reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

hejj :)

Izulka współczuję:zawstydzona/y: trzymajcie się dzielnie:tak:

Martolinka, Wojtuś to taka rekompensata za szoguna Igora:-D:-D ja z Igorem przeszłam niezłą szkołę:rofl2::rofl2:

Sowinka , śliczny brzusio :) Az zatęskniłam za swoim:zawstydzona/y:

Bunny, noo u Ciebie to już totalny finisz!! w każdej chwili może sie zacząć:tak: Piotrek nadal w rozjazdach???

Gosiulek
piękne wieści po usg :)

reklama
Witajcie,

Sowinka śliczny brzuszek:tak:cudeńko!! tort też robiłaś dla chrzesniaka

Matko BUNNY to już 38 tc się zaczął:szok:to się porobiło;-)
Gosiulek to i tak jesteś o te 20 słoików przede mną :cool2:ja nie zrobiłam nic a nic..
Wika witamy Wojtusia w okresie niemowlęcym od wczoraj!!!:-D

Martolinka, ja też ani małego słoiczka nie zawekowałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dziewczyny, co na obiad macie dzisiaj?? brakuje mi pomysłu...

Ostatnia edycja:
Ja nie mam dzieci, a nigdy nawet mi do głowy nie przyszło słoiki robić - jak jest potrzeba to kupuję i tyle :-p:-p
wika - kup pizze albo chińczyka :-D:-D Ja mam zupę kalafiorową, ugotowaną na żeberkach wędzonych , mama jak zobaczyła na czym robię to :szok::szok: a Ja lubię na wędzonce :-p miała być grochowa - ale mama nie lubi :-(

Marta ale Ty masz dwoje dzieci przy sobie.Jesteś usprawiedliwiona:tak:

tak mi mów:zawstydzona/y::-D

Wika ja mam dziś marchwiankę:-p M stwierdził , że dokupi sobie kiełbasy , bo do wieczora nie dożyje;-)
Anastazja niedobra kobieto:cool2::cool2:oj zjadlabym chińczyka w sosie słodko kwaśny z makaronem;-)albo w sosie sojowym z orzechami nerkowca mmmm

CALOGERA GDZIE JESTEŚ??:-(

A to Ja chińczyka jem klasycznego - ryż + np. kurczak 5 smaków, albo żeberka mmmmmmm pychota :-p:-p ale na dzisiaj mam zupę więc zero chińczyka :no: a weekend się zapowiada ciekawy, bo z racji tego że moja mama jest to wypadliśmy z wiru towarzyskiego i już kolejka się ustawiła na "piwko" :-D

Dzień doberek:-)

Sowinka tort też robiłaś dla chrzesniaka

Martolinko tort robiła od mojej siostry koleżanka z pracy, ale ja byłam najlepsza, bo w sobotę jeszcze do niej pisałam czy czasem ja nie mam go zrobić -> to mi się przypomniało:-p

dziewczyny, co na obiad macie dzisiaj?? brakuje mi pomysłu...

Wika ja dziś miałam kukurydzę z masełkiem i solą -> uwielbiam:tak: nawet Bartek zjadł:tak:

Pojechałam dziś z Bartem kupić mu kaloszki, bo już miał za małe, a bez kaloszków ani rusz i kupiłam mu z ZigZakiem oczywiście, ale sobie też przy okazji kupiłam, bo też się czasem mogą przydać:tak:

Dzisiaj już u nas troszkę chłodniej, więc czuję się zdecydowanie lepiej, jedzenie lepiej mi wchodzi:tak: w nocy była straszna burza, ale na szczęście Bartuś spał:-D

W ogóle odkąd Bartuś ma swój pokój to całe noce przesypia w łóżeczku i śpi dłużej, bo codziennie prawie do 8:00 i jak się obudzi to mnie woła, mówi, że się wyspał i przychodzi na wygłupy:-)

reklama
ufff, jak dobrze, ze ten dzień się już kończy...

Igor śpi, Wojti się usypia, M. pojechał jeszcze na warsztat, mam błogą ciszę w domu.....
wczoraj zjadłam trochę frytek i Wojtuś dzisiaj miał rewolucje brzuszkowe:zawstydzona/y::zawstydzona/y: pierwszy raz i jak sobie przypomniałam co przeszliśmy z Igorem to aż miałam ciarki...

Agnieszka, ten zestaw miałam wczoraj... tylko, ze schabik z piekarnika i frytki.

Anastazja, przypominam, ze ja ze wsi i u mnie nie uraczysz pizzy ani chińczyka:-D:-D:-D trza se radzić samemu:-D:-D:rofl2::rofl2:

Sowinka, u nas bez kaloszków też ani rusz:-D:-D:-D

u mnie dzisiaj była jarzynowa... nie lubię mieć zup na obiad , bo M. po pół godzinie przegląda lodówkę, bo głodny:eek::eek:

Do góry