reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Witam:)

Lelek szybkiej i udanej przeprowadzki:-)

My po intensywnym weekendzie, bo w sobotę szwagierka z narzeczonym szli na wesele, więc przez pół dnia miałam dwoje dzieci:-p a wczoraj były chrzciny Kamilka i Bartek wyszalał się za wszystkie czasy, bo na szczęście koło sali był plac zabaw:tak: oto mój przystojniak -> 100_2423.jpg:szok: ale najlepsza była końcówka, bo Bart się uparł, że nie wsiądzie do innego auta niż kangurek, a kangurkiem Wacek pojechał gości odwieźć no i skończyło się tym, że z sali szłam z Bartkiem na pieszo...niby daleko nie jest, bo jakieś 1,5km, ale miałam ubrane buty na obcasie, bo nie miałam nigdzie daleko chodzić, a tu taki spacer na koniec dnia:-p

A tu jeszcze kilka fotek:

Po grzybobraniu -> 100_2411.JPG
Wycieczka do Katowic (z ciocią Patrycją) -> DSC_0274.jpg
Obiecane fotki pokoju i pościeli, którą Bartek sam sobie wybrał -> DSC_0275.jpgDSC_0279.jpg

Buziaczki babeczki:-)

Załączniki

• 100_2420.jpg
    100_2420.jpg
    49,6 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:
reklama
11:35 ostatni post???????? :szok::szok::szok: Co sie z Wami dzieje kobietki? Widze ze jak mnie nie ma to straszna cisza tu panuje :no:;-) Ale widze, ze macie sie kim zajmowac. Widzialam fotki Waszych bobaskow, sa slodkie :tak:Gratuluje Wam serdecznie. A ja pisalam. ze w listopadzie bedziemy sie starac, a tu..... zmiana planow... :tak: JUZ SIE STARAMY!!!!!! :-D Ciesze sie przeogromnie. Dzisiaj moj 13dc. Stresuje sie, ale jestem dobrej mysli :tak::tak: Testowac bede 6 pazdziernika, chyba ze @ przylezie... Oby nie, tfu, tfu, tfu... :-) Poprosze o mnostwo fluidkow :tak: Trzymajcie mocno kciuki, zeby te nogi do gory pomogly :-):-D Napisze jutro po poludniu. Poki co dobrej nocki kochane ;-):-):*****

hejj :)

witam sie przy Karmi!

U nas skok nad skokami:angry: Mały więcej marudzi, domaga się noszenia, towarzystwa... o tyle dobrze, ze spi ładnie:tak:

Lazurowe
welcome back na starych śmieciach!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D Mało nas już tu zostało i pewnie dlatego czasami są zastoje na wątku:tak:
&&& za wielkie grube II kreski!!!!

Lelek, już idziecie na swoje??? Wszystko gotowe już masz w nowym domku??

Martolinka, jak bieganie???

Sowinka, mało Cie widać na tym zdjeciu:zawstydzona/y::-:)-p Bartuś jest świetny :)) chodzi do przedszkola??

Syneczki, gdzie raport dzienny?? :-p

Bunny
, mam skoliozę lędzwiową z rotacją kręgów:szok::szok: cokolwiek to oznacza brzmi groźnie i muszę się wybrać do lekarza i pewnie czekają mnie jakieś zabiegi...
Jak chłopcy???

Agnieszka
, zrobiłaś przemeblowanie??? My wczoraj też popatrzyliśmy na nasz salon i chyba też poprzestawiamy kilka rzeczy w inne miejsca:tak:

na jesień nie jestem absolutnie przygotowana, nie mowiąc już o zimie...........:baffled::crazy:

Zacznę od prosby mojej siostry

Zachęcam wszystkie osoby w wieku 20 - 30 lat do udziału w 2 ankietach, które dotyczą diety odchudzającej Ankieta - DIETA ODCHUDZAJĄCA, oraz nawyków żywieniowych Ankieta - NAWYKI ŻYWIENIOWE. Wyniki z obu ankiet pomogą mi stworzyć autorski projekt diety odchudzającej, który potrzebuję do pracy magisterskiej. Uzupełniajcie i udostępniajcie swoim znajomym!:) Z góry dziękuję za udział i za poświęcony czas!

Lazurek a może o swojej sympatii trochę więcej??? ciekawi mnie kogo upolowałaś :)
oczywiście trzymam kciuki za powodzenie i złoty strzał!!

Wika biegam dalej , idze mi coraz lepiej. Niedługo powinnam dojść od 15 minut intensywnego biegu bez zatrzymania. :) dla mnie to dużo? Może Wojtusia brzuszek meczy co? oby szybko mu przeszło

Sowinka a brzuszek gdzie :) ślicznie wygladasz!!

Ostatnia edycja:
Witajcie:-D

JUZ SIE STARAMY!!!!!! :-D

Lazurku trzymam kciuki za starania:-)

Sowinka, Bartuś jest świetny :)) chodzi do przedszkola??

Wika no niestety w przedszkolu nie było już miejsc...jest szansa, że może pójdzie do przedszkola od stycznia, ale to też jeszcze nie jest pewne:baffled:

Sowinka a brzuszek gdzie :)

Martolinka brzuszek jest i to coraz większy, ale może w tej sukience nie widać, aż tak bardzo:tak:

Co tam u Was dziewczyny??? Gdzie się wszystkie podziewacie???

Mnie dobija mój mąż, bo w poniedziałek jedzie do Austrii, a auto jeszcze nie załatwione i pewnie jak zwykle wyjdzie tak, że zostanę bez auta albo sama je sobie będę musiała załatwić:wściekła/y:

Ostatnio jakoś źle się czuję, bo często boli mnie brzuch i kręgosłup, ale cóż taki urok, a Paulinka już tak się rozpycha jakby chciała bokiem wyjść:-p

P.S. Przespałam 100dniówkę
:-(

Syneczkowa Marcelinka jest chyba najbardziej niezdecydowanym dzieckiem. Jednego dnia skurcze od rana do wieczora i przez połowę nocy po czym kolejny dzień cisza. Już nawet o tym nie wspominam na bb bo każdorazowo rozpoczęta "akcja" i tak prędzej czy później się kończy. Dwa razy już rodziłam i w życiu bym nie powiedziała że skurcze mogą przychodzić i odchodzić przez tyle czasu. Poprzednimi razami jak łapały to max 24 godziny wcześniej i w zasadzie jak przyszły pierwsze to już nie odpuściły wzmagała się jedynie ich częstotliwość i siła. A teraz? eeeee brak słów. Już nawet się nie czeszę gdy coś czuję ponieważ i tak wiem że nikt z tego się nie wykluje.

Sowinko mina Bartusia rewelacyjna tylko dlaczego Ty w takiej dali na fotce?
Lazurku &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& 6 październik już za pasem. Znając życie Ty prędzej zatestujesz niż ja urodzę choć termin mam na 3.10
Calogera hop hop

reklama
Do góry