reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Agnieszka,
mąż wypielił ogródek:szok::szok::szok: o jaaaaa, gdzie Ty takiego męża znalazłaś???:-D:-D:-p:-p:rofl2::rofl2:

Wika takkk mąż wypielił ogródek :tak::-D
Ostatnio ja pieliłam więc teraz jego kolej była :tak:
Ciasteczka super!

Aga - zazdroszcze meza. U nas to moj M ani razu nie skosil nawet trawy w tym naszym wynajmowanym mieszkaniu. 2x ojciec kosil, a ostatnio sasiad z gory z rozpedu swoj i nasz skosil i jeszcze zywoplot przycial :szok: Ale on to takie dorosle adhd ma. Trawe w swoim ogrodku co 2 dzien kosi, a od paru dni plot wymienia i sztachetki przybija. A mnie strzela, moj M to wiecznie mu sie nic nie chce, a tamten chrurg, w 2 szpitalach pracuje i wiecznie cos kolo domu robi. Bo on to czas ma, a moj M nie :wściekła/y:
Trina mi jedynie sąsiad kwiaty przed domem na trawniku sadzi :-D ale nie mam do niego o to pretensji bo nawet ładnie to wygląda:)
Agnieszka zazdroszczę męża. Mój to ogródek tylko przez okno widział
Bunny :-D:-D uśmiałam się!

Mój chłop to skarb,nie zamieniłabym go nigdy :-D

reklama
Witajcie:-D

Sowinka dobrze , że mały tak łądnie Ci śpi. Ja miałam dziś pobudkę o 4.30. Ala miała w nosie spanie. jak o 6 zasnęła tak wstał Antek więc jestem dziś zoombie

Sowinka szkoda , ze nie meiszkasz blizej , bo wynajęłabym Cię do zrobienia tortu na chrzciny dla małej

Martolinka odkąd Bart ma swój pokój to mam super, bo wysypiam się jak jeszcze przed jego urodzeniem, a dziś to już przeszedł sam siebie, bo padł wczoraj o 17:30, a dziś przed 8:00 się obudził, więc spał ponad 14h:szok::blink: kochana, a może kurierem Ci ten tort podeślę?? Ale coś czuję, że albo by go ktoś zjadł, albo doszedłby w częściach:-p

Wika :p Jestem jestem byłam u lekarza. Mam nadzieje ze więcej tego głupka nie zobaczę. Po usg które trawło kilka sekund zobaczył tylko ze główkę w dół ma Dominik.
Dziewczynki osa mnie ugryzła! Nic niby dziwnego ale teraz siedzieć nie moge :-o. Tak tak ucelowala mnie w pupe :-D:-D:-D. A ja głupia jak sie zaczęłam śmiać to chyba mnie pół osiedla słyszało. Moja biedna pupa aaaaa he he

Bunny najważniejsze, że z Dominikiem wszystko ok, a tym lekarzem się już nie przejmuj, bo może już nie będziesz musiała go oglądać:tak: to co obstawiamy, któego się rozpakujesz????:happy: współczuję ugryzienia:baffled:

któryś z ginekologów już był prorokiem nie wiem czy to czasem nie sowinkowy? szczerz się :-p

Boże jak mnie uda i podbrzusze rozpierają, chodzę jak babcinka wlokąc nogami. Najpierw myślałam że to ból jak przed miesiączką ale teraz ma taką intensywność że uniemożliwia mi swobodne przemieszczanie.

Syneczki nie wiem o co chodzi z tym ginkiem:rofl2: współczuję, że masz takie bóle -> trzymaj się jeszcze troszkę:tak:

z Igusiem od rana robiliśmy ciasteczka. nie mam zbytnich zdolności dekoracyjnych:eek::crazy::rofl2::rofl2: wygląd nie ważny, ważne że wyszły pyszne :)

Wika ciasteczka cudowne i pewnie przepyszne:-) mnie naszła ochota i jutro albo jeszcze dzisiaj zrobię ciasto budyniowe z kruszonką:-) a jak Igor do Wojtusia się zachowuje??? A jak odpieluchowanie Igora??? Bo u nas już jest super -> dziś 3 kupki do nocniczka i już coraz rzadziej zdarzają się wpadki:-)

u nas dziś przełomowy dzień:
2. ZĄB!!! czuć pod palcem, jeszcze nie widać. Lewa dolna jedynka

Trina no to super dzień i gratuluję ząbka:tak:

