-)
Calogera super ze wsio jest ok,oby tak dalej :-)
Syneczki jak tam?jak skurcze?
Wika hop hop a Ty gdzie??jak dzieciaczki?

Agniś mnie już chyba nic nie zdziwi - od rana były, przed godziną się wyciszyły ale w zamian za to przyplątał się mega ból jak przed miesiączką. Pachwiny mi rozrywa, brzuch rozrywa.
Od wczoraj chodzę jak paralityk. Czuję małą tak nisko że aż dziwne że jeszcze nie wypadła. Normalnie jak by mnie smyrała po wargach sromowych. No i ten uciska na odbyt łooooo matko jakie to nieprzyjemne. Lubisz uczucie parcia na stolec? Nooo to ja tak mam 24 godziny na dobę od kilku dni. Słowo daję, chodzę z jedną ręką w kroku ku przodowi i drugą ku tyłowi i podtrzymuje choć nie wiem po co. Jakis taki odruch się we mnie zrodził i nie mogę się go pozbyć.

Katrina
mogłabym tak patrzeć i patrzeć i patrzeć i patrzeć i patrzeć....

HEj ;)

Katrina świetne masz dzieciaczki :) A Alinka w tym mundurku wygląda rewelacyjnie!!!!!!!!

Agnieszka, jestem, jestem, ale jakoś tak nic sie u mnie nie dzieje, to i nie mam co pisać:crazy: Wyzdrowiałaś już???

Syneczki, Kochana, to co opisujesz to dla mnie ewidentnie poród i to bardzo bliski:tak:

Martolinka, zaraz kuknę na te ankiety, ale ja nigdy nie stosowałam żadnej diety.... Jak Antek w przedszkolu?? Radzi sobie???

u mnie od dwóch dni non stop lejeeeeeee i kisimy się w domu, a Iguś już nie wie co ma ze sobą począć... przyzwyczaił się, ze większość dnia spędzamy na podwórku i teraz sobie biedaczek miejsca w domu znaleźć nie moze...

Czesc Mamuski :biggrin2: Wlasnie wrocilam z pracy. Zaraz lece sie kapac i na miasto ;) Chce troche po sklepach pochodzic, a bede miec ze 2 godzinki na to, bo moj mezczyzna kupil sobie gre jakas fajna podobno i bedzie sobie gral :-D Wiec ja sie wymkne na jakis czas :-D Moze juz tescik kupie.... :biggrin2:
Syneczki zycze jak najszybszego rozwiazania, zebys juz nie musiala przezywac takich momentow rozrywania brzuszka czy pochwy, bo zapewne to nie nalezy do przyjemnosci. Trzymam &&&&&& :tak:
wika a u nas to padalo nawet przed chwila ze 2 minuty, ale cos czuje, ze moze pokropic jeszcze bo chmury sie zbieraja :cool:

Lece kochane pod prysznic :tak: Milego popoludniaaaa..... :*

agnieszka - u nas jest kilka szkół i każda ma swoje kolory mundurków, akurat Alinki szkoła ma takie, choć można zamiast czerwonego sweterka i rajstop tez mieć szare, ale to by było juz takie ponure, z akcentem czerwonym wygląda ładnie,

Syneczki, wika - dzięki, dzięki

Syneczki - porozmawiaj z córcią, niech się zdecyduje wreszcie

Calogera - nie myśl o tym, tego nie unikniesz,a po co sie stresować

Wika rozumiem ale fajnie będzie jak chociaż cześć napiszesz bo wtedy wiadomo ze jesteś :tak: martwimy się :tak:
Czuję się lepiej,nie wymiotuję już ale kości mnie bolą i zimno mi ciągle.Mimo tego jest już lepiej.
Katrina eee sam szary ponury,dobre ze z czerwonym można pomieszać :tak:
calogera jak gdybym była w ciąży też bym umierała na myśl o porodzie.Jak Ty sobie z tym radzisz?
lazurowe kup test bo penie się przyda ;-):tak:
syneczki ryba trzy maj się!Już niedługo Ci zostało,bądź dzielna :tak:

Wypiłam koktajl truskawkowy zrobiony przez mojego męża i uciekam spać :-D

reklama
Agnieszka nie myślę za bardzo o porodzie, bo mam dość innych zmartwień, najpierw chcę, żeby ciąża się utrzymała, rodzice i brat doprowadzają mnie do szału, szefowa nie płaci pensji od lipca, naprawdę, teraz to nie jest dobry czas i to nie jest potrzebne, żeby jeszcze myśleć co będzie za pół roku, myślę z dnia na dzień co robić
Calogera w taki przypadku masz 100% racji kochana <tak>
Jeśli mogę spytać dlaczego szefowa nie płaci Ci pensji od lipca?

Ja czekam z niecierpliwością na koniec naszej aukcji,mamy kilku ludzi obserwujących i pewnie zaczną się licytować przed samym końcem ehhh a poza tym szukam na ebayu torby do pracy i znając życie pewnie coś wybiorę i zamówię
laugh.gif

Do góry