reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Dziewczynki co tu taka cisza?
Gdzie sie podziałyście?

Martolinka jak sobie radzi Antek w przedszkolu? I jak Ty znosisz rozstanie z dziecikiem?

Wika co tam u Ciebie słychać? Jak dzieci? Wojtuś pokazuje juz swój charakterek?

Trina wróciłaś z wakacji?

Agnieszka podjełaś decyzję? Będziecie starać sie o drugie dziecko?

Sowinka remont skończony? Czekam na fotki

Qcz umówiłaś sie do lekarza?

Kobietka kiedy testujesz?

Gosia co u Ciebie? Jak sie czujesz?

Syneczki Ty to masz obowiązek teraz sie codziennie meldowac! Wiec gdzie jest?

Byliśmy wczoraj z Domisiem na pierwszej wizycie u pediatry.
Malutki juz wcale nie taki malutki bo przez dwa tygodnie przypakował pol kilo ma teraz 4310 i smerfnoł 3 cm w górę wiec ma 61 cm. Moj kochany synek rośnie jak na drożdżach jak tak dalej pójdzie bedzie ogromny.

A może to za dużo pół kilo w dwa tygodnie?

reklama
Walczymy z jelitowką przyniesioną z przedszkola. Skurcze nadal są ale nie takie które by kazały jechać na porodówkę. W piątek mam wizytę kontrolą zobaczymy co się tam naprodukowało.

Bunny- jak @ nie przyjdzie do mnie w niedzielę to w poniedziałek zatestuję,ale zaopatrzyłam się już w podpaski bo coś mnie brzuch boli.
Syneczki - trzymam za Was kciuki &&&&&&&&&&&&
pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczynki:)

Witajcie

Agnieszka podjełaś decyzję? Będziecie starać sie o drugie dziecko?
Tak podjęliśmy :tak:
Mamy zacząć w czerwcu 2013 a czy coś się zmieni tego nie wiem ale raczej powinno wszystko iść zgodnie z planem.
Jest plan a to już coś.Co będzie to będzie.Nie mam jakoś specjalnego parcia.Jestem tu na bb bo lubię z wami sobie popisać,fajne dziewczyny tu są a i rady zasięgnąć można.W takim czy bądż razie na spokojnie do tego podchodzę :-)
Cieszę się że synek tak ładnie szybko rośnie :-) To normalna waga więc spokojnie.

Syneczki uważaj na siebie i zdrówka dla wszystkich chorowitków:)

Kobietka Ja chodzę naładowana jak bateria :-/ także @ na dniach się spodziewam ehhh

...a mnie kusi przemeblować pokój dzienny,mam już wizję hmmm zastanawiam się :dry:

Agnieszka - u mnie chyba też będzie @ bo jem jak opętana :szok:.Brzuch boli to znaczy teraz nie ,ale pobolewa no i sutki bolą więc @ na dniach...

Bunny86, moja córcia wychodząc ze szpitala ważyła 3170 (trzecia doba), a jak ważyłam ją w tą sobotę (ważę ją co tydzień) to ma teraz 4230 i karmię ją piersią. Te pół kilo w ciągu dwóch tygodni to jest akurat. Każdy pediatra powie Tobie, że dzieciaczek powinien minimalnie 20 deko co tydzień przybrać na wadze.

Przepraszam dziewczyny, że tylko o sobie, ale coś ostatnio się źle czuję, zaraziłam się od Bartka i mam mega kaszel i gardło mnie boli:baffled: wpływa to oczywiście na moje ogólne samopoczucie, więc pół dnia leżę...

Wczoraj byłam u lekarza, wszystko ok, glukoza wyszła też ok, maleńka rośnie jak na drożdżach:tak:

Sowinka remont skończony? Czekam na fotki

Bunny remont prawie skończony, zostały tylko kosmetyczne poprawki i czekamy na łóżko -> jak już będzie wszystko to wkleję zdjęcia:-D

Trzymajcie się dziewczyny i odezwę się jak wyzdrowieję:tak:

Sowinka zdrówka życzę!Dbaj o siebie i małą!:tak:

Ostatnio bardzo dużo jem i postanowiłam zważyć się w pracy i uwaga przytyłam 1 kg
laugh.gif

reklama
Witajcie,

Bunny dziękuję za pamięć;-)Antek super się odnajduje w przedszkolu a ja powiem szczerze teraz odpoczywa,. Jedno dziecko to teraz dla mnie luksus;-)mam w końcu dla Ali tyle czasu ile bym chciała

Agnieszka przy Twojje piórkowej wadze tego kilograma nie widać;-)
Syneczki jak tam?
Sowinka zdrówko babo.. to najgorsze w ciązy , ze w zasadzie nic nie można wziąć sobie na "przeziębienie"...
Qcz jak tam z M?
Anastazja zabalowałaś?:cool2::-D:-D
Kobietka mam nadzieję , że @ nie przyszła;-)
Wika żyjesz?;-)

Od 4 dni zaczęłam biegać;-)to był dobry pomysł. Mam chwilę tylko dla siebie i z każdym dniem idzie mi coraz lepiej

Do góry