reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Witajcie,

czy Was też tak wkurzają te rozwijające się na BB reklamy?
:crazy:

Wika to tak jak mój M , po godzinie po zupie szuka czegoś do jedzenia;-)do tej pory przeżył to jeszcze trochę ze mną wytrzyma;-)
Anastazja a może byc i nawey w 5 smakach :cool:nie pogradze:-p najbardziej jednak kocham kuchnię hinduską- baranina pod kazdą postacią
Sowinka dobrze , że mały tak łądnie Ci śpi. Ja miałam dziś pobudkę o 4.30. Ala miała w nosie spanie. jak o 6 zasnęła tak wstał Antek więc jestem dziś zoombie

Sowinka szkoda , ze nie meiszkasz blizej , bo wynajęłabym Cię do zrobienia tortu na chrzciny dla małej

reklama
Mnie te reklamy już od dawna denerwują :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj i dziś zupa kalafiorowa , na jutro muszę coś zrobić, bo mama wyjeżdża w nocy z 9 na 10 na wycieczkę, to trzeba dobrze nakarmić :-D

MArtolinka kiedy chrzcicie Ale??

Anastazja
gdzie mama wyjeżdża??

Agnieszka nie przepracowuj się za bardzo;-)

Bunny ?????
złożyłam w końcu wniosek o becikowe:tak: teściówka zadzwoniła (pracuje w gminie), że w gopsie juz mnie ujeli do wypłaty w tym miesiącu i muszę do 10.08. złożyć wniosek :tak:

Dziewczyny mam pytanie co można kupić maluszkowi na pierwsze wiedzenie bo wybieramy się z mężem do koleżanki,miesiąc temu chłopca urodziła i nie wiem co kupić a nie chcę pytać bo wtedy nie będzie to już niespodzianka
laugh.gif
dodam także że ciuszków ma po uszy.Co radzicie??

Agnieszka pieluchy , pieluchy i jeszcze raz pieluchy- tego nigdy dość;-)
Wika chrzciny mamy 26 sierpnia. Wczoraj załatwiłąm lokal więc tylko pozostaje się ubrać;-)
Anastazja mmmm kalafiorowa:tak:

Wika :p

Jestem jestem byłam u lekarza. Mam nadzieje ze więcej tego głupka nie zobaczę. Po usg które trawło kilka sekund zobaczył tylko ze główkę w dół ma Dominik. Umówić sie ze mną na nastepna wizytę nie chciał bo ja juz na dniach urodze. Ta ciekawa skąd on to wie skoro nie mialam pożądnego badania. Dziewczyny ja nie byłam ani razu badana na fotelu. Przytyło mi sie 10 kg (wychodząc z szpitala z Patim ważyłam mniej 11kg)
Dostałam skierowanie do szpitala jak nie urodze do terminu to mam iść i sie z nimi umówić na przyjęcie bo pewnie będę miała cesarkę (no kuźwa skąd on to wie gdzie te magiczne kule sprzedaja?). Aaaaaaaaaaaaa

Martolinka a bedziesz mieć alko na chrzcinach?
Z Patrykiem do restauracji musieliśmy dowieść owoce ciasta tort alkohol napoje. A Ty wszystko masz wliczone?
Ja robię sama w domu chrzciny. Stwierdzilismy z P ze skoro pół rodziny jest pokłócona to mało osób bedzie bo ten nie bedzie mógł patrzeć na tego a ten na tamtego wiec tak naprawdę do ostatniej chwili nie jesteśmy pewni kto przyjdzie. Na dzień dzisiejszy tylko chrześni są pewni a tak to nawet dziadki mogą olac wnuka. A mówię Wam nerwica

Wika ja też byłam dzis po wniosek bo nie bedzie miał mi kto później go wziasc a P przyjeżdża w weekendy gdy urzędy są zamknięte

Agnieszka o tak pampersow nigdy nie za wiele. Jak nie jesteś pewna rozmiaru zawsze można wziasc większe. No i zabawki nie koniecznie grzechotki

Dziewczynki też mam pytanie co można kupić 5 letniej damie na urodziny.

Bunny my mamy taką zasadę , że na "dziecinnych imprezach" alkoholu nie podajemy więc na chrzcinach nie będzie. My mamy małe mieszkanko i nie ma gdzie tych 17 osob pomieścić , a dwa ze bedzie mi wygodnie

Bunny, Ty się nie śmiej, tylko melduj codziennie:-D:-D zapisałaś sobie do którejś z nas nr tel???

Agnieszka, dziewczyny mają racje pieluchy rzecz przydatna:-D:-D
Wojtuś dostał teraz
RAMKA z GLINKĄ na odcisk IMIĘ, DATA, DEDYKACJA (2481252623) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i coś na wzór takiego pamiętnika

+PAMIATKA MOJ PIERWSZY ROCZEK NARODZINY WZORY DUZA (2510155754) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

MArtolinka , fajna zasada... :tak: szkoda, ze w mojej rodzinie nie do wprowadzenia:baffled::baffled:

reklama
Agnieszka - tylko podpytaj jakich pampków uzywają, bo mały może mieć alergię
Bunny - ja chrześnicy kupiłam ostatnio dwa razy grę planszową i była wniebowzięta. Pierwszą (taką z lego układankę-grę) z ojcem pól roku męczyła. Teraz ma już prawie 7 lat i kupiłam jej taką trudniejszą, a la Harry Potter. To fajny prezent, bo angażuje cała rodzinę do wspólnego spędzania czasu.

Do góry