Hej.Ja znow o sobie, a wlasciwie Olence. Jeszcze nie mamy posiewu, jutro idziemy do lekarza, będą wyniki. Póki co porobilismy usg główki i brzuszka. Torbielka w główce sie wchlania i wszystko ok, ale miedniczki nerkowe są powiekszone do 8mm. ;( Mała wygląda jak okaz zdrowia.. niewiarygodne że jest chora.. Prawdopodobnie czeka nas cystografia czy cuś takiego, nie wiem.. Jutro mamy wizyte u lekarza, cos sie moze dowiemy. Olusia konczy jutro miesiac :)

Kochana nie pomogę Ci choć bardzo bym chciała, ale trzymam kciuki i myślę o Was:tak:

Ja dziś dostałam jakiegoś pędu i porządnie wysprzątałam łazienkę i w pokojach, no i troszkę w kuchni:tak: a zaraz chyba to ciasto na serio zrobię, bo już mi ślinka leci:-p dziś cały czas coś jem:-p

P.S. Przedwczoraj byłam u Dziadka i niestety nie wygląda za dobrze -> niedawno okazało się, że ma raka i niestety niknie w oczach:-( zachowuje się normalnie, ale jest na silnych środkach przeciwbólowych, a do szpitala już Go nie przyjmą, bo wiadomo WIEK:-( strasznie się boję tego wszystkiego, bo ja tak naprawdę nigdy nie przeżyłam śmierci bliskiej osoby, bo mój drugi Dziadek zmarł 2 lata przed moim urodzeniem, a tak to wszyscy się trzymają:unsure: ehhh zobaczymy jak to będzie:-(

Bunny - za 2 tyg wyjezdzamy na wakacje (eurocampujemy sie w okolicach Barcelony 10 dni i drugie 10 po francuskiej stronie granicy), no i od razu po wakacjach wracamy do Wawy.

hej :)

Trina, pięknie sobie Lila radzi :)
ale super zapowiadają sie Wasze wakacje :) ja to chyba jestem za wygodnicka i nie wiem, czy zdecydowałabym sie na taką podróz....

Sowinka, odpieluchowanie super :) Igor sam woła i kupę i siku. chociaz kupę dopiero od kilku dni, bo wczesniej to w majty. Wpadek od kilku dni też nie było, tak wiec jestem mega pozytywnie zaskoczona, ze nam tak szybko poszło:tak: na noc zakładam mu pampka, ale albo jest suchy , albo Iguś w nocy się budzi na siku:tak: najgorzej, bo nauczył sie zdejmowac całkowicie majtki i spodenki i taki golutki siada na nocnika, najgorzej na dworze, bo dzisiaj u nas zimno, igorkowi zachciało się siku i na tym wietrze zdejmuje spodnie i majtki... ehh nie wiem co z tym zrobić....

oczy mi się same zamykają, tak wieć idę lulu.

Wpadłam życzyć wam udanego weekendu
yes2.gif

Pogoda u nas cudna więc jutro jedziemy na wycieczkę
happy.gif

Buziaki kochane!

Trina, uuuuu na taki camping to bym pojechała:-D:-D

Sowinka, Igor zachowuje sie wobec Wojtka dobrze. Jest w porządku, podchodzi, głaszcze, cos tam do niego mówi, jest ok. czasami totalnie olewa:rofl2: scen zazdrości jako takich nie ma....

ale zimno u mnie.... i znowu będziemy siedzieć w domu, bo leje od rana.... a w łódzkiem podobno miało być dzisiaj najładniej:baffled::baffled::baffled: hmm, to ciekawe ,jak jest w innych rejonach?:crazy:

Hej

Sowinka to ja obstawiam 27 sierpnia :p . Moja rodzinka i znajomi robią zakłady ile dziec bedzie ważył. O dziwo prawie wszyscy obstawiaja powyżej 4 kg :-o.
Współczuje z powodu dziadka:-(.

Wika no to gratki dla Igorka. Super ze Wam tak ładnie idzie odpieluchowanie
U mnie tak samo piękna pogoda jak u Ciebie.

Agnieszka udanej wycieczki! Gdzie jedziecie?

Trina warunki będziecie mieli fajne żeby jeszcze dzieci miały humor pogoda dopisała i urlop pierwsza klasa.

Syneczki jak sie czujesz?

Ja dzis jestem zdechnieta. Brzuch boli i jest mi nie dobrze. Jestem sama z Patrykiem i nie smutno jakiś dołek mnie dopadł.
Wczoraj zakończyłam prasowanie zostało tylko wypranie wozka i fotelika i będę mogła powiedzieć ze jestem gotowa na nowego lokatora

reklama
Do góry