reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Witam kochane:-D

Wiadomo lepiej żeby siedziała sobie jeszcze w środku ale jeżeli by się miała lada chwila urodzić z całą pewnością poradzi sobie sama ze wszystkim.

Syneczki mam nadzieję, że jednak Marcelinka posiedzi jeszcze trochę w Twoim brzuszku:tak:

:zawstydzona/y: Za 2,5 miesiaca oficjalnie bede znow staraczka :tak::-) Juuuuuppiiiiii!!!!!! :-D

Witaj Lazurku:-) super, że staranka niedługo ruszą pełną parą -> zaglądaj do nas częściej:-)

Tak,to prawda.Wczoraj pochowalismy nasze dzieciątko.

Gosiulek strasznie mi przykro, nie wiem co napisać, mam nadzieję, że jakoś się trzymasz, choć pewnie Ci ciężko:baffled: przytulam:tak:

Bunny, a Ty gdzie się zaszyłaś??? Jak się czujesz???:happy:

Co u Was dziewuszki????

My wróciliśmy już w czwartek wieczorem, ale jakoś tak te dni szybko lecą, że dopiero dziś piszę:tak: było super, oczywiście szkoda, że tylko 3 dni, ale lepsze to niż nic:-D uwielbiam tam jeździć, bo od razu wracają wszystkie wspomnienia z dzieciństwa jak jeździłyśmy tam z siostrami na całe wakacje:-) Bartusiowi się bardzo podobało i wszystko Go interesowało -> łowienie rybek, pracownia i drukarnia wujka, krowy, traktory, kombajny:-D szczerze powiem, że dziecka nie miałam, bo wszędzie chodził z Wackiem i nawet z nim spał hehe:-D tu jedna fotka z telefonu, a jak zgram z aparatu to dam więcej -> DSC_0227.jpg :happy:

Dziś Bartka nie mam, bo pojechał z ciocią, wujkiem, Kamilkiem i Babcią w góry, a ja nie wiem co ze sobą zrobić -> trochę poukładałam, a zaraz jadę na chwilę do siostry:-)

Gosiulek, tak bardzo mi przykro :-:)-:)-(
[*]dla Aniołka...

Lazurowe, witaj :) Pisz już teraz z nami, co będziesz czekać:tak:

Sowinka, fajnie, ze odpoczęłaś :) I widze, ze Bartek też lubi traktory:-):-)

właśnie Bunny!!!!!!!!???

u mnie w sumie nudy... byliśmy na bioderkach Wojtka i wsio oki a jutro szczepienie....

Witajcie!

Wika super że z Wojtusiem wszystko ok :tak:
Trzy mam kciuki za szczepienie &&&

U mnie wsio ok,gorąco choć nie ma już takiego prażącego słońca.W pracy od dziś mamy czyste gongo
realmad2.gif
w piątek po południu pozmieniali pracownikom zmiany,ludzie się wkurzyli na maksa,poszli do biura z pretensjami a oni zamiast rozwiązać sprawę pojechali do domu
shocked.gif
Mnie na szczęście nie ruszyli
laugh.gif
zostaję ciągle na drugich zmianach:)

Miłego dnia!

Melduje sie w dwupaku, wielkim ledwo ruszajacym sie dwupaku.

Gosiu bardzo mi przykro :-(. Miałam nadzieję ze to pomyłka. Tulę Cię serduszko.

Wika to poszliście na biodreka prywatnie?

Qcz ano rozleniwiły sie nam dziewczynki

Lazurek ale news, dziewczyno jak sie cieszę:-) juz kciuki zaciskami żeby sie szybko udało.

Sowinka Bartuś pięknym jest chłopcem. Fajnie ze tak mu sie podobały wakacje na wsi no i ze miałaś trochę czasu dla siebie skoro tata był na pierwszym miejscu.
Kiedy masz teraz wizytę?

Syneczki jak sie czujesz?

Na weekend był Piotrek. W końcu złożył szafę dzis bede sie w nią wprowadzac. Pati stoi ciągle przed nią i rozmawia z dzidzia z lustra trzaska jej miny i całuję hehe.
A wczoraj pojechaliśmy nad jezioro. Pati najpierw przytulił sie do mnie i nie chciał puścić potem nie chciał zejść z koca, potem nie chciał wejść do wody a na końcu nie chciał z niej wyjść. Dzień należał do udanych szkoda tylko ze na buzce cały czas jestem czerwona.

Z Patrysiem mamy juz w domu posprzatane teraz siedzimy na dworze ja odpoczywam w cieniu a Pati bawi sie z psem.

Witajcie,

u nas trochę zamieszania z chrzcinami;-)co prawda robimy w knajpie , ale w coś sie trzeba ubrać. Kupiłam sobie sukienkę w rozmiarze 42:baffled:masakra
Bunny meczysz sie biedaku w tych upałach.. oby to już było blisko
Gosiulek tulę mocno.. jakie to niesprawiedliwe
Wika jak tam bracia się dogadują? Igorek grzeczny?
lazurowe pisz z nami!! z Tobą zawsze wesoło:tak:
Sowinka , ale zazdroszcze Ci tej nudy:-p

reklama
Gosia - tulę :-(

jutro ostatni dzień w sieci, wracam mniej więcej za miesiąc. Odwyk na maksa. Bunny masz się rozpakować zanim wrócę!!! Inne ciężarówki niech się grzecznie w dwupaku trzymają :-)

Do góry