reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Witajcie!

Ja zabiegana po urlopie,kupę pracy mam w domu...
baffled5wh.gif

Wpadłam w wir pracy i domowych obowiązków czyli cała Ja
laugh.gif

Wika jakoś po nowym roku,na spokojnie i na luzie.Decyzja podjęta (mąż bardzo chce) ale jakoś nie myślę o tym bo nie chcę wpaść w chorobę jakiegoś stresu także co ma być to będzie.Na pewno przyjdzie czas na dzidzię ale tak jak pisałam wcześniej na spokojnie.

Pozdrawiam was i miłego dnia życzę!
U nas na szczęście pochmurnie i rześko i dobrze bo miałam dość upałów w Pl.

reklama
Mama wypuszczona w miasto, a Ja wróciłam do pracy :tak: nie stać mnie żeby biuro było zamknięte, a kogos zatrdunić to kolejny wydatek :zawstydzona/y:
Witajcie,

małe diabełki dały nam popalić w weekend. Młody coraz bardziej pokochał modły do Allaha;-)

Calogera na zamkniętym kobieto nic się ciekawego nie dzieje ostatnio;-)rozczochrana głównie nam emocji dostarczała;-)
Musimy jakoś spotkanie z Trina i Calogera zorganizować;-)
Agnieszka w takim razie trzymam kciuki:tak:

Anastazja a jak ma się Twoje biuro podróży?:tak:

podrzucaj do mnie diabełka, ale nie gwarantuję że oddam :-p biuro jak biuro - przez te wszystkie upadki to koszmar jakiś, lipiec cisza totalna, teraz conieco się dzieję ale to ciągle za mało, szukam etatu albo pół etatu, zobaczymy jeszcze. W ciąże na pewno teraz nie uda się zajść, po 1. mamy małe mieszkanko i mama mieszka z nami do 24 sierpnia :tak: po 2. z tempki wychodzi że ten cykl jest bez OWU :-(
bunny - Ja już szczerze powiem że lekarzom nie ufam, a po 2 to tyle już kasy poszło na badania że teraz to już nie mam z czego sie badać :-:)zawstydzona/y: teraz wracam na etat jeśli uda się znaleźć, więc nie będzie to takie pilne dziecko. Pamiętaj żeby dać znać jak się zacznie :tak: ehhh ale to zleciało
katrina - jak mnie dopadał żal że mi się nie udaje to szybko znajdowałam przykłady że komuś jest gorzej niż mnie i dlatego tak długo trzymałam w sobie. Co ma powiedzieć kobieta która w ciagu 3 lat straciła 3 dzieci? i to takich po 20 tyg? Co ma powiedzieć dziewczyna która miała zaplanowany ślub na ostatni weekend maja a pod koniec kwietnia chłopak upadł i niefortunnie się uderzył głową i zmarł? Te moje problemy z zajściem w ciąże wydają się takie błache - i Ja to rozumiem:tak: Wiem że mały jest fajny, ale córę masz ładniejszą :-p ładna dziewczynka i te pucki , schrupałabym :tak:
wika - chyba wszystko się tak uzbierało że po prostu nie wytrzymałam :sorry2: to kiedy starania o córeczkę ? :-D:-D aha nasz kolega Wojtek jakąś tam dziewczyne podrywa :-p ale jakby coś to chłopak zaradny - mieszanie, dobra praca, spoko kasa - także przynajmniej pod tym względem Wojtki są fajne chłopaki :-D:-D

Widzę że przez 3 dni dużo się działo.

Anastazja Dana Ja wiem że wylewałam swoje żale, widzę teraz że patrzyłyście na mnie jak na niewdzięcznice która przecież ma już dwójkę zdrowych pociech ale wierzcie że gdy człowieka dotyka jego własna tragedia nie patrzy trzeźwo na świat. Ze swej strony bardzo Was przepraszam...

