reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Witam kochane:-D

Wiadomo lepiej żeby siedziała sobie jeszcze w środku ale jeżeli by się miała lada chwila urodzić z całą pewnością poradzi sobie sama ze wszystkim.

Syneczki mam nadzieję, że jednak Marcelinka posiedzi jeszcze trochę w Twoim brzuszku:tak:

:zawstydzona/y: Za 2,5 miesiaca oficjalnie bede znow staraczka :tak::-) Juuuuuppiiiiii!!!!!! :-D

Witaj Lazurku:-) super, że staranka niedługo ruszą pełną parą -> zaglądaj do nas częściej:-)

Tak,to prawda.Wczoraj pochowalismy nasze dzieciątko.

Gosiulek strasznie mi przykro, nie wiem co napisać, mam nadzieję, że jakoś się trzymasz, choć pewnie Ci ciężko:baffled: przytulam:tak:

Bunny, a Ty gdzie się zaszyłaś??? Jak się czujesz???:happy:

Co u Was dziewuszki????

My wróciliśmy już w czwartek wieczorem, ale jakoś tak te dni szybko lecą, że dopiero dziś piszę:tak: było super, oczywiście szkoda, że tylko 3 dni, ale lepsze to niż nic:-D uwielbiam tam jeździć, bo od razu wracają wszystkie wspomnienia z dzieciństwa jak jeździłyśmy tam z siostrami na całe wakacje:-) Bartusiowi się bardzo podobało i wszystko Go interesowało -> łowienie rybek, pracownia i drukarnia wujka, krowy, traktory, kombajny:-D szczerze powiem, że dziecka nie miałam, bo wszędzie chodził z Wackiem i nawet z nim spał hehe:-D tu jedna fotka z telefonu, a jak zgram z aparatu to dam więcej -> DSC_0227.jpg :happy:

Dziś Bartka nie mam, bo pojechał z ciocią, wujkiem, Kamilkiem i Babcią w góry, a ja nie wiem co ze sobą zrobić -> trochę poukładałam, a zaraz jadę na chwilę do siostry:-)

Gosiulek, tak bardzo mi przykro :-:)-:)-(
[*]dla Aniołka...

Lazurowe, witaj :) Pisz już teraz z nami, co będziesz czekać:tak:

Sowinka, fajnie, ze odpoczęłaś :) I widze, ze Bartek też lubi traktory:-):-)

właśnie Bunny!!!!!!!!???

u mnie w sumie nudy... byliśmy na bioderkach Wojtka i wsio oki a jutro szczepienie....

Witajcie!

Wika super że z Wojtusiem wszystko ok :tak:
Trzy mam kciuki za szczepienie &&&

U mnie wsio ok,gorąco choć nie ma już takiego prażącego słońca.W pracy od dziś mamy czyste gongo
realmad2.gif
w piątek po południu pozmieniali pracownikom zmiany,ludzie się wkurzyli na maksa,poszli do biura z pretensjami a oni zamiast rozwiązać sprawę pojechali do domu
shocked.gif
Mnie na szczęście nie ruszyli
laugh.gif
zostaję ciągle na drugich zmianach:)

Miłego dnia!

Melduje sie w dwupaku, wielkim ledwo ruszajacym sie dwupaku.

Gosiu bardzo mi przykro :-(. Miałam nadzieję ze to pomyłka. Tulę Cię serduszko.

Wika to poszliście na biodreka prywatnie?

Qcz ano rozleniwiły sie nam dziewczynki

Lazurek ale news, dziewczyno jak sie cieszę:-) juz kciuki zaciskami żeby sie szybko udało.

Sowinka Bartuś pięknym jest chłopcem. Fajnie ze tak mu sie podobały wakacje na wsi no i ze miałaś trochę czasu dla siebie skoro tata był na pierwszym miejscu.
Kiedy masz teraz wizytę?

Syneczki jak sie czujesz?

Na weekend był Piotrek. W końcu złożył szafę dzis bede sie w nią wprowadzac. Pati stoi ciągle przed nią i rozmawia z dzidzia z lustra trzaska jej miny i całuję hehe.
A wczoraj pojechaliśmy nad jezioro. Pati najpierw przytulił sie do mnie i nie chciał puścić potem nie chciał zejść z koca, potem nie chciał wejść do wody a na końcu nie chciał z niej wyjść. Dzień należał do udanych szkoda tylko ze na buzce cały czas jestem czerwona.

Z Patrysiem mamy juz w domu posprzatane teraz siedzimy na dworze ja odpoczywam w cieniu a Pati bawi sie z psem.

Witajcie,

u nas trochę zamieszania z chrzcinami;-)co prawda robimy w knajpie , ale w coś sie trzeba ubrać. Kupiłam sobie sukienkę w rozmiarze 42:baffled:masakra
Bunny meczysz sie biedaku w tych upałach.. oby to już było blisko
Gosiulek tulę mocno.. jakie to niesprawiedliwe
Wika jak tam bracia się dogadują? Igorek grzeczny?
lazurowe pisz z nami!! z Tobą zawsze wesoło:tak:
Sowinka , ale zazdroszcze Ci tej nudy:-p

reklama
Gosia - tulę :-(

jutro ostatni dzień w sieci, wracam mniej więcej za miesiąc. Odwyk na maksa. Bunny masz się rozpakować zanim wrócę!!! Inne ciężarówki niech się grzecznie w dwupaku trzymają :-)

Do góry