Bunny86
mama Patryka i Dominika
Dzień dobry
Jak ja nie lubię naszej połoznej tzn fajna babeczka i w ogóle ale ludzie kochani czy ona musi tak wcześnie przychodzić budzić dzieciaki i mnie? Ludzie kochani ja chce spać! Teraz pol dnia będę ziewac a druga połowę stękac jaka to śpiąca jestem.
Agnieszka złożę sie ze tego kg nawet nie widać.
Mi sie marzy schudnąć 6 kg żebym mogła założyć te wszystkie kiecki z szafy i sie niczego nie wstydzić. Niestety marzenia mi tylko zostają bo waga stoi w miejscu.
Martolinka dobrze ze zmieniłaś podejście i nie przezywasz rozstania z Antkiemi.
Sowinka życzę dużo zdrowia dla Was.
Wika gdzie jesteś?
LELEK kochana odezwij się LIV też!!!
Calogera a co u Ciebie? Wiesz kogo masz w brzuszku?
SYNECZKI hop hop jesteś?
Dziewczyny kiedy te cyce przestaną cieknąć? Mleko leci mi jak oszalałe a jak Domiś zapłacze to juz wszystko mokre. Ile trwa ten nawał? No mleczna masakra.
Dobra lecę sprzątać. Dzis mam w planach umyć frytkownice ble...
Jak ja nie lubię naszej połoznej tzn fajna babeczka i w ogóle ale ludzie kochani czy ona musi tak wcześnie przychodzić budzić dzieciaki i mnie? Ludzie kochani ja chce spać! Teraz pol dnia będę ziewac a druga połowę stękac jaka to śpiąca jestem.
Agnieszka złożę sie ze tego kg nawet nie widać.
Mi sie marzy schudnąć 6 kg żebym mogła założyć te wszystkie kiecki z szafy i sie niczego nie wstydzić. Niestety marzenia mi tylko zostają bo waga stoi w miejscu.
Martolinka dobrze ze zmieniłaś podejście i nie przezywasz rozstania z Antkiemi.
Sowinka życzę dużo zdrowia dla Was.
Wika gdzie jesteś?
LELEK kochana odezwij się LIV też!!!
Calogera a co u Ciebie? Wiesz kogo masz w brzuszku?
SYNECZKI hop hop jesteś?
Dziewczyny kiedy te cyce przestaną cieknąć? Mleko leci mi jak oszalałe a jak Domiś zapłacze to juz wszystko mokre. Ile trwa ten nawał? No mleczna masakra.
Dobra lecę sprzątać. Dzis mam w planach umyć frytkownice ble...