Calogera priv

Bunny a podrzuciłabyś cosiś do Wrześni? Wstyd się przyznać ale ja mam tylko 5 baniaków ogórasów + 3 słoiki. Na więcej nie starczyło mi sił wiec podziwiam Cię całą sobą.

Katrina śliczności, jak tak patrzę to zachodzę w głowę czy On na prawdę ma 8 tygodni :-D

Wika 30 nie da się ukryć jednak mnie się te tygodnie wloką jak flaki z olejem. Może dlatego że prócz oczekiwań porodowych dołączają się jeszcze oczekiwania lokalowe :dry:

Sowinko
20 tydzień... jak Ty to robisz?

Danao, Anastazja ja tam ciagle trzymam kciuki :-) piszcie sobie co chcecie :-p
Kurcze staram sie Was nadrabiac ale czasem ciazko bo nie wiem o czym mowicie :-p heh a gdzie nasza pani skandynawka? :-)

jejkuś jejkuś jakie emocje na siatce:szok::szok::szok:

edit: :-:)-:)-( przegrana:-(

Anastazja,
w meblarstwie, przynajmniej w naszej firmie, lipiec jest zawsze ciężkim miesiącem:baffled:
starania o córeczkę powiadasz?? :-p nie mówię nie, ale to dopiero za jakieś 4-5 lat;-)

Agnieszka,
Alanek po raz pierwszy jest sam na wakacjach u babci??

Maron,
chodzi Ci o Liv czy Qcz?? Liv wpada od czasu do czasu:tak:

a właśnie Qcz to teraz sie urlopuje w Polandii?? Bo dawno jej nie było....

pomyłam sobie dzisiaj okna i firany :) Został tylko salon do obróbki :)

Ostatnia edycja:
Wika brakuje mi tylko dla Domisia rozka, witaminy D i spirytusu. A torba spakowana bo mnie męczą bóle jajników i ból jak na miesiączkę, nerki też juz pokazują co potrafią (z Patrykiem dzień przed porodem trafiłam przez nie do szpitala). Wolę być przygotowana chodź jestem prawie pewna ze urodze w terminie.
Do torby musze jeszcze włozyc smoczek i nakładki na cycuchy ale to na koniec bo trzeba wyparzyc.

Syneczki ja dopiero zrobiłam jeden duży słoik Piotrkowi do pracy i 27 litrowych słoikow ogórków kiszonych. Jeszcze z 40 i bedzie dobrze. No i jeszcze sałatki jakies zrobię. Aaa no i będą gruszki zrobię z nich musy a z sliwek kompoty dla Domisia

Anaztazja jak ktoś bedzie chciał to moge mu pisać relacje z porodu minuta po minucie:-).
Jak porod sie zacznie to napiszę Wam na pewno byscie za histeryczkę kciuki trzymały.

Katrina Ty piszesz o J...g? Matko boska az nie moge uwierzyć ze ich to spotkło:-(.
Dzieci słońce masz cudowne. A Alinka oj złamie kilka męskich serduszek!

Wika ja mam nie myte okna i nie wyprane firany od wielkanocy. Serdecznie zapraszam do porządkow.

bunny- he a że się tak zapytam ten spirytus to na co ci? na porodówke na odwage??:-D a powiedz mi czy w szpitalu gdzie zamierzasz rodzić dają znieczulenie albo gas?

reklama
Bunny - tak, niestety o Nią chodzi, tak bardzo czekali z mężem na te druga próbę i niestety On nie doczekał. Strasznie mi jej szkoda.

Anastazja - będzie dobrze! Wierzę w to i trzymam za was kciuki!!

Syneczki - mi też się nie chce wierzyć, że Kuba wczoraj skończył dopiero 8 tyg., jest na prawdę spory na "swój wiek", jak nie będzie lało, to w czwartek pójdę go zważyć i zmierzyć, a we wtorek szczepienie - obojga, mam nadzieję, że to jakoś przeżyjemy,

Do góry