reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Hej Syneczki ostatnio pisalas do mnie ale pomylilas mnie z Kinga 85 :tak:
Nic nie szkodzi ,mam synka ale nie filipa ;-) ale tez sie znamy od czasu kiedy nie bylas ciezarowka :-) pozdrawiam i zycze lekkiego porodu ;-)

reklama
Hej Syneczki ostatnio pisalas do mnie ale pomylilas mnie z Kinga 85 :tak:
Nic nie szkodzi ,mam synka ale nie filipa ;-) ale tez sie znamy od czasu kiedy nie bylas ciezarowka :-) pozdrawiam i zycze lekkiego porodu ;-)

heheheh co ja widzę? :)

Anetka pomyliłaś mnie :rofl2: :-p przecież na FB też śmiało możesz do mnie pisać ! BUZIAK

Sowinka zdrówka :) Kup sobie *spam*. Mnie zawsze ten syrop pomagał:tak:

Wika kochana ten właśnie syrop sobie kupiłam, ale wywołuje on u mnie odruch wymiotny, więc nawet go nie piję:crazy:

Czuję się już o wiele lepiej, chociaż jeszcze trochę kaszlę:wściekła/y:

Przyszło dziś łóżko i już złożone czeka na pierwsze nocne spanie:tak: jeszcze kilka dodatków i będzie super -> pasek dekoracyjny i literki drewniane nad łóżka dla dzieciaków chcę zamówić, aaaaa i naklejki nad łóżeczko Paulinki, bo są ślady po starych naklejkach:crazy: jak tylko będzie pasek dekoracyjny przyklejony to wkleję fotki, bo reszta to pewnie gdzieś w listopadzie dopiero:tak:

Wczoraj byliśmy w Katowicach na "wycieczce", bo pociągiem i dla Bartka atrakcja:tak: moja siostra coś tam musiała załatwić:tak: my pochodziliśmy po sklepach i w końcu kupiłam sobie torebkę, bo moja już wyglądała tragicznie:szok: przy okazji wstąpiliśmy do Terranovy i fajnie, bo tam jest outlet ich ciuchów na górze i obkupiłam dzieciaki w ciuszki za 4zł:tak: żeby sobie coś wyszukać to musiałabym być bez Bartka:-p Wackowi też super koszulę kupiłam, ale niestety za mała, więc szwagierki narzeczony skorzystał:tak:

Jutro też jeszcze musimy jechać na zakupy, bo się okazało, że Wacek koszuli na chrzciny nie ma:wściekła/y:

Upiekłam trójkolorową babkę i muszę sprawdzić jak wyszła:-D

Buziaczki i miłego dzionka:-D

P.S. Ja od wtorku cały czas mam niedzielę, bo nie dość, że mam wolne to na dodatek Wacek w domu też:-D

Sowinka dobrze ze zdrówko wraca :tak:czekamy na zdjęcia wykończenia pokoiku:)

Dziewczyny jeszcze nie wszystko nie udane
biggrin.gif
gdyż postanowiliśmy z mężem że sprzedamy naszą kanapę i fotele i kupimy super narożną kanapę,taką mega wygodną i dużą
yes2.gif
tym sposobem zaoszczędzimy dużo miejsca,zagospodarujemy dziury itd.a więc w sobotę robimy ogłoszenia i wystawiamy na sprzedaż.
Proszę trzymajcie kciuki aby szybko się sprzedały
yes2.gif

A w wolnej chwili będę szukać narożnika
happy.gif

Nie było mnie trochę. Jestem nieco zalatana. Więc tak, okazało się, że do prywatnego lekarza tylko ze skierowaniem a cena jest wszędzie taka sama - 150-200 funtów. Także w tej chwili muszę znowu wybrać się do lekarza ogólnego. To czy będzie mnie na wizytę u ginekologa stać czy też nie, to się jeszcze okaże, ale skierowanie się przyda. Ostatnio do mnie dotarło, że nasza pielęgniarka, która zajmuje się małym i mną, mogła powiedzieć lekarce, że mam depresję poporodową (bo stwierdzoną miałam na 6 tygodni po porodzie, ale nie ma to jedno z drugim nic wspólnego). Niestety tutaj jest tak, że ma to wpływ na to jak Cię lekarz potraktuje jak przyjdziesz z fizycznym probleme. Biorą wszystko z przymrużeniem oka, bo przecież masz coś z głową. Niestety w tym przypadku nie jest to wynik żadnych paranoi. Rozmawiałam przedwczoraj z teściową, która jest emerytowaną pielęgniarką, żeby się zapytać czy ona bądź teść (lekarz) mogą mi jakoś pomóc. Niestety nie mają nikogo znajomego, kto jest ginekologiem, a teść nie pracuje już jako lekarz, więc skierowania mi nie wypisze. Przejęła się bardzo, więc broń boże nie jest tak, że nie chce mi pomóc. Dała mi kilka wskazówek i zasugerowała, żeby M poszedł ze mną do lekarza po skierowanie i w razie nieprzyjemności, wytłumaczył, że naprawdę odczuwam duży ból. 5 dni temu sama zaczęłam w siebie wątpić i zastanawiać się czy może sobie tego nie wymyślam, może ten ból nie jest ani taki zły i może jest po prostu normalny. Ale potem wyszłam na spacer z małym, wróciłam w bólu i nie pozbyłam się go aż do dzisiaj. Jeden długi spacer i 4 dni cierpienia? Chyba jednak nie powinno tak być.

dziewczyny jestem w trakcie przeprowadzki wiec wieczorami nie mam ohoty na otwieranie kompa, pozniej napisze wiecej

Qcz mialam pisac wczesniej ze ja na taki bol narzekalam 7 miesiecy pk porodzie w tym czasie przeszlam 1 operacje a druga plastyczna opuscilam bo bylam z malym w szpitalu, jak nic jest to zanedbanie ze strony lekarza ktory szyl, mnie kazdy lekarz niezalenie w jakim miescie ogladal na widok mojej zszytej myszy zalamuje rece i pyta kto mi to zrobil, jak bede miala chwile to Ci napisze wiecej na priv, wspolczuje Ci bardzo
a Was lasencje pozdrawiam!

Witajcie,

jesteście już zaopatrzone na jesienno-zmowy czas? kurcze ja jeszcze nie miałąm kiedy do sklepu zajrzeć. Głownie po coś dla M i dla siebie , bo dzieci mają już wszystko na jesień .

Lelek M już zasadził swoje pierwsze drzewko na działce?;-)
Qcz jak sie czujesz?
Syneczki jesteś? Bunny? Wika ? Anastazja? Iza? i pozostałe kobietki :)

Ja jestem ! Siedzę z Patrykiem na dworze ale jeszcze chwila i spadamy do domu bo sie zimno zaczyna robić

Martolinka ja w tygodniu byłam na szybkich zakupach ale za dużo nie kupiłam. Najbardziej chodziło mi o kurtkę na jesień dla Patryka ale nie kupiłam. Tylko mi jej dla Patryka brakuje a Domiś ma wszystko.

Wika jak sie czujesz? Byłaś u lekarza?

Lelek jak juz sie urządzisz to wrzuć do grupy kilka fotek domku. Plis

No dobra uciekam do domu bo moj mały głodomor pewnie zaraz sie obudzi.

reklama
Do góry