reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Dziewczynki co tu taka cisza?
Gdzie sie podziałyście?

Martolinka jak sobie radzi Antek w przedszkolu? I jak Ty znosisz rozstanie z dziecikiem?

Wika co tam u Ciebie słychać? Jak dzieci? Wojtuś pokazuje juz swój charakterek?

Trina wróciłaś z wakacji?

Agnieszka podjełaś decyzję? Będziecie starać sie o drugie dziecko?

Sowinka remont skończony? Czekam na fotki

Qcz umówiłaś sie do lekarza?

Kobietka kiedy testujesz?

Gosia co u Ciebie? Jak sie czujesz?

Syneczki Ty to masz obowiązek teraz sie codziennie meldowac! Wiec gdzie jest?

Byliśmy wczoraj z Domisiem na pierwszej wizycie u pediatry.
Malutki juz wcale nie taki malutki bo przez dwa tygodnie przypakował pol kilo ma teraz 4310 i smerfnoł 3 cm w górę wiec ma 61 cm. Moj kochany synek rośnie jak na drożdżach jak tak dalej pójdzie bedzie ogromny.

A może to za dużo pół kilo w dwa tygodnie?

reklama
Walczymy z jelitowką przyniesioną z przedszkola. Skurcze nadal są ale nie takie które by kazały jechać na porodówkę. W piątek mam wizytę kontrolą zobaczymy co się tam naprodukowało.

Bunny- jak @ nie przyjdzie do mnie w niedzielę to w poniedziałek zatestuję,ale zaopatrzyłam się już w podpaski bo coś mnie brzuch boli.
Syneczki - trzymam za Was kciuki &&&&&&&&&&&&
pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczynki:)

Witajcie

Agnieszka podjełaś decyzję? Będziecie starać sie o drugie dziecko?
Tak podjęliśmy :tak:
Mamy zacząć w czerwcu 2013 a czy coś się zmieni tego nie wiem ale raczej powinno wszystko iść zgodnie z planem.
Jest plan a to już coś.Co będzie to będzie.Nie mam jakoś specjalnego parcia.Jestem tu na bb bo lubię z wami sobie popisać,fajne dziewczyny tu są a i rady zasięgnąć można.W takim czy bądż razie na spokojnie do tego podchodzę :-)
Cieszę się że synek tak ładnie szybko rośnie :-) To normalna waga więc spokojnie.

Syneczki uważaj na siebie i zdrówka dla wszystkich chorowitków:)

Kobietka Ja chodzę naładowana jak bateria :-/ także @ na dniach się spodziewam ehhh

...a mnie kusi przemeblować pokój dzienny,mam już wizję hmmm zastanawiam się :dry:

Agnieszka - u mnie chyba też będzie @ bo jem jak opętana :szok:.Brzuch boli to znaczy teraz nie ,ale pobolewa no i sutki bolą więc @ na dniach...

Bunny86, moja córcia wychodząc ze szpitala ważyła 3170 (trzecia doba), a jak ważyłam ją w tą sobotę (ważę ją co tydzień) to ma teraz 4230 i karmię ją piersią. Te pół kilo w ciągu dwóch tygodni to jest akurat. Każdy pediatra powie Tobie, że dzieciaczek powinien minimalnie 20 deko co tydzień przybrać na wadze.

Przepraszam dziewczyny, że tylko o sobie, ale coś ostatnio się źle czuję, zaraziłam się od Bartka i mam mega kaszel i gardło mnie boli:baffled: wpływa to oczywiście na moje ogólne samopoczucie, więc pół dnia leżę...

Wczoraj byłam u lekarza, wszystko ok, glukoza wyszła też ok, maleńka rośnie jak na drożdżach:tak:

Sowinka remont skończony? Czekam na fotki

Bunny remont prawie skończony, zostały tylko kosmetyczne poprawki i czekamy na łóżko -> jak już będzie wszystko to wkleję zdjęcia:-D

Trzymajcie się dziewczyny i odezwę się jak wyzdrowieję:tak:

Sowinka zdrówka życzę!Dbaj o siebie i małą!:tak:

Ostatnio bardzo dużo jem i postanowiłam zważyć się w pracy i uwaga przytyłam 1 kg
laugh.gif

reklama
Witajcie,

Bunny dziękuję za pamięć;-)Antek super się odnajduje w przedszkolu a ja powiem szczerze teraz odpoczywa,. Jedno dziecko to teraz dla mnie luksus;-)mam w końcu dla Ali tyle czasu ile bym chciała

Agnieszka przy Twojje piórkowej wadze tego kilograma nie widać;-)
Syneczki jak tam?
Sowinka zdrówko babo.. to najgorsze w ciązy , ze w zasadzie nic nie można wziąć sobie na "przeziębienie"...
Qcz jak tam z M?
Anastazja zabalowałaś?:cool2::-D:-D
Kobietka mam nadzieję , że @ nie przyszła;-)
Wika żyjesz?;-)

Od 4 dni zaczęłam biegać;-)to był dobry pomysł. Mam chwilę tylko dla siebie i z każdym dniem idzie mi coraz lepiej

Do góry