reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Dzień dobry

Jak ja nie lubię naszej połoznej tzn fajna babeczka i w ogóle ale ludzie kochani czy ona musi tak wcześnie przychodzić budzić dzieciaki i mnie? Ludzie kochani ja chce spać! Teraz pol dnia będę ziewac a druga połowę stękac jaka to śpiąca jestem.

Agnieszka złożę sie ze tego kg nawet nie widać.
Mi sie marzy schudnąć 6 kg żebym mogła założyć te wszystkie kiecki z szafy i sie niczego nie wstydzić. Niestety marzenia mi tylko zostają bo waga stoi w miejscu.

Martolinka dobrze ze zmieniłaś podejście i nie przezywasz rozstania z Antkiemi.

Sowinka życzę dużo zdrowia dla Was.

Wika gdzie jesteś?

LELEK kochana odezwij się LIV też!!!

Calogera a co u Ciebie? Wiesz kogo masz w brzuszku?

SYNECZKI hop hop jesteś?

Dziewczyny kiedy te cyce przestaną cieknąć? Mleko leci mi jak oszalałe a jak Domiś zapłacze to juz wszystko mokre. Ile trwa ten nawał? No mleczna masakra.

Dobra lecę sprzątać. Dzis mam w planach umyć frytkownice ble...

reklama
Agnieszka przy Twojje piórkowej wadze tego kilograma nie widać;-)
Martolinka dokładnie :-D
Bieganie na pewno pozytywnie wpłynie na Twoje samopoczucie i nie tylko ;-)

Agnieszka złożę sie ze tego kg nawet nie widać.
Bunny pewnie ze nie widać :-D ale śmiać mi się chce :-D
Mi mleko z cycków długo ciekło ale nie pamiętam dokładnie ile,pieluchy w stanik wkładałam,nie wygodnie było ale to pomagało.A najlepiej to ściagaj pokarm i do lodówki :tak:

hej :)

Trochę zamilkłam ostatnio, bo mam straszne bóle prawej nogi:-( zaczęło się w nocy z soboty na niedzielę, nie spałam nawet minuty... ból z kręgosłupa promieniował na nogę... masakra... teraz nawala cała noga, czuję ciągnięcie, takie rwanie, no i drętwienie... bylam u lekarza, no ale karmię i nie ma mi co przepisać zbytnio... jak bym nie karmiła, to dostałabym zastrzyk na rozluźnienie i by przeszło.... a tak to się męczę:-:)-(

Agnieszka... no to zaszalałaś z przytyciem:-D:-D:-D

Bunny,t
aki pierwszy nawał trwał u mnie koło 5 dni.... a tak naprawdę to laktacja dopiero teraz sie unormowała... wcześniej często gęsto wkłądki były przesiąkniete a teraz już nie:tak: Spokojnie, w końcu minie.... mnie najbardziej denerwuje to że czuję, ze "pachnę" mlekiem:-p:-p
Jak chłopaki?? Jaki jest Domiś??? Spokojny???

Wojtus to mega spokojne dziecko. Placze tylko wtedy kiedy chce jeść i na chwile przed zaśnieciem.:tak:

Martolinka
, gratuluję samozaparcia z bieganiem... ja próbuję nie jeść słodyczy, co by waga zaczęła lecieć w dół, ale kiepsko mi to wychodzi:-p

Sowinka zdrówka :) Kup sobie *spam*. Mnie zawsze ten syrop pomagał:tak:

Kobietka i jak????

no dokłądnie.... Wojtka ponosić, z Igorem sie pobawić, powygłupiać... ehhh ciężko mi z tym bólem:-:)-( jutro jadę na RTG kręgosłupa, może co wykaże... jak nie będzie dyskopatii to jadę na masaże:tak: lekarz podejrzewa rwę kulszową:-(

reklama
Ja tylko na chwilkę,
Oliwier jak co roku po wakacjach ma syndrom drugiego tygodnia a dokładniej, błaganie w szatni byśmy wrócili do domu, błaganie na korytarzu i płacz pod drzwiami od sali a na końcu użycie mojej siły w przekazaniu syna wychowawcy. Wiem że gdybym odpuściła mielibyśmy wielki problem i sytuacja ciągnęła by się w nieskończoność każdego dnia. Ale co poradzę że to takie trudne. Poszłam do samochodu i sama się rozryczałam... Czuję się teraz jak matka tyran :-(

Do góry