reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Witam:)

Lelek szybkiej i udanej przeprowadzki:-)

My po intensywnym weekendzie, bo w sobotę szwagierka z narzeczonym szli na wesele, więc przez pół dnia miałam dwoje dzieci:-p a wczoraj były chrzciny Kamilka i Bartek wyszalał się za wszystkie czasy, bo na szczęście koło sali był plac zabaw:tak: oto mój przystojniak -> 100_2423.jpg:szok: ale najlepsza była końcówka, bo Bart się uparł, że nie wsiądzie do innego auta niż kangurek, a kangurkiem Wacek pojechał gości odwieźć no i skończyło się tym, że z sali szłam z Bartkiem na pieszo...niby daleko nie jest, bo jakieś 1,5km, ale miałam ubrane buty na obcasie, bo nie miałam nigdzie daleko chodzić, a tu taki spacer na koniec dnia:-p

A tu jeszcze kilka fotek:

Po grzybobraniu -> 100_2411.JPG
Wycieczka do Katowic (z ciocią Patrycją) -> DSC_0274.jpg
Obiecane fotki pokoju i pościeli, którą Bartek sam sobie wybrał -> DSC_0275.jpgDSC_0279.jpg

Buziaczki babeczki:-)

Załączniki

• 100_2420.jpg
    100_2420.jpg
    49,6 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
reklama
11:35 ostatni post???????? :szok::szok::szok: Co sie z Wami dzieje kobietki? Widze ze jak mnie nie ma to straszna cisza tu panuje :no:;-) Ale widze, ze macie sie kim zajmowac. Widzialam fotki Waszych bobaskow, sa slodkie :tak:Gratuluje Wam serdecznie. A ja pisalam. ze w listopadzie bedziemy sie starac, a tu..... zmiana planow... :tak: JUZ SIE STARAMY!!!!!! :-D Ciesze sie przeogromnie. Dzisiaj moj 13dc. Stresuje sie, ale jestem dobrej mysli :tak::tak: Testowac bede 6 pazdziernika, chyba ze @ przylezie... Oby nie, tfu, tfu, tfu... :-) Poprosze o mnostwo fluidkow :tak: Trzymajcie mocno kciuki, zeby te nogi do gory pomogly :-):-D Napisze jutro po poludniu. Poki co dobrej nocki kochane ;-):-):*****

hejj :)

witam sie przy Karmi!

U nas skok nad skokami:angry: Mały więcej marudzi, domaga się noszenia, towarzystwa... o tyle dobrze, ze spi ładnie:tak:

Lazurowe
welcome back na starych śmieciach!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D Mało nas już tu zostało i pewnie dlatego czasami są zastoje na wątku:tak:
&&& za wielkie grube II kreski!!!!

Lelek, już idziecie na swoje??? Wszystko gotowe już masz w nowym domku??

Martolinka, jak bieganie???

Sowinka, mało Cie widać na tym zdjeciu:zawstydzona/y::-:)-p Bartuś jest świetny :)) chodzi do przedszkola??

Syneczki, gdzie raport dzienny?? :-p

Bunny
, mam skoliozę lędzwiową z rotacją kręgów:szok::szok: cokolwiek to oznacza brzmi groźnie i muszę się wybrać do lekarza i pewnie czekają mnie jakieś zabiegi...
Jak chłopcy???

Agnieszka
, zrobiłaś przemeblowanie??? My wczoraj też popatrzyliśmy na nasz salon i chyba też poprzestawiamy kilka rzeczy w inne miejsca:tak:

na jesień nie jestem absolutnie przygotowana, nie mowiąc już o zimie...........:baffled::crazy:

Zacznę od prosby mojej siostry

Zachęcam wszystkie osoby w wieku 20 - 30 lat do udziału w 2 ankietach, które dotyczą diety odchudzającej Ankieta - DIETA ODCHUDZAJĄCA, oraz nawyków żywieniowych Ankieta - NAWYKI ŻYWIENIOWE. Wyniki z obu ankiet pomogą mi stworzyć autorski projekt diety odchudzającej, który potrzebuję do pracy magisterskiej. Uzupełniajcie i udostępniajcie swoim znajomym!:) Z góry dziękuję za udział i za poświęcony czas!

Lazurek a może o swojej sympatii trochę więcej??? ciekawi mnie kogo upolowałaś :)
oczywiście trzymam kciuki za powodzenie i złoty strzał!!

Wika biegam dalej , idze mi coraz lepiej. Niedługo powinnam dojść od 15 minut intensywnego biegu bez zatrzymania. :) dla mnie to dużo? Może Wojtusia brzuszek meczy co? oby szybko mu przeszło

Sowinka a brzuszek gdzie :) ślicznie wygladasz!!

Ostatnia edycja:
Witajcie:-D

JUZ SIE STARAMY!!!!!! :-D

Lazurku trzymam kciuki za starania:-)

Sowinka, Bartuś jest świetny :)) chodzi do przedszkola??

Wika no niestety w przedszkolu nie było już miejsc...jest szansa, że może pójdzie do przedszkola od stycznia, ale to też jeszcze nie jest pewne:baffled:

Sowinka a brzuszek gdzie :)

Martolinka brzuszek jest i to coraz większy, ale może w tej sukience nie widać, aż tak bardzo:tak:

Co tam u Was dziewczyny??? Gdzie się wszystkie podziewacie???

Mnie dobija mój mąż, bo w poniedziałek jedzie do Austrii, a auto jeszcze nie załatwione i pewnie jak zwykle wyjdzie tak, że zostanę bez auta albo sama je sobie będę musiała załatwić:wściekła/y:

Ostatnio jakoś źle się czuję, bo często boli mnie brzuch i kręgosłup, ale cóż taki urok, a Paulinka już tak się rozpycha jakby chciała bokiem wyjść:-p

P.S. Przespałam 100dniówkę
:-(

Syneczkowa Marcelinka jest chyba najbardziej niezdecydowanym dzieckiem. Jednego dnia skurcze od rana do wieczora i przez połowę nocy po czym kolejny dzień cisza. Już nawet o tym nie wspominam na bb bo każdorazowo rozpoczęta "akcja" i tak prędzej czy później się kończy. Dwa razy już rodziłam i w życiu bym nie powiedziała że skurcze mogą przychodzić i odchodzić przez tyle czasu. Poprzednimi razami jak łapały to max 24 godziny wcześniej i w zasadzie jak przyszły pierwsze to już nie odpuściły wzmagała się jedynie ich częstotliwość i siła. A teraz? eeeee brak słów. Już nawet się nie czeszę gdy coś czuję ponieważ i tak wiem że nikt z tego się nie wykluje.

Sowinko mina Bartusia rewelacyjna tylko dlaczego Ty w takiej dali na fotce?
Lazurku &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& 6 październik już za pasem. Znając życie Ty prędzej zatestujesz niż ja urodzę choć termin mam na 3.10
Calogera hop hop

reklama
Do góry