reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

hejj :)

Izulka współczuję:zawstydzona/y: trzymajcie się dzielnie:tak:

Martolinka, Wojtuś to taka rekompensata za szoguna Igora:-D:-D ja z Igorem przeszłam niezłą szkołę:rofl2::rofl2:

Sowinka , śliczny brzusio :) Az zatęskniłam za swoim:zawstydzona/y:

Bunny, noo u Ciebie to już totalny finisz!! w każdej chwili może sie zacząć:tak: Piotrek nadal w rozjazdach???

Gosiulek
piękne wieści po usg :)

reklama
Witajcie,

Sowinka śliczny brzuszek:tak:cudeńko!! tort też robiłaś dla chrzesniaka

Matko BUNNY to już 38 tc się zaczął:szok:to się porobiło;-)
Gosiulek to i tak jesteś o te 20 słoików przede mną :cool2:ja nie zrobiłam nic a nic..
Wika witamy Wojtusia w okresie niemowlęcym od wczoraj!!!:-D

Martolinka, ja też ani małego słoiczka nie zawekowałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dziewczyny, co na obiad macie dzisiaj?? brakuje mi pomysłu...

Ostatnia edycja:
Ja nie mam dzieci, a nigdy nawet mi do głowy nie przyszło słoiki robić - jak jest potrzeba to kupuję i tyle :-p:-p
wika - kup pizze albo chińczyka :-D:-D Ja mam zupę kalafiorową, ugotowaną na żeberkach wędzonych , mama jak zobaczyła na czym robię to :szok::szok: a Ja lubię na wędzonce :-p miała być grochowa - ale mama nie lubi :-(

Marta ale Ty masz dwoje dzieci przy sobie.Jesteś usprawiedliwiona:tak:

tak mi mów:zawstydzona/y::-D

Wika ja mam dziś marchwiankę:-p M stwierdził , że dokupi sobie kiełbasy , bo do wieczora nie dożyje;-)
Anastazja niedobra kobieto:cool2::cool2:oj zjadlabym chińczyka w sosie słodko kwaśny z makaronem;-)albo w sosie sojowym z orzechami nerkowca mmmm

CALOGERA GDZIE JESTEŚ??:-(

A to Ja chińczyka jem klasycznego - ryż + np. kurczak 5 smaków, albo żeberka mmmmmmm pychota :-p:-p ale na dzisiaj mam zupę więc zero chińczyka :no: a weekend się zapowiada ciekawy, bo z racji tego że moja mama jest to wypadliśmy z wiru towarzyskiego i już kolejka się ustawiła na "piwko" :-D

Dzień doberek:-)

Sowinka tort też robiłaś dla chrzesniaka

Martolinko tort robiła od mojej siostry koleżanka z pracy, ale ja byłam najlepsza, bo w sobotę jeszcze do niej pisałam czy czasem ja nie mam go zrobić -> to mi się przypomniało:-p

dziewczyny, co na obiad macie dzisiaj?? brakuje mi pomysłu...

Wika ja dziś miałam kukurydzę z masełkiem i solą -> uwielbiam:tak: nawet Bartek zjadł:tak:

Pojechałam dziś z Bartem kupić mu kaloszki, bo już miał za małe, a bez kaloszków ani rusz i kupiłam mu z ZigZakiem oczywiście, ale sobie też przy okazji kupiłam, bo też się czasem mogą przydać:tak:

Dzisiaj już u nas troszkę chłodniej, więc czuję się zdecydowanie lepiej, jedzenie lepiej mi wchodzi:tak: w nocy była straszna burza, ale na szczęście Bartuś spał:-D

W ogóle odkąd Bartuś ma swój pokój to całe noce przesypia w łóżeczku i śpi dłużej, bo codziennie prawie do 8:00 i jak się obudzi to mnie woła, mówi, że się wyspał i przychodzi na wygłupy:-)

reklama
ufff, jak dobrze, ze ten dzień się już kończy...

Igor śpi, Wojti się usypia, M. pojechał jeszcze na warsztat, mam błogą ciszę w domu.....
wczoraj zjadłam trochę frytek i Wojtuś dzisiaj miał rewolucje brzuszkowe:zawstydzona/y::zawstydzona/y: pierwszy raz i jak sobie przypomniałam co przeszliśmy z Igorem to aż miałam ciarki...

Agnieszka, ten zestaw miałam wczoraj... tylko, ze schabik z piekarnika i frytki.

Anastazja, przypominam, ze ja ze wsi i u mnie nie uraczysz pizzy ani chińczyka:-D:-D:-D trza se radzić samemu:-D:-D:rofl2::rofl2:

Sowinka, u nas bez kaloszków też ani rusz:-D:-D:-D

u mnie dzisiaj była jarzynowa... nie lubię mieć zup na obiad , bo M. po pół godzinie przegląda lodówkę, bo głodny:eek::eek:

Do góry