Bunny - dokladnie jak
Wika pisze, moja 2 dzien calutki przewisiala na cycu. Mackowi dalam spokoj, bo spal i d... Z karmienia wyszla, a zaraz po urodzeniu pieknie sie przyssal. I bez stresu, ze sie nie najada, ze za malo. Stres szkodzi laktacji.
Wika - sama sobie odpowiedzialas
Widocznie Wojtus ma zwiekszone potrzeby i stymuluje. Bo niby skad piers ma wiedziec, ze ma wiecej produkowac? Dziec zamowienie "ustnie" wysyla ;-)
calogera - to musisz sie do
Wiki odezwac, bo teraz ona administratorka grupy zamknietej
Anastazja - bralam jedna tabletke, jeden cykl wystarczyl, zeby Lilka wyskoczyla
Dobrze, ze Wam sie tak fuksnelo. Juz myslalam, ze Cie tu bede w Gda przenocowywac :-)
A u nas dzis gorac, pierwszy raz az taki. Jak jechalismy na plaze, to termometr samochodowy w sloncu 40 st pokazywal. Na szczescie na plazy wiaterek jak zwykle. Tylko jakas brudna woda byla, wiec nawet nog nie bylo jak zamoczyc. No i Maciek po 10 min stwierdzil, ze chce do domu i w histerie wpadl. Nie wiem co mu sie ostatnio stalo, ale caly czas by w domu siedzial. Nawet na taras czy do basenika nie chce isc. Nam tez w domu kaze siedziec i drzwi zamyka. Najwyrazniej czegos sie boi, ale nie jest w stanie tych swoich lekow zwerbalizowac. Wiem, ze boi sie deszczu. W domu nie, ale na dwor nawet reki nie wystawi, gdy pada. Okna pozamykane maja byc, jak nie daj Boze tata jest na zewnatrz to histeria.