reklama
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
lazurowe ale super,cieszę się bardzo powodzenia kochana!
miłego dnia dziewczyny
miłego dnia dziewczyny
gosiulek73
mama K&K&A
Tak,to prawda.Wczoraj pochowalismy nasze dzieciątko.
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Witam kochane
Syneczki mam nadzieję, że jednak Marcelinka posiedzi jeszcze trochę w Twoim brzuszku
Witaj Lazurku:-) super, że staranka niedługo ruszą pełną parą -> zaglądaj do nas częściej:-)
Gosiulek strasznie mi przykro, nie wiem co napisać, mam nadzieję, że jakoś się trzymasz, choć pewnie Ci ciężko przytulam
Bunny, a Ty gdzie się zaszyłaś??? Jak się czujesz???
Co u Was dziewuszki????
My wróciliśmy już w czwartek wieczorem, ale jakoś tak te dni szybko lecą, że dopiero dziś piszę było super, oczywiście szkoda, że tylko 3 dni, ale lepsze to niż nic uwielbiam tam jeździć, bo od razu wracają wszystkie wspomnienia z dzieciństwa jak jeździłyśmy tam z siostrami na całe wakacje:-) Bartusiowi się bardzo podobało i wszystko Go interesowało -> łowienie rybek, pracownia i drukarnia wujka, krowy, traktory, kombajny szczerze powiem, że dziecka nie miałam, bo wszędzie chodził z Wackiem i nawet z nim spał hehe tu jedna fotka z telefonu, a jak zgram z aparatu to dam więcej ->
Dziś Bartka nie mam, bo pojechał z ciocią, wujkiem, Kamilkiem i Babcią w góry, a ja nie wiem co ze sobą zrobić -> trochę poukładałam, a zaraz jadę na chwilę do siostry:-)
Wiadomo lepiej żeby siedziała sobie jeszcze w środku ale jeżeli by się miała lada chwila urodzić z całą pewnością poradzi sobie sama ze wszystkim.
Syneczki mam nadzieję, że jednak Marcelinka posiedzi jeszcze trochę w Twoim brzuszku
Za 2,5 miesiaca oficjalnie bede znow staraczka :-) Juuuuuppiiiiii!!!!!!
Witaj Lazurku:-) super, że staranka niedługo ruszą pełną parą -> zaglądaj do nas częściej:-)
Tak,to prawda.Wczoraj pochowalismy nasze dzieciątko.
Gosiulek strasznie mi przykro, nie wiem co napisać, mam nadzieję, że jakoś się trzymasz, choć pewnie Ci ciężko przytulam
Bunny, a Ty gdzie się zaszyłaś??? Jak się czujesz???
Co u Was dziewuszki????
My wróciliśmy już w czwartek wieczorem, ale jakoś tak te dni szybko lecą, że dopiero dziś piszę było super, oczywiście szkoda, że tylko 3 dni, ale lepsze to niż nic uwielbiam tam jeździć, bo od razu wracają wszystkie wspomnienia z dzieciństwa jak jeździłyśmy tam z siostrami na całe wakacje:-) Bartusiowi się bardzo podobało i wszystko Go interesowało -> łowienie rybek, pracownia i drukarnia wujka, krowy, traktory, kombajny szczerze powiem, że dziecka nie miałam, bo wszędzie chodził z Wackiem i nawet z nim spał hehe tu jedna fotka z telefonu, a jak zgram z aparatu to dam więcej ->
Dziś Bartka nie mam, bo pojechał z ciocią, wujkiem, Kamilkiem i Babcią w góry, a ja nie wiem co ze sobą zrobić -> trochę poukładałam, a zaraz jadę na chwilę do siostry:-)
agnieszka.kk
gosiulek tak mi przykroTak,to prawda.Wczoraj pochowalismy nasze dzieciątko.
[*] 3maj się!
sowinka Bartuś jak śliczny chłopiec
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Gosiulek, tak bardzo mi przykro :---(
[*]dla Aniołka...
Lazurowe, witaj Pisz już teraz z nami, co będziesz czekać
Sowinka, fajnie, ze odpoczęłaś I widze, ze Bartek też lubi traktory:-):-)
właśnie Bunny!!!!!!!!???
u mnie w sumie nudy... byliśmy na bioderkach Wojtka i wsio oki a jutro szczepienie....
[*]dla Aniołka...
Lazurowe, witaj Pisz już teraz z nami, co będziesz czekać
Sowinka, fajnie, ze odpoczęłaś I widze, ze Bartek też lubi traktory:-):-)
właśnie Bunny!!!!!!!!???
u mnie w sumie nudy... byliśmy na bioderkach Wojtka i wsio oki a jutro szczepienie....
agnieszka.kk
Witajcie!
Wika super że z Wojtusiem wszystko ok
Trzy mam kciuki za szczepienie &&&
U mnie wsio ok,gorąco choć nie ma już takiego prażącego słońca.W pracy od dziś mamy czyste gongo
w piątek po południu pozmieniali pracownikom zmiany,ludzie się wkurzyli na maksa,poszli do biura z pretensjami a oni zamiast rozwiązać sprawę pojechali do domu
Mnie na szczęście nie ruszyli
zostaję ciągle na drugich zmianach
Miłego dnia!
Wika super że z Wojtusiem wszystko ok
Trzy mam kciuki za szczepienie &&&
U mnie wsio ok,gorąco choć nie ma już takiego prażącego słońca.W pracy od dziś mamy czyste gongo
Miłego dnia!
Bunny86
mama Patryka i Dominika
Melduje sie w dwupaku, wielkim ledwo ruszajacym sie dwupaku.
Gosiu bardzo mi przykro :-(. Miałam nadzieję ze to pomyłka. Tulę Cię serduszko.
Wika to poszliście na biodreka prywatnie?
Qcz ano rozleniwiły sie nam dziewczynki
Lazurek ale news, dziewczyno jak sie cieszę:-) juz kciuki zaciskami żeby sie szybko udało.
Sowinka Bartuś pięknym jest chłopcem. Fajnie ze tak mu sie podobały wakacje na wsi no i ze miałaś trochę czasu dla siebie skoro tata był na pierwszym miejscu.
Kiedy masz teraz wizytę?
Syneczki jak sie czujesz?
Na weekend był Piotrek. W końcu złożył szafę dzis bede sie w nią wprowadzac. Pati stoi ciągle przed nią i rozmawia z dzidzia z lustra trzaska jej miny i całuję hehe.
A wczoraj pojechaliśmy nad jezioro. Pati najpierw przytulił sie do mnie i nie chciał puścić potem nie chciał zejść z koca, potem nie chciał wejść do wody a na końcu nie chciał z niej wyjść. Dzień należał do udanych szkoda tylko ze na buzce cały czas jestem czerwona.
Z Patrysiem mamy juz w domu posprzatane teraz siedzimy na dworze ja odpoczywam w cieniu a Pati bawi sie z psem.
Gosiu bardzo mi przykro :-(. Miałam nadzieję ze to pomyłka. Tulę Cię serduszko.
Wika to poszliście na biodreka prywatnie?
Qcz ano rozleniwiły sie nam dziewczynki
Lazurek ale news, dziewczyno jak sie cieszę:-) juz kciuki zaciskami żeby sie szybko udało.
Sowinka Bartuś pięknym jest chłopcem. Fajnie ze tak mu sie podobały wakacje na wsi no i ze miałaś trochę czasu dla siebie skoro tata był na pierwszym miejscu.
Kiedy masz teraz wizytę?
Syneczki jak sie czujesz?
Na weekend był Piotrek. W końcu złożył szafę dzis bede sie w nią wprowadzac. Pati stoi ciągle przed nią i rozmawia z dzidzia z lustra trzaska jej miny i całuję hehe.
A wczoraj pojechaliśmy nad jezioro. Pati najpierw przytulił sie do mnie i nie chciał puścić potem nie chciał zejść z koca, potem nie chciał wejść do wody a na końcu nie chciał z niej wyjść. Dzień należał do udanych szkoda tylko ze na buzce cały czas jestem czerwona.
Z Patrysiem mamy juz w domu posprzatane teraz siedzimy na dworze ja odpoczywam w cieniu a Pati bawi sie z psem.
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Witajcie,
u nas trochę zamieszania z chrzcinami;-)co prawda robimy w knajpie , ale w coś sie trzeba ubrać. Kupiłam sobie sukienkę w rozmiarze 42masakra
Bunny meczysz sie biedaku w tych upałach.. oby to już było blisko
Gosiulek tulę mocno.. jakie to niesprawiedliwe
Wika jak tam bracia się dogadują? Igorek grzeczny?
lazurowe pisz z nami!! z Tobą zawsze wesoło
Sowinka , ale zazdroszcze Ci tej nudy
u nas trochę zamieszania z chrzcinami;-)co prawda robimy w knajpie , ale w coś sie trzeba ubrać. Kupiłam sobie sukienkę w rozmiarze 42masakra
Bunny meczysz sie biedaku w tych upałach.. oby to już było blisko
Gosiulek tulę mocno.. jakie to niesprawiedliwe
Wika jak tam bracia się dogadują? Igorek grzeczny?
lazurowe pisz z nami!! z Tobą zawsze wesoło
Sowinka , ale zazdroszcze Ci tej nudy
reklama
Podziel się: