agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Wika śliczny Wojtuś przecudny naprawdę
Bunny bądź dzielna,wytrwałości życzę
Bunny bądź dzielna,wytrwałości życzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak jak obiecałam wpadam na chwilę pokazać fotkę mojego nowego blondu
my już po urlopie;-)wyjazd z dwójką maluchów do bardzo odprężających nie nalezał , ale przynajmniej troche zmieniliśmy otoczenie.
Bunny oj tam oj tam -> bób mam jeszcze zamrożony wizytę mam w poniedziałek, a jutro jadę zrobić badania ja tam do robienia przetworów czy innych tym podobnych to nie mam powołania, za to uwielbiam piec i ostatnio przepyszne rurki z kremem budyniowym zrobiłam i ptasie mleczkoSowinka za ten bób to sie lanie należy. Skąd ja go teraz wezmę no. Kiedy masz teraz wizytę?
Wojtuś pozdrawia
Dziewczyny też się tak kiepsko czułyście na początku ciąży?
już się boję na samą myśl o samolocie , ale się cieszę na samą myśl że odpocznę :-)
u mnie żelazko na urlopie, opala się na wyspach słonecznych, noszę na sobie tylko to, czego nie trzeba prasować;-)