reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Hej :)

Ja troche po czasie, bo jestem w szpitalu cały czas, i dopiero dzis mam internet.

10.07.2012 zostałam znowu mamusią ślicznej dziewczynki, która ważyła po urdzeniu 3690 g i mierzyła 57 cm, ma na imię Alexandra Dominika i jest kochana. I wszystko byłoby dobrze, gdyby nie fakt że mała jest chora.. Otóż okazało się że w nerkach to nie torbiele, tylko zapalenie. Ma 2 rodzaje bakterii, i jest leczona antybiotykami. Siedzimy w szpitalu niestety, a tak bym chciala ją zabrać do domku. W dodatku ma żółtaczke i jest naświetlania w trybie 12x12. Mam nadzieje że szybko skończa naświetlania i antybiotyk zacznie działać. Pozdrawiam! ;**

reklama
Iza GRATULUJE!!!
Zdrówka dla córeczki oby szybko wyleczyli jej ta infekcje.

Calogera jak sie czujesz?

Wika jak Wojtuś? Jak sobie radzisz z dwójką dzieciaczków?

Właśnie sobie uświadomiłam ze następna jestem ja! Mam sie bać czy cieszyć?

Bunny tylko się cieszyć:tak:naprawdę fajnie jest mieć dwójkę maluchów

Iza gratuluję!! teraz życzę zdrówka dla małej

Calogera jak Twoje ucho?

Wika hooop hooop jesteś?

hej :)

Iza serdeczne gratulacje i zdrówka dla Olci :)

Agnieszka, gratki wygranego konkursu :)

Bunny, nie jest źle, ale roboty co nie miara przy dwójce:-p

Calogera
zdrowka dla Ciebie :)

Martlinka
jak Antek??
my po ciężkiej nocy:-(Wojtuś spał super, wybudzał się tylko na karmienie 3 razy i od razu zasypiał, ale Iguś gorączkował :-(pierwszy raz w jego życiu i w ogóle nie wiedziałam co robić:-( syropu nie chciał wypić , zaaplikowałam czopek, ale kolo 2.00 przestał działać i drugiego już nie dał sobie włożyć:no: ehh narazie jest spokój, ma lekki stan podgorączkowy, zobaczymy co będzie dalej....

Izka przeogromnie gratuluje i życzę zdrówka dla córeczki.

Bunny tak tak teraz Ty.

A ja się plażuję (w deszczu) tzn jednego dnia od rana do wieczora pada a kolejnego słońce na przemian z potężnym wiatrem z którego nie da się wykrzesać więcej niż bluzę z kapturem. Gdyby nie ten gigantyczny wiatr byłoby cieplusieńko.

Calogera nie tylko Ty tu zaglądasz. Wszystkie są na BB tylko pisać sie nie chce.
A szwagier Twój troszkę nie myślący skoro tyle osób moze stracic dorobek życia przez niego. Moze lepiej było by gdyby rodzina wiedziała ze są problemy w spłacie.

Syneczki a potem Ty !
Moze jeszcze Wam sie pogada poprawi, oby.

Patrzę na swój suwak i oczom nie wierzę. W tym tygodniu w ciąży z Patim ja juz miałam wszystko kupione poprane i wyprasowane a teraz nic :-(.
Wzięłam sie w garść i dziś kupiłam na allegro butelki. Koleżanka mi kupiłam proszek i w poniedziałek będzie akcja pranie.
A w sobotę kiedy to po 3 tygodniach przyjedzie mój men będzie malowanie pokoju i kupujemy komode.
Nie ma juz za dużo czasu więc trzeba zacząć działać.

Dziewczyny w czym kapiecie maluszki?

Ja tez zagladam ale leń mi nie pozwala pisac:-D

Bunny ja tez tak mialam ze przy Miloszu juz w 5 miesiacu mialam wszystko uszykowane a Iga dopiero w 8 zaczelam kompletowac.
Ja kapie w emolium ze wzgledu na AZS

calogera szwagier bardzo nieodpowiedzialny, szkoda ze nikt nie zrobi z nim porzadku no i ze tyle osob poreczylo.

Syneczki, jaks ie czujesz? Sloneczka zycze

wika jak lobuzy?

reklama
Ja chciałam kapać w oilatum ale tak sobie myślę ze właśnie zaczniemy w nivea nawet mi to na rękę bo Pati też w tym kąpany.

Lelek to juz chyba tak jest ze przy drugim dziecku leń człowieka ogarnia. Kocham zakupy a tyłka mi sie na nie nie chce ruszyć. Dziś próbowałam napisać co jeszcze muszę kupić i nie mogłam sie skupic. juz sie ledwo ruszam i ciężko będzie mi latać po sklepach za jakiś czas. Tyle dobrze ze ciuszki mam wszystkie do 68 i niczego nie potrzebuje.
Powiedz jak tam teście? Często przyjeżdżają?
Miłoszek jest juz odpieluchowany?

Wika na właśnie jak dzieci?
Jak Igorek sie czuje?

Martolinka Ty chyba pytałaś z papierowek bede robić musy.

Ale mnie dziś biodra bolą. Stać nie mogę leżeć nie mogę siedzieć nie mogę. No co jest???
Dominik dziś tak lata jakby chciał wyskoczyc przez pępek.

Wika a jak tam sprawy nocnikowe Igorka? Działasz cos czy czekasz?

Do góry