reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Witajcie!

Wika GRATULACJE :happy:

Dziewczyny moje kochane przez najbliższy czas będę mniej zaglądała albo i wcale bo jutro wyjeżdżamy na cały dzień,zakupy,fryzjer i jedziemy do znajomych zawieźć te zabawki.W niedzielę ostateczne pakowanie bo urlop już lada dzień.W miedzy czasie zakończenie pierwszej klasy syna...ale jestem dumna
laugh.gif
Od września druga klasa.Postaram się zajrzeć w miarę możliwości ale jak mnie nie będzie przez dłuuugiii czas to wiedzcie że wrócę ale dopiero po urlopie jak się ogarnę ze wszystkim w domu.
3majcie się kochane!
Pozdrawiam was!

Wikuś gratuluję :-D i czekam z niecierpliwością na kolejne wieści :-)
Bunny co prawda po woli ale do przodu. Ze względu na ograniczony budżet mamy nie lada problem do rozwiązania dotyczący mebli kuchennych. Mamy przeznaczoną konkretną sumę z którą niestety na zamówienie się nie zmieścimy a te gotowe zestawy nie pasują idealnie. Nie dość że mamy malutkie pomieszczenie kuchenne to na dokładkę zestawy są albo za małe albo i zbyt rozbudowane. Kurcze noooo.... dlaczego nie możemy natrafić na złoty środek?
Salon, łazienka toaleta pokój chłopców, sypialnia i korytarz w realizacji tylko z tą kuchnią stoimy i mózgi nam od kombinowania parują.
Agniś od dnia w którym wysłałaś mi wiadomość na fb smsy wysyłam. Przyznaję bez bicia że w dniu dzisiejszym jeszcze nie dopełniłam dzieła, muszę konto doładować najpierw ale pamiętam o zadaniu :-)
A tak na marginesie niesamowite że Wasz Alanek ma 5 lat 6 m-cy i za sobą pierwsza klasę a mój Oli mający 6 lat 5 m-cy a do pierwszej klasy pójdzie w 2013roku

Wika ogromniaste gratulacje:tak::tak::tak:

A wczoraj jak napisałaś, że w piątek rano do szpitala idziesz to miałam odp, że jak wcześniej się coś nie ruszy, ale zapomniałam:-p

U nas jest tak gorąco, że Bart prawie cały czas w basenie siedzi, a ja w domu:baffled: wytrzymać się nie da porażka, ale nie narzekam, bo w końcu to lato:tak:

Jutro na cały dzień jadę do rodziców:-D to zaś posiedzimy na działce i w basenie:tak:

A na Wacka to się chyba nie doczekam, bo przyjazd przeniesiony na następny piątek:baffled:

Idę zajadać bób:-)

Iza trzymam kciuki:-D

Agniś od dnia w którym wysłałaś mi wiadomość na fb smsy wysyłam. Przyznaję bez bicia że w dniu dzisiejszym jeszcze nie dopełniłam dzieła, muszę konto doładować najpierw ale pamiętam o zadaniu :-)
A tak na marginesie niesamowite że Wasz Alanek ma 5 lat 6 m-cy i za sobą pierwsza klasę a mój Oli mający 6 lat 5 m-cy a do pierwszej klasy pójdzie w 2013roku
Anetko DZIĘKUJĘ BARDZO ZA SMSY!!! :tak:
Jesteś wielka!!!
Jestem bardzo wdzięczna :tak:
W Anglii jest inaczej ze szkołą niż w Pl więc dlatego Alan mając 5 lat i 6 miesięcy kończy już pierwszą klasę :tak:
Buziaki słonko!!

Syneczki - polecam Ikeę. My mamy kuchnię z ich meblami. Musisz tylko wymiary mieć, a na ich stronie jest program do projektowania kuchni. Taniej wychodzi niż na zamówienie, a efekt podobny. Korpusy mają szerokość od 20 czy 30 do bodajże 100, także może uda się dopasować. Do tego polecam szuflady, a fronty jakie tam Wam się podobają ;-) jakość też jest dobra, bo jak nam facet blaty kładł (mamy niestandardową głebokośc i trzeba było na zamówienie robić, ale w Ikei też są), to powiedział, że widać, że trwałe są, bo jak oglądał z BRW, to mówi, że to sam papier na płycie i szybko się zniszczy.

Trinuś marzą mi się głębokie szuflady 90tki ale niestety powierzchnia całkowicie uniemożliwia. Miałabym tylko jeden rządek szuflad i szafkę na kosz :-( O IKEI nie pomyślałam - dziękuję :-)

Agnieszko i wszystko jasne :-)

reklama
Do góry