reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Witajcie:-)

jutro ostatni dzień w sieci, wracam mniej więcej za miesiąc. Odwyk na maksa

Trina szybciutko do nas wracaj:-)

Melduje sie w dwupaku, wielkim ledwo ruszajacym sie dwupaku.

Kiedy masz teraz wizytę?

Bunny współczuję Ci chodzić jeszcze w dwupaku w taki gorąc, ale już niewiele zostało także trzymaj się kochana:-D

Wizytę miałam dzisiaj -> wszystko w porządku, lekarz nie miał żadnych zastrzeżeń i możecie się przywitać z PAULINKĄ DSC_0248.jpg:happy2:

A to pierwszy zakup, bo nie mogłam się powstrzymać DSC_0247.jpg:-p

P.S. Bartuś powiedział, że nie chce siostrzyczki tylko dzidziusia:szok::happy::-p

reklama
hej :)

Bunny, tak poszliśmy w końcu prywatnie:tak: Lekarz kazał przyjść jeszcze na kontrolne usg za półtora miesiaca to już pójdziemy do tej przychodni przyszpitalnej :)

Sowinka, miło poznać Paulinkę :) SUPER :) Gratki :)

Martolinka, pokaż sukienke :) Igor szoguni coraz bardziej:crazy::crazy: wobec Wojtka jest bardzo grzeczny, ale jest tak uparty i tak dobitnie wyraża swoje zdanie, że az sie boję, co to bedzie za jakis czas:crazy: A Wojtuś jest tak grzeczny, ze czasami sie zastanawiam, jak to mozliwe, ze rodzeństwo może być tak rózne:rofl2: no chyba, ze Wojtek sie jeszcze rozkręci:rofl2::rofl2:

Robię dziś kurczaka według Pascala;-)ciekawe jak bedzie smakować;-)

Sowinka piękna córa!!! imię też świetne!!
Wika fotkę kiecki pokażę na zdjęciach z chrztu. Wytrzymacie jeszcze parę dni;-)

Witajcie

Twina 3maj się i wracaj do nas gdy tylko poczujesz taką potrzebę.My tu czekamy na Ciebie.Powodzenia:)
Sowinka gratuluję dziewczyny :-D śliczna kruszynka,imię bardzo ładne :tak: a sukieniusia słodka.Bartuś pewnie zadowolony bardzo że będzie miał siostrzyczkę?
Wika fajnie że dzieci tak się dogadują ;-) myślę że tak już zostanie.Podobno drugie dziecko jest przeciwienstwem do pierwszego ale nie wiem czy to prawda.

Dziewczyny mi dziś głowa pęka,niedługo wybuchnę...mąż chce drugie dziecko,teraz,zaraz,nalepiej już...a Ja nie wiem czy teraz...
Mąż ciągle powtarza że ma już ponad 30 lat że Alan ma prawie 6 i że mamy wszystko czego potrzebujemy i nie ma na co czekać...a Ja mam głąb myśli w głowie
baffled5wh.gif

gosiulek - strasznie mi przykro :-( to jest niesprawiedliwe, tyle się staraliście i taki koniec :wściekła/y: co mówi lekarz , kiedy znowu można się zacząć starać? słyszałam takie coś że po poronieniach zostają jakieś hormony czy coś że łatwiej zajść w ciąże zaraz po poronieniu.
bunny - uparciuch :-p
sowinko - gratuluję córeczki, ładne imię - takie mało spotykane ostatnimi czasy :tak:
lazurek - widziałąm fotki na FB, ulalala ale przytulance :-D
danka - zmieniłaś avatar - szykujesz się na zmiany :-p:rofl2:
wika - zapodaj fotki mojego ulubieńca ;-) Igorka - uwielbiam jego włoski :tak:
agnieszka - nie ma co czekać , widzisz Ja się doczekałam a teraz lipa. Idź na całość, idź na całość :)
martolinka - jak się miewacie? jak tam myszkin?:errr: kotek w sensie się miewa - dobrze go nazwałam :sorry2:
qcz - dobrze że wróciłaś z wakacji, faktycznie - szybko leci ten czas, to już 3 miesiące, za chwile będziesz żenić syna :-D
Ja ostatnio nie jestem w temacie bo nie mam czasu, od czwartku byliśmy u teściów, bo w sobotę ślub siostry mojego męża był, niedziela rodzinne poprawiny - czyli imprezka i dopiero poniedziałek wieczór powrót, a dzisiaj od rana zadowoleni klienci przychodzili i opowiadali jak fajnie było na wycieczce :rofl2: Ten cykl już na 100% stratny, no bo mama jedzie w piątek a Ja mam dzisiaj już12 dc i te bóle - na bank OWU wcześniej przyszła, no ale trudno - po prostu tak ma być. Chyba przez te litry alkoholu jestem taka wyluzowana i jest mi wszystko jedno :laugh2::laugh2: i uwaga ,, uwaga - postęp w rodzinie ! Żaden osobnik nie spytał się dlaczego nie mamy dzieci i czemu się nie staramy :baffled::dry:
Dopijam browarka i lecę do wyrka - kolorowych. Buziaki :*

Witajcie,

wkręciło mi sie słuchanie simply red i tak leci w kółko;-)

Anastazja dobrze , że już nikt nic nie pyta , bo to na pewno było bardzo frustrujące . Może jak sie tak wyluzujesz coś się uda. Wciąż trzymam kciuki:tak:
Myszkin ma 6 lat a zachowuje się jak staruszek. Trasa kuweta-kanapa-miska-kuweta opanowana do perfekcji. Leń śmierdzący:cool2:

Hej

Anaztazja czemu uparciuch?
A zdjęcia z wesela to gdzie są?

Martolinka jak tam Ci wyszedl wczoraj obiad? Dobry byl przepis Pascala?
Aha i jak Antek? Nadchodzą znowu burze oby sie nie bał

Wika no to dobrze ze wojtusia bioderkami wszystko oki. A powiedz która szczepionka go szczepicie?

Syneczki Syneczki Syneczki gdzie Ty? ? ?

Agnieszka ja bym nie czekała na nic i majstrowała dzidziola zwłaszcza ze mąż taki chętny no i warunki macie .
Sowinka a jednak dziewczynka he he miałam rację :p. A Bartuś mógł wczesniej składać zamówienie teraz to juz ptokach. Paulinka piękna dziewczynka o pięknym imieniu .

Ja juz zaczynam myśleć ze nigdy nie urodze... Jak w zeszłym tygodniu łapały mnie skurcze non stop wszystko bolało tak teraz czuje sie jakbym w ciąży nie była. Gdyby nie ta pogoda było by cudownie.

Bunny miło , że pytasz;-)Antek chyba już zupełnie zapomniał o burzach , dlatego wszelkie doniesienia o zbliżających się wyładowaniach z lekka mnie przeraża...
A Ty nie chciałaś czasem urodzić 1 września?
Przepis wyszedł super- pychota bardzo mi smakowało

reklama
Martolinka ja juz sama nie wiem czego chce. Fajnie by było mieć dziecię z 1 wrzesnia ale czy ja wytrzymam te temperatury ta duchote tak długo to nie wiem. Gdyby nie mój kochany wiatrak to pewnie bym juz dawno padla.

Jeśli by mozna było to ja chętnie przygarne od Ciebie burze. Antek nie bedzie sie bał a ja wreszcie będę mogła oddychać normalnie.

Smutno mi ostatnio jak tu zaglądam. W ogóle nie piszecie buuuu

*A Maron wpadła na chwile i juz jej nie ma
*Liv zaszyła sie na fb
*Lelek znygusiala :p
*Iza zajmuje sie swoimi dziewczynkami
*Trina w pełni usprawiedliwiona
*Syneczki nie ma internetu w tej chwili
*Qcz jeszcze troszkę w Pl bedzie
*Calogera uciekla
*Katrina zajmuje sie Kubusiem
*Anaztazja Dana Mama stacha rozczochrana???
*Lazurek jeszcze trochę i bedzie z nami moze ona towarzystwo rozrusza
*Sowinka Wika Martolinka Agnieszka wzorowe kobiety (czasami)
Kogoś pominełam?

Pisać dziewczyny pisać pocieszcie grubasa na koniec ciąży.

Do góry