reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Witajcie!

Sowinka udanego wyjazdu:)
Bunny powąchać noworodka? o matko i córko ale koleżanka ma pomysły :-D uśmiała się...:-D
Syneczki pewnie ze sobie poradzisz,będzie dobrze:)
Wika jak tam?

U mnie wszystko ok ale jakoś czasu brakuje na wszystko...:-/
No i puknął mi właśnie 9000 post :szok: heh

Miłego dnia!

reklama
witajcie

Mam nadzieję, że Gosiulek nie będzie na mnie zła, ale ma jakieś problemy.
Serduszko dzidzi nie biło na wizycie i jeszcze jutro ma na kontrole jak nic sie nie zmieni... to wiecie. Trzymajcie kciuki i módlcie się o cud!!!!

Gosia trzymam kciuki bardzo mocno!!! Obyśmy jutro usłyszały same dobre wieści od Ciebie. Nadzieję trzeba mieć do końca!!!
Przykro mi ze przez to przechodzić :-(. trzymaj sie jakoś a ja będę sie modlić.

hej :)

Gosiulek &&& za jutrzejszą wizyte i moc pozytywnych myśli Wam wysyłam :tak:
Agnieszka, dzięki :) jakoś leci... Zalałam kompa mojego i przez cały dzień jestem odcięta od świata wirtualnego, dopiero jak M. wraca z pracy to przywozi swojego lapka. Jak wycieczka?? bo zdjęcia z zamku przepiękne:tak::tak::tak::tak: Alanek już wrócił do domu??

Bunny
, jak u Ciebie?? Dzieje się coś, czy na razie cisza?? Jak Pati??

Martolinka, w Biedrze są teraz super przybory szkolne... Igor nie idzie do przedszkola, a sama zaszalałam i kupiłam ksiazeczki, plasteline, farbki i już działamy artystycznie bo do tej pory to tylko kredkami rysowaliśmy a teraz farbki poszły w ruch:tak:

Sowinka, bawcie sie dobrze :)

Syneczki, T
y zaciskaj jeszcze nogi i nie wypuszczaj Marcelinki;-):-):-);-)

Qcz, witaj :) Tak myślałam, ze gościsz się teraz w Polandii :) pokazałabys na zamkniętym Kubusia:tak::tak::tak:

Agnieszka, dzięki :) jakoś leci... Zalałam kompa mojego i przez cały dzień jestem odcięta od świata wirtualnego, dopiero jak M. wraca z pracy to przywozi swojego lapka. Jak wycieczka?? bo zdjęcia z zamku przepiękne:tak::tak::tak::tak: Alanek już wrócił do domu??
Wika nam też nie dawno laptop padł,na szczęście mamy drugi a w weekend jedziemy kupić nowy aby dwa w domu były :tak:
Wycieczka bardzo udana! W ten weekend jedziemy z mężem na zakupy a w następny długi weekend jedziemy na kolejną wycieczkę :happy2:Alan ok,jeszcze troszkę i wraca :tak:
Buziaki dla dzieci!

Syneczki jak samopoczucie?
Qcz pokaż synka :tak:
Gosiulek ale smutne wieści...3maj się :-(

Miłego dnia dziewczyny

Pozwoliłam sobie poszperać po postach gosiulka... tak mi przykro :-( niespełna rok temu moja wizyta w 12 tygodniu wyglądała tak samo... z tym że ja się załamałam a Ty jesteś twarda i słusznie!

Czy to już pewne z Gosiulkiem??? Boże, kochana. Ściskam Cię mocno, bądź silna.
Dziewczyny, postaram się coś wrzucić. Jeśli to nie teraz, to za półtora tygodnia jestem z powrotem w Edynburgu, wtedy na pewno coś wrzucę. Maluszek mi tak szybko rośnie. Już ma prawie 3 miesiące! Za szybko!

Hej!

Cichutko tu ostatnio...

Piszę do was z nowego laptopa i chyba jest dobrze,muszę wypróbować wszystkie klawisze
laugh.gif
W starym spaliła się karta i wszystko poszłooo
yes2.gif
na szczęście wszystkie dane udało się odzyskać ufff...
Dzień nega aktywny i zabiegany.Zakupy udane i obiad na mieście skonsumowany
laugh.gif
a poza tym ciepło jak cholera
cool2.gif

A co u was kochane?

reklama
Czesc dziewuszki :-) Musze posiedziec i poczytac co u Was, bo sie zapuscilam w tym temacie "delikatnie" :zawstydzona/y: Za 2,5 miesiaca oficjalnie bede znow staraczka :tak::-) Juuuuuppiiiiii!!!!!! :-D Wtedy juz na stale wroce na forum :tak: Tymczasem biore kwas foliowy, w pazdzierniku ostatnia wizyta u gina przed staraniami i do dziela :tak::-) Niesamowicie sie ciesze ;-)
Tymczasem sciskam Was kochane i dobrej nocki zycze ;-):-)

Do